Продаю затишну, простору 1 кімнатну квартиру, ЖК Сакура, вул. Єдності, 6 а, Крюківщика, Бучанський р-н., Києвська обл. Правий берег Києва. Будинок 2017, комфорт класу, утеплений, з індивідуальним отопленням та закритою територією. Середній поверх. Балкон заскленний. санвузол сумістний. Просторий хол. Загальна площа 40,00 кв.м, житлова 17,20 кв.м, кухня 10,10 кв,м. Вихід на балкон з кімнати. Передпокій просторий з вмісткою, глибокою шафою-купе. Ремонт, меблі робилися для себе на довге, майбутнє проживання. Новому власнику лишається, майже, все що на фото. Територія закрита та під наглядом 24/7. Патрульна охорона. Також є закрита автостоянка та гостьові паркомісця. Дуже гарна і зручна локація. Дві державні школи і три дитячих садки, частні дитячі садки та розвиваючі дитячі центри. Спорткомплекс, стоматологія, барбер-шоп, салони краси. Супермаркети Новус, Сільпо, АТБ. Макдональдс, кафе. ЖД станція Вишневе - ЗД Вокзал 18 хвилин. Майже на території дуже чудовий березовий гай для відпочинку чи для компанії "барберкю". Зупинка громадського транспорту, до станцій метро Теремки, Виставковий центр ВДНХ, Контрактова площа. ТРЦ "Республіка", Епіцентр, Ринок "Столичний", Метро, ТЦ Магелан. Розглянемо пропозиції під державні програми: єОселя, 280 стаття, єВідновлення максимально швидко закриваю угоди. Ціна 50 000 у.о. Телефокуйте 063 712 07 86 Тетяна

можливий продаж по єОселя
Єдності вул., 6 А
rieltor.ua

Продаєм однокімнатну квартира у чудовому місці – заміський комплекс закритого типу «Сакура» зі своєю інфраструктурою, спроектований за сучасними стандартами, розташований за адресою: Крюківщина, вулиця Єдності 5. Монолітно-каркасний будинок побудований, зданий і введений в експлуатацію в 2019 році. Квартира під чистове оздоблення, розташована на 7 поверсі 10 поверхового будинку, має наступні характеристики планування: - загальна площа 40 м2 - сумісний санвузол – 4.7 м2 - кухня – 11.3 м2 - кімната – 16.4 м2 - коридор – 5.8 м2 - лоджія – 1.4 м2 Безперечним плюсом є закрита територія, доглянуті прогулянкові алеї, дитячі і спортивні майданчики, створюють атмосферу комфорту, затишку та безпеки для вас і вашої родини. Розвинута інфраструктура, поряд супермаркет «Сільпо», «Novus», McDonald’s, кафе, банки, аптеки, торгові центри, поштові відділення та ін. Зручна транспортна розвязка, багато транспортних маршрутів в бік метро і центра Києва. Також, залізнична станція Вишневе – на відстані 1,5 км. Без комісії для покупця!

ексклюзив
Єдності вул., 5
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам квартиру під ремонт! Чудове планування, місце під гардероб! В квартиру заведена електрика! Є газ, ідеально під газовий котел, опалення взимку виходить доволі економне, також кухонна плита працюватиме за умови вимкнення світла! Частково штукатурка, стяжка! Поруч сквер, кілька супермаркетів, МакДональдс, парковка, зупинка транспорту, взагалі розвинена інфраструктура для зручного проживання! Будинок давно введено в експлуатацію! Перше право власності!

Єдності вул., 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Від власника! Продам 1к.кв. в новому будинку в Крюківщині! Київська обл., Бучанський р-н., с.Крюківщина, вул.Єднності,5, 3/9пов. цегляного будинку, 36,7/15,6/10,4кв.м, ЖК Піонерський Квартал, сучасний будинок 2019-го року, тепла, світла. затишна квартира на фінальній стадії ремонту; планування – студіо, Н=2,75м.; панорамні вікна, нові склопакети та батареї; електрика розведена; стіни - кахель, шпалери та під фарбування; підлога – кахель та ламінат, опалення автономне – двоконтурний газовий котел, електрична тепла підлога, с/в сумісний, є балкон, бронедвері, ліфт, чудовий виз з вікна, тихий, закритий затишний двір із спортивними та дитячими майданчиками, поряд з будинком березовий гай – чудове місце для життя та відпочинку в безпосередній близькості від Києва, шикарна інфраструктура та транспортна розв`язка: магазини, кафе, банки, аптеки, супермаркети (NOVUS, Сільпо, АТБ, EVA, тощо), торгові центри, поштові відділення та ін., безліч транспортних маршрутів в бік метро, залізнична станція Вишневе – 1,5км, Київ (Окружна) – 3км., 42000у.е, без комісійних, Ярослав

Єдності вул., 5
rieltor.ua

Продам двосторонню однокімнатну квартиру в новому будинку в ЖК Сакура, вул. Єдності, 6, с. Крюківщина. Теплий цегляний будинок, доглянутий чистий підїзд з домофоном, тихе зелене подвіря, місце для паркування. Квартира розташована на 2-му поверсі з 5-ти. Загальна площа 38 м2, жила 16 м2. Висота стелі 2,7м. Сучасне та зручне планування передбачає: - тамбур із сусідньою квартирою зберігає тепло та додає безпеки. - просторий передпокій із шафами-купе дозволяє розмістити багато речей. - велика функціональна кухня; - роздільна кімната з ліжком та ортопедичним матрацом ідеально підходить для відпочинку. - сумісний санвузол з якісною сантехнікою, виконаний у сучасному стилі. У квартирі встановлено газовий котел та реалізовано індивідуальне опалення, що дозволяє налаштовувати температурний режим під свої уподобання. Також зроблено теплу підлогу. Охолоджуватися влітку, а також ощадливо грітися в міжсезоння можна за допомогою встановленого кондиціонера. Поруч знаходиться супермаркет «Новус», McDonalds, стадіон для занять спортом, зупинка маршруток на Київ. Час до Окружної складає 5 хвилин, а до М Теремки - 15 хвилин на транспорті. Покупець комісію не сплачує. З колегами співпрацюю без дублювання у рекламі. Можливий продаж з орендарем. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

Єдності вул., 6
rieltor.ua

Продам затишну 1 кімнатну квартиру, ЖК Сакура, с. Крюківщина, вул. Єдинства 6А, Бучанський р-н, Київська обл. Загальна площа 39 кв.м, житлова 17 кв.м, кухня 8 кв.м. 5 поверх 5 поверхового будинку. Балкон засклений. С/У сумісний. Якісний ремонт та техніка. Індивідуальне газове опалення. Двухконтурний котел на підігрів води та опалення. Кондиціонер С&Н. Газова поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник. Пральна машина, інсталяція. Містка шафа-купе. Підігрів підлоги в коридорі, с/в та кухні. Спокійний, тихий ЖК з закритою територією. Дитячі майданчики, тренажори, зони відпочинку. Майже на території березовий гай, Сільпо, McDonalds, Нова пошта, салон краси, кафе, ветеринарна клініка, аптеки, стоматологія, спортзал і т.д. Автостоянка вільного та закритого типу. Біля ЖК зупинка громадського транспорту, маршрутки до ст. метро Теремки, Дружби народів, Контрактова площа, Південний ж/д вокзал. 15 хвилин пішки до ж/д станції Вишневе. Розглянем під єОселю. Комунальні та податки мінімальні. Ціна 51 000 у.о.

можливий продаж по єОселя
Єдинства, 6 А
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі простору 3-кімнатну (дворівневу) квартиру площею 93.7 кв.м з усіма необхідними документами та оформленим правом власності більше 3-х років. Квартира знаходиться за адресою: вул. Єдності 5, ЖК Піонерский квартал біля ЖК Сакури у мальовничому районі Крюківщини. Будинок введений в експлуатацію в 2019році, діють тарифи для населення звичайні, Особливості цієї пропозиції: По всій квартирі розведена водяна тепла підлога. Поверхи утеплений мінеральною ватою, що забезпечує вам тепло та комфорт навіть у холодну пору року. У квартирі присутні 2 санвузли, що робить життя вдвічі зручнішим. Або можна зробити окрему гардеробну кімнату. В квартирі індивідуальне опалення, здійснюється за допомогою газового котла, що є ефективним та економічним варіантом. Розвинена інфраструктура району: поруч розташовані супермаркети, аптеки, дитячі садочки, кафе та ресторани, салони краси та відділення "Нової Пошти". Розвинена транспорта роз*язка. До Києва - 10 хвилин на авто або 25 хвилин громадським транспортом. Можливий продаж через держані програми: Євідновлення, Єоселя, постанова 280. Не упустіть чудову можливість стати власником цієї затишної квартири, яка має все необхідне для вашого комфортного життя!

вул. Єдності 5. Видова, дворівнева квартира в новому ЖК з док-тами.
olx.ua

Однокімнатна квартира 38 метрів с.Крюківщина Київська область Вул. Єдності 5 Перепланована в студію Якісний гарний ремонт, газове індивідуальне опалення Мебльована. Вся техніка Шикарна інфраструктура Поряд супермаркети, парк, МакДональдс

Продам 1к квартиу в Крюківщина ЖК Сакура
olx.ua

Власник , без комісії, право власності більш ніж 3 роки, дом здан у 2021. Є дизайнерській проект кухні. Невелика лоджія приєднана до кухні , тим самим збільшена площадь. Стіни червоної цегли, будинок дуже теплий. Двоконтурний котел встановлений, стіни та підлога оштукатурені під чистову. Є невеликий торг.

власник
Однокімнатна квартира Крюківщина Єдності 5
olx.ua

Продам квартиру. Але не звичайну однушку, а ту квартиру, яка змінить твою долю. Квартира заряджена на успіх та сімю. Житловий комплекс, в якому розташована квартира, максимально сучасний і з дуже вдалою інфраструктурою. І тільки твоя прописка нагадає тобі, що ти живеш в передмісті Києва, а не в європейській Варшаві. Ця квартира - це твій етап підготовки та накопичення сил. Це твій легкий старт, в ній ти довго не будеш, тому що твої можливості розширяться і сімя твоя теж і ти захочеш щось більше, просторіше, з окремими кімнатами для кожного члена твоєї щасливої та процвітаючої сімї. А цю квартиру ти завжди зможеш з легкістю продати або здати в оренду порядним людям, бо такі однокімнатні квартири - самі ліквідні і їх розбирають як гарячі пиріжки. А можливо ти захочеш пересилити поближче до міста, бабусю - дідуся або когось із літніх батьків. Все, що буде тобою заплановане, буде мати успішну реалізацію. Купуй! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!

власник
Продам однокімнатну квартиру. Крюківщина, вул.Єдності 5.
olx.ua

Житлові комплекси у Крюківщина

Продається однокімнатна квартира в цегляному будинку за адресою с. Крюківщина вул. Єдності 6/а. В квартирі зроблений ремонт, в наявності всі необхідні для проживання меблі та техніка, є балкон, простора вітальня. Будинок заселений, ніхто не буде докучати постійними ремонтами. Поруч розвинена інфраструктура, зупинки громадського транспорту, магазини, кав‘ярні, банки, Макдональдс, Новус, дитячі та спортивні майданчики. Квартира тепла, будинок з червоної цегли. Низькі комунальні платежі. Встановлено двоконтурний газовий котел. Розглянемо продаж по державним програмам. Перегляди за попередньою домовленістю.

Продаж однокімнатної квартири в с. Крюківщина, поруч Вишневе, Новус.
olx.ua

Продаж квартири від власника Документи на продаж готові, у квартирі ніхто не прописаний. Продаж 1К в ЖК "Сакура", вул. Єдності, 5, Крюківщина Цегляний будинок, 2019 року побудови. Право власності на квартиру понад 3 роки. Середньомісячна квартплата - взимку 1500 грн на 2 осіб, у теплу пору року - 800-900 грн. Площа: 37/16/10 м2 Поверх: 7/10 Квартира з ремонтом, раціональним плануванням: кухня з заскленим балконом, окрема кімната, суміщений санвузол. При продажі залишаються всі меблі і техніка, стан заїзжай та живи! Індивідуальне опалення, двухконтурний котел, частина балкону не засклена. Вікна виходять у двір. В будинку є ліфт, чисте парадне, порядні сусіди. Територія закрита та під наглядом 24/7. Також є закрита автостоянка та гостьові паркомісця. Дуже гарна і зручна локація. Дві державні школи і три дитячих садки, приватні дитячі садки та розвиваючі дитячі центри. Спорткомплекс, стоматологія, барбер-шоп, салони краси. Супермаркети Новус, Сільпо, АТБ. Макдональдс, кафе. ЖД станція Вишневе - ЖД Вокзал 18 хвилин. Майже на території дуже чудовий березовий гай для відпочинку чи для компанії "барберкю". Зупинка громадського транспорту, до станцій метро Теремки, Виставковий центр ВДНХ, Контрактова площа. ТРЦ "Республіка", Епіцентр, Ринок "Столичний", Метро, ТЦ Магелан. Прохання телефонувати через вайбер, whatsapp або телеграм.

власник
Продається квартира у Крюківщині
olx.ua

Продаж великої 1-кім квартири в ЖК Сакура, вулиця Єдності 4. Розташована на 5 поверсі 10 поверхового будинку, 2017 року побудови. Будинок монолітно каркасний, квартира розташована в середині будинку, тепла, не кутова, з автономним газовим опаленням, дуже економним, стоїть двоконтурний котел (Protherm, Vaillant Group) вбудований в кухню + ще зроблено додаткову шумоізоляцію. -Лоджія зєднана з кухнею, разом майже 15м2 досить просторо. -Продається з меблями та технікою* - Встановлено двоє вхідних дверей. -Міжкімнатні двері деревяні, під замовлення, якісна фурнітура, все надійно, не картон)) -У ванній кімнаті столешня з штучного каменю, пральна машина вбудована, кахель Європа, стеля натяжна, тумба з блокіраторами (від дітей) - Кухня максимально продумана, вбудована мікрохвильова, котел, карго, блокіратори, підсвітка і т.п. -Закритий комплекс з охороною , та великим паркувальним майданчиком поруч. Документам більше 3-х років. Можливий продаж по державним програмам ТОРГ!!! Комісія 3%

Единства улица, 4, Крюковщина, Киевская 55000.0 USD
dom.ria.com

Географія Крюківщина