Продажа 2к квартиры с капитальным ремонтом, улица Яворницкого 4, кирпичный дом. Заводской район. ПРОДАМ Раздельную 2Х комнатную КВАРТИРУ возле центра, расположенная в уютном Заводском районе. 1 высокий этаж 4 этажного дома. Спланирована в кухня гостиная, спальня. Выравнивали полы, стены, замена проводки, системы отопления, окна, санузел в кафеле. утепление снаружи. Решётки на окнах. Квартира очень теплая! Более 3х лет право собственности. Готовы к быстрой сделке! Рядом транспортная развязка, инфраструктура.

Продажа 2к квартиры с ремонтом! Яворницкого
olx.ua

ППропонуємо до продажу 2-кімн. квартиру загальною площею 43 кв. м, розташовану на четвертому поверсі 4-поверхового цегляного будинку на вул. Дмитра Яворницького (колишня Кіма). У квартирі встановлено м/п вікна, лічильник на газ, вхідні металеві двері. Також проведено заміну труб подачі холодної води та каналізації на м/п. Планування пропонованої квартири дає прекрасну можливість перетворити її на квартиру-студію. Сьогодні квартира-студія є доказом ефективності сучасних рішень у дизайні інтер’єру. Вона стала об’єктом експерименту для тих, хто бажає максимально вигідно використати простір завдяки винахідливості, унікальному дизайну та увазі до деталей. Стан квартири – під Ваш індивідуальний ремонт. Будинок розташований у спальному, тихому районі міста. Поруч із будинком є дитсадок, в пішій доступності школа, магазини, зупинка автобуса № 11, залізничний та автовокзал. Телефонуйте! Приїжджайте, дивіться, пропонуйте свій варіант ціни. Кожна пропозиція розглядатиметься індивідуально. Якщо у Вас є нерухомість, яку Ви хочете продати чи здати в оренду – телефонуйте! Ми працюємо на Ваших умовах, надаємо безкоштовні юридичні консультації, оформлюємо всю документацію та шукаємо потенційних покупців.

ПРОДАЖ 2-кімн. на Черемушках
olx.ua

Продам 2-х комн квартиру в районе старых Черемушек, ул. Яворницкого Кирпичный дом, пластиковые окна уже установлены, есть газовая колонка для горячей воды. Установлены все счетчики: свет, вода, газ, Документы в порядке, долгов нет. Отличные соседи, ухоженный двор, в каждом подъезде установлены металлопластиковые окна, чистый подъезд. Возле дома проходит 11 маршрут Рядом садик, школа. Для просмотра заполните по номеру телефона, и помните, что всегда можно договориться!

СУПЕР ЦЕНА! 2-х комн Кима, газ.колонка, МПО, р-н вокзала, Черемушки
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо 2-кімн. квартиру площею 42 кв. м, розташовану на другому поверсі 2-поверхового цегляного будинку на вул. Яворницького (Кіма). Стан скромний, але водночас житловий. У квартирі встановлено індивідуальне електроопалення, також є газова колонка, лічильники на газ і воду. Будинок розташований у спальному, тихому районі міста. У пішій доступності: дитсадок, школи, магазини, зупинка автобуса № 11, залізничний та автовокзал. Телефонуйте! Приїжджайте, дивіться, пропонуйте свій варіант ціни. Кожна пропозиція розглядатиметься індивідуально. Якщо у Вас є нерухомість, яку Ви хочете продати чи здати в оренду – телефонуйте! Ми працюємо на Ваших умовах, надаємо безкоштовні юридичні консультації, оформлюємо всю документацію та шукаємо потенційних покупців.

ПРОДАЖ 2-кімн. квартири  з АО
olx.ua

Квартира під Ваш ексклюзивний ремонт у привабливому районі Черемушки по вул. Яворницького - Квартира знаходиться у цегляному будинку на 4-му поверсі 4-ох поверхівки. - 3 житлові кімнати – для особистого простору кожного члена родини, роздільний санвузол – необхідність для родини, у якій більше 2 людей! - Є газова колонка, яка забезпечує цілодобовим доступом до гарячої води! - Сучасні металопластикові вікна забезпечать шумоізоляцію та теплозберігання! - Квартира під Ваш майбутній ексклюзивний ремонт – тут Ви зможете втілити свої найсміливіші мрії, щодо інтер’єру свого житла: зробити перепланування, обрати бажане покриття стін, виконати сучасний матеріал для підлоги… Все у Ваших руках! У цьому районі знаходиться ВСЕ що необхідно для комфортного життя: - школа №35, дитячий садочок - маршрутні таксі №10,№11 -АТБ, ринок, продуктові магазини, магазини одягу/взуття -спортзали -кав’ярні, їжа на виніс, -дитячі майданчики Час здійснювати свою мрію про власну квартиру! Не зволікайте! Телефонуйте та записуйтесь на перегляд вже зараз!

3 кімн., 55.7 кв.м, Черемушки – вул. Яворницького, ЖД
olx.ua

Вашему вниманию представлена 2-х комнатная квартира которая находится по ул. Д.Яворницкого( Кима) , вторая линия от дороги, во дворе есть садик, недалеко школа и спорт школа, 2 минуты хоть бы к остановке 11 маршрута ) Тихий и спокойный р-н) к Жд вокзалу 5 мин на маршрутке, 15 можно дойти пешком) Квартира находится на 2/2 этаже кирпичного дома) Комнаты просторные, кухня 6 кВ не большая) бюджетный вариант, по цене 1к квартиры Окна под замену, балкона нет) Первое время можно зайти и жить) Дополнительно по телефону Торг на месте актуален

Продам 2-х комнатную бюджетную квартиру с АЭО  р-н Черемушки
olx.ua

Житлові комплекси у Кам’янське

Географія Кам’янське