Продаж квартири в центрі міста по вул.Раппапорта,австрійській будинок. Парадний вхід із сходової клітки. Індивідуальне опалення. Квартира складається з кухні-вітальні,2 ізольовані кімнати.Роздільний санвузол. поверх 3/4 Загальна площа: 60м2 Висота стелі- 3,3. Будинок розташований 10 хв в пішій доступності до Оперного театру.

Пропозиція продажу 3 кімн. кварт. в центральній частині р-н Магнусу
olx.ua

Продаж 3 кімн. квартири по вул Рапопорта, австрійський будинок.Поверх 3\3В квартирі зроблений ремонт, ІО, камін.Загальна площа квартири 102 кв.м., висота стелі 3.40В квартирі залишаються всі вмонтовані меблі решта по домовленості, велика ванна кімната з вікном, окремо санвузл, великий підвал. ціна 150000 тис дол

Продаж 3 кімн. квартири по вул Рапопорта
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири по вул. Раппапорта Продаж квартири в австрійському будинку. Правильне планування, вхід з підїзду у коридор, 3 кімнати і кухня-студія 17 кв. м. Балкон 10 кв. м. Є підвал. Індивідуальне опалення. Євро ремонт, в дуже хорошому стані. Квартира чиста, тепла. Нова сантехніка. Камін. Броньовані двері. Пластикові вікна. Сухе горище. Продається частково з меблями. Ідеальна квартира для життя та під здачу в оренду! Телефонуйте, радо надам всю детальну інформацію та організую показ в зручний для Вас час!

Продаж 3-кімнатної квартири по вул. Раппапорта
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири в польському будинку 3 кімнати+ кухня студія. Кухня-студія 17 кв. м. Балкон 10 кв. м. Є підвал. Індивідуальне опалення. Євро ремонт. В дуже хорошому житловому стані. Квартира чиста, тепла. Нова сантехніка. Камін. Броньовані двері. Пластикові вікна. Сухе горище. Тихе подвіря. Проведений телефон і інтернет. Продається частково з меблями. Терміново. Торг!

Продаж 3 кім. кв. цент 3/3- 101кв.м. вул.Рапопорта.150 000уо Терміново
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири у центрі міста по вул. Раппапорта
Загальна площа: 60 м².     Поверх: 3/4
Квартира в хорошому житловому стані складається з кухні та вітальні,  2 ізольовані кімнат, роздільний санвузол, ванна кімната, вихід з кухні на просторий загальний балкон користування.
Висота стелі- 3,3.
Парадний вхід із сходової клітки.
У квартирі індивідуальне опалення.
Будинок у хорошому стані, чудове розташування, добре розвинена інфраструктура.
8 хв в пішій доступності  до Оперного театру. Чудова пропозиція як для власного проживання, так і під здачу в оренду. Ціна: 80000 $

Продаж 3-кімнатної квартири по вул.Раппапорта
olx.ua

Житлові комплекси у Львів