Новий ЖК "Смарагдове місто". Дворівнева простора квартира з ремонтом ,вбудованими меблями ,побутовою технікою. На першому рівні квартири кухня ,з кухні вихід на засклену лоджію,просторий коридор,кімната-їдальня ,велика зала ,санвузол, На другому рівні просторий коридор, окрема спальня ,ще одна простора зала ,великий санвузул,простора окрема гардеробна кімната. На цокольному поверсі будинку ,господарь має окрему кімнату (комору) розміром 4,5 м.кв,для зберігання консервації,велосипедів та т.п. вікна квартири виходять в затишни двір.

Європейська вул., 8
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири. Без комісійних для покупця. Київська область, с. Вишгородський р-н, с. Нові Петрівці, вул. Європейська 3, 10/10, 47/25.8/14 Пропонується до продажу 1-кімнатна квартира. ЖК Смарагдове місто. До станції М Героїв Дніпра 30 хвилин прямим транспортом. Квартира після косметичного ремонту. Вбудована кухня, посудомийна машина. В квартирі двоконтурний газовий котел. Індивідуальне опалення. Великий, сумісний санвузол. Повнорозмірна ванна. Встановлені металопластикові вікна. Охайний стан підїзду і поверха. Облаштована прибудинкова територія. Велика дитяча площадка. На території ЖК магазин, кавязні, кафе. До магазину Novus 2.5 км. Чудова транспортна розвязка. Транспорт до Києва ходить кожні 15 хвилин. Ціна 47000$. Без комісійних для покупця. Є питання чи пропозиції - телефонуйте за номерами, вказаними в оголошенні. Запрошуємо ріелторів до співпраці.

можливий продаж по єОселя
Європейська вул., 3
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається 1 - кімнатна квартира в ЖК "Смарагдове міcто", в с. Нові Петрівці. Розглядаємо єОселю, безготівковий розрахунок. Площа квартири 33 кв.м., кімната - 17,5 кв.м., кухня - 7,2 кв.м. Розташована на 8 поверсі 10-ти пов. будинку. Квартира укомплектована меблями та технікою: газова варильна поверхня, витяжка, пральна машина, сушарка для рушника, кондиціонер. В кімнаті велика містка дзеркальна шафа-купе, двоспальне ліжко та розкладний диван. Індивідуальне опалення, лічильники на опалення, воду, світло. Квартира світла і тепла. Є засклений балкон. Біля будинку вся інфраструктура: дитячі майданчики, магазини, супермаркет, кафе, салон краси, аптека, стоматологічна клініка, амбулаторія, дитячий садок. Неподалік від комплексу розташовані школи, поліклініка, ринок, відділення пошти, супермаркети Фора, Новус. До Києва близько 10 км. Зручне транспортне сполучення: до метро "Героїв Дніпра", "Почайна", площі Шевченка.

можливий продаж по єОселя
Європейська вул., 3б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж дворівневой 3-кімнатной квартири в ЖК"Смарагдове Містечко",вул.Європейська 6-А. Будинок 2013 року з цегли та утеплений зовні. В цьому комплексі-це єдина пропозиція з дворівневих.Закритий двір. Квартира загальною площею 94 м. кв.,жила-51.3 кв.м,кухня 11.6 кв.м Знаходиться на 5 поверсі 6 поверхового будинку. Висота стелі 2,72 м. Планування роздільне.Двухстороння,не кутова. Два балкона. В будинку є відеонагляд.Поруч з будинком є пряма маршрутка до метро Почайна. Розвинута інфраструктура:магазин Лоток,стоматологія,кав‘ярні,три салона краси,новий дитячий садок,величезний майданчик для дітей,ветиринарна клініка Єнот,ринок. Підходить під програми ЄОселя та ЄВідновлення. До метро Героїв Дніпра 20хв.їзди

Продаж дворівневої 3к.кв вул.Європейська 6а,ЖК "Смарагдове Містечко"
olx.ua

Код об`єкта: 329018. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%, єОселя 7%Вигідна пропозиція - однокімнатна квартира у Вишгородському районі , Нові Петрівці , вул. Європейська , буд.1Сучасне планування квартири , загальна площа 39м2 - зробили перепланування (прибрали стінку та зробили вихід на кухню з кімнати )Простора спальня кімната та кухня , ванна кімната .Новий будинок , комплекс закритого типуМагазини та кав`ярні поруч з будинком, парк неподалеку .На виїзді с Нових Петрівців до Вишгорода , 20 хвилин до метро Оболонь , Героїв Дніпра , Мінська .В найближчий час планується закінчити стелю (натяжну стелю ), раніше квартира використовувалась як під комерційне приміщення був Салон Краси , квартира чистенька , є можливість виводити генератор на вулицю , перший поверх -вікна виходять на приватні будинки .Сусіди всі гарні та дружелюбні , спокійне місце для проживання .Телефонуйте! Розглядаємо продаж через єОселю

Европейская улица, 13, Новые Петровцы, Киевская 37000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Нові Петрівці

Географія Нові Петрівці