Продам 2-х кімнатну квартиру 3/5/П, 44/30/6. Квартира потребує ремонту. Поблизу розвинена інфраструктура.

Ільєнка, 9
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної видової квартири-студії, яка знаходиться в новобудові по вул. Юрія Іллєнко,4 , розташована на комфортному 4-му поверсі. Пріоритетом новобудови є наявність індивідуального лічильника на тепло, а також лічильників на водопостачання та електроенергію. Квартира з великим панорамним вікном, та видом на Дніпро, що додає світла квартирі- студії. Гарний варіант для молодої сімї або інвестиції (оренда). Будинок цегляний з утепленням, зроблена шумо та звукоізоляція підлоги, також стяжка підлоги, фінішна штукатурка на стінах та стелі, що значно зменшує витрати при ремонті. Встановлюються сучасні радіатори на опалення. В будинку грузо-пасажирський ліфт. Телефонуйте підберемо найкращий варіант для Вас!!!

Юрія Іллєнка вул. (Горького), 4
rieltor.ua

Продаж квартири по вул. Юрія Іллєнка, р-н 9 гімназії. Будинок ОСББ зразкового типу. Зовнішнє утеплення, ітп. Платіжки за опалення Вас приємно здивують. Квартира на четвертому поверсі. Чудове роздільне планування. Просторі кімнати, зручний коридор. Функціональна вбудована кухня, посудомийка, пральна машина, холодильник, газова колонка. Сучасний сумісний санвузол з ремонтом. Тепла підлога. Нові комунікації, встановлені лічильники. Сигналізація. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Тихий спокійний двір. Є місце для паркування авто. Біля будинку маршрутна зупинка. Неподалік Дніпро.Гаражний кооператив, магазини, супермаркет,садочок, тощо.

Юрія Іллєнка вул. (Горького), 23
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Терміново продається 3-кімнатна квартира "ТРЦ Depo" Квартира розташована по вулиці Юрія Іллєнка у буд.№37 на 4 поверсі 5-ти поверхового будинку. Має загальну площу 48,20м²,площа кухні 6.10м². - 2 окремі спальні (покриття ламінат,є вбудована шафа) -вітальня(ламінат) -кухня(плитка) -санвузол(суміжний,плитка) -коридор(плитка) -балкон(металопластиковий,засклений) -квартира утеплена. Будинок обслуговує ОСББ. -газова колонка(завжди є гаряча вода) -зроблений капітальний ремонт даху -є лічильники на газ та воду -лічильник на опалення встановлений на будинок. -на вхідних дверях встановлено домофон Вікна з квартири виходять на сторону двору. Біля будинку є місце для паркінгу вашого авто. ПРИЄМНИЙ БОНУС - привітні та спокійні сусіди. Пішки від дому до ТРЦ Depo 2 хвилини!(видно трц із вікна) Поруч уся необхідна інфраструктура: школи,садочки,зупинки транспорту у всеможливому напрямку,ринок,площа 700-річчя

Юрія Іллєнка вул. (Горького), 37
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної видової квартири-студії. Квартира знаходиться в новобудові по вул. Іллєнко,4 , розташована на комфортному 4-му поверсі. Пріоритетом новобудови є наявність індивідуального лічильника на тепло, а також лічильників на водопостачання та електроенергію. Квартира з великим панорамним вікном, та видом на Дніпро, що додає світла квартирі- студії. Гарний варіант для молодої сімї або інвестиції (оренда).Будинок цегляний з утепленням, зроблена шумо та звукоізоляція підлоги, також стяжка підлоги, фінішна штукатурка на стінах та стелі, що значно зменьшує витрати при ремонті. Встановлюються сучасні радіатора на опалення.В будинку грузо-пасажирський ліфт.

Однокімнатна квартира-студія з видом на Дніпро
olx.ua

Пропонуємо на продаж трикімнатну квартиру, що знаходиться за адресою вул. Юрія Іллєнка 7. Квартира 62 метра квадратних дає можливість втілити усі ваші мрії! Висота стелі в будинку 2,5 метри! Простора кухня радо зустріне ваших друзів. Квартира має три роздільні кімнати, капітально зроблений балкон, санвузол теж з капітальним ремонтом. Район вантажного порту, розвинена інфраструктура поряд - це все додає ще більший комфорт для вашого проживання. В квартирі лічильники на воду та лічильник на світло та газ. Стартова ціна квартири 45000$ Слухаємо ваші пропозиції по ціні. Мы з радістю покажемо вам вам цю квартиру і переконаємо,що саме цей варіант сьогодні -є найкращим на ринку нерухомості. Завітайте на перегляд і ви не залишитесь байдужими! Ольга Бондаренко АН «Лавка Нерухомості» 09******51 06******77

Трикімнатна квартира, ТРЦ Depot
olx.ua

Продаж нової видової євро дівокімнатної квартири в новому ЖК Темп по вул. Іллєнка, 4. Зручне іункціональне планування: простора світла кухня-вітальня з двома вікнами та балконом 21м2, окрема спальня 12м2, санвузол - 6,5м2 та коридор - 8м2. Чудовий вид з вікна - можна щодня спостерігати схід сонця над Дніпром. В квартирі виконані всі чорнові оздоблювальні роботи: стяжка на підлозі, штукатурка на стінах та на стелі, встановлені радіатори, великі металопластикові вікна з підвіконнями. До кожної квартири в комплекті кладова на поверсі. Лічильники на всі комунікації. Будинок цегляний, утеплений пінополістиролом - товщина стін 60см. В радіусі 500м від будинку бул. Шевченка, ТЦ «DEPOT», школа-ліцей 9, СШ 21, три дитячих дошкільних заклади, Черкаська набережна, «Sportlife». Введення будинку в експлуатацію літо 2024р.

Продаж нової видової квартири
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири з гарним краєвидом на Дніпро. Енергозберігаючий цегляний будинок (товщина зовнішніх стін - 60см, утеплені графітовим пінополістиролом 10 см).Особисте парко місце для кожної квартири на закритій прибудинковій території, дитячий майданчик, місце для вигулу собак.Ламіновані енергозберігаючі панорамні вікна 6-ти камерний профіль фірми WDS 6S з двокамерним склопакетом (камери заповнені аргоном)Центральне опалення з особистим лічильником в кожній квартирі, що дає можливість економного регулювання тепла.Стан квартири, що передається покупцю:Вхідні двері, оштукатурені стіни та стеля, введений електрощит з лічильником, розведені мережі водопостачання з лічильником та каналізації, розведена мережа теплопостачання з індивідуальним лічильником та встановлені батареї опалення.В радіусі 500м від будинку бул. Шевченка, ТЦ «DEPOT», школа-ліцей 9, СШ 21, три дитячих дошкільних заклади, Черкаська набережна, «Sportlife».Здача будинку в експлуатацію кінець 4-го кварталу 2023р.АН АВАНГАРД є відділом продажу новобудови за адресою вул. Юрія Іллєнка 4.Покупець комісію НЕ платить.

Продається 2-кімнатна квартира за найнижчою ціною
olx.ua

Продається 2-кімн.кв., вул.Ільєнка 9, 3/5/П, 44/30/5, в жилому стані, будинок ОСББ. Поруч 9 гімназія, 21 школа, дит садок, Депот. Вільний продаж.

2-кімн.кв., вул.Ільєнка
olx.ua

Продаж нової видової євро дівокімнатної квартири в новому ЖК Темп по вул. Іллєнка, 4. Зручне іункціональне планування: простора світла кухня-вітальня з двома вікнами та балконом 21м2, окрема спальня 12м2, санвузол - 6, 5м2 та коридор - 8м2. Чудовий вид з вікна - можна щодня спостерігати схід сонця над Дніпром. В квартирі виконані всі чорнові оздоблювальні роботи: стяжка на підлозі, штукатурка на стінах та на стелі, встановлені радіатори, великі металопластикові вікна з підвіконнями. До кожної квартири в комплекті кладова на поверсі. Лічильники на всі комунікації. Будинок цегляний, утеплений пінополістиролом - товщина стін 60см. В радіусі 500м від будинку бул. Шевченка, ТЦ «DEPOT», школа-ліцей 9, СШ 21, три дитячих дошкільних заклади, Черкаська набережна, «Sportlife». Введення будинку в експлуатацію літо 2024р.

Юрія Іллєнка бывш. Горького, 4, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 42000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Черкаси

Продається 1-кімнатна квартира в новобудові на вулиці Юрія Іллєнка (колиш. Горького), розташована в Придніпровському районі Черкас. Загальна площа квартири - 66 кв.м, житлова площа - 43 кв.м, площа кухні - 11 кв.м. Квартира розташована на 2 поверсі 9-поверхового будинку. Ціна - 48000 доларів. Квартира оснащена ліфтом та має 1 санвузол. Також передбачений балкон. До кожної квартири є кладова на поверсі, це входить в ціну квартири. Квартиру ви отримаєте з сучасними великими вікнами, батареями, зтяжкою та шумоезоляцією. Також в ціну входить встановлення лічильників на воду холодну, електрику, та індивідуального лічильника тепла на квартриу, що значно економить оплату комунальних послуг. Є великий грузо-пасажирський ліфт. Відмінне розташування та комфортні умови життя роблять цю квартиру ідеальним варіантом для створення затишної домівки. Здача в експлуатацію грудень 2023 року. АН АВАНГАРД є відділом продажу новобудови за адресою вул. Юрія Іллєнка 4. Покупець комісію НЕ платить. Телефонуйте організуємо перегляд в зручний для Вас час.

Юрія Іллєнка бывш. Горького, 4, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 1824910.0 UAH
dom.ria.com

Продаж 2-кімнатної квартири з гарним краєвидом на Дніпро. Вікна квартири виходять на дві сторони і обидві на Дніпро. Простора вітальня 18, 8 м.кв з лоджією 4, 7 м.кв, велика спальня 23, 3 м.кв з двома вікнами, та кухня 13, 6 м.кв. Енергозберігаючий цегляний будинок (товщина зовнішніх стін - 60см, утеплені графітовим пінополістиролом 10 см) Особисте парко місце для кожної квартири на закритій прибудинковій території, дитячий майданчик, місце для вигулу собак Ламіновані енергозберігаючі панорамні вікна 6-ти камерний профіль фірми WDS 6S з двокамерним склопакетом (камери заповнені аргоном) Центральне опалення з особистим лічильником в кожній квартирі, що дає можливість економного регулювання тепла. Стан квартири, що передається покупцю: Вхідні двері, оштукатурені стіни та стеля, введений електрощит з лічильником, розведені мережі водопостачання з лічильником та каналізації, розведена мережа теплопостачання з індивідуальним лічильником та встановлені батареї опалення. В радіусі 500м від будинку бул. Шевченка, ТЦ «DEPOT», школа-ліцей 9, СШ 21, три дитячих дошкільних заклади, Черкаська набережна, «Sportlife». Здача будинку в експлуатацію літо 2024р. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд!

Юрія Іллєнка бывш. Горького, 7, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 60500.0 USD
dom.ria.com

Двокімнатні квартири площею від 66м2 до 82м2 в ЖК "ТЕМП" в районі вантажного порту по вул. Іллєнка. В радіусі 500м від будинку – бул. Шевченка, ТЦ «DEPOT», школа-ліцей №9, СШ №21, три дитячих дошкільних заклади, Черкаська набережна, «Sportlife». - цегляний будинок із зовнішнім утепленням - встановлений сучасний ліфт - закріплене паркомісце для кожної квартири - гостьовий паркінг - дитячий майданчик у дворі Всі комунікації вже ПІДКЛЮЧЕНІ (електропостачання, водопостачання і каналізація, централізоване опалення з лічильниками тепла на кожну квартиру) Приклад квартири загальною площею 78.1м2: - вітальня - 19.5м2 - спальна кімната - 23м2 - кухня - 13,6м2 - лоджія - 4.0м2 - коридор - 9,4м2 - передпокій - 3,6м2 - санвузол - 4,0м2 - комора - 0,9м2 ЄДИНИЙ в місті житловий комплекс, в якому квартири передаються покупцю в стані "під чистовий ремонт: - встановлені вхідні двері - оштукатурені стіни та стеля - утеплена підлога шумо-вібро-теплозахиним матеріалом з подальшою бетонною заливкою - введений електрощит з лічильником - розведені мережі водопостачання з лічильником та каналізації, - розведена мережа теплопостачання з індивідуальним лічильником та встановлені батареї опалення БУДИНОК ВЖЕ ОПАЛЮЄТЬСЯ! Ціна - від 760 до 850 у.о./кв.м в залежності від планування і поверху. Оплата в національній валюті по договору купівлі-продажу майнових прав. Здача будинку в експлуатацію – 2-й квартал 2024р.

Нові двокімнатні квартири під чистовий ремонт
olx.ua

Продається трикімнатна квартира з ремонтом та меблями. Будинок розташований по вулиці Юрія Іллєнка (бувша Горького). Квартира знаходиться на середньому поверсі. Дві окремі кімнати та прохідний зал. Санвузол окремий. Поруч маркет Делікат, супинки громадського транспорту, дитсадок, школа.

Трикімнатна квартира з ремонтом та меблями район Депоту
olx.ua

Пропонуємо до продажу чотирикімнатну квартиру в районі Депота по вул. Ільєнка. Квартира розташована на першому поверсі в гарному житловому стані є власний балкон з підвалом, санвузол сумісний з підігрівом підлоги є кондиціонер, на віках встановлені решітки та встановлена сигналізація. В квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка. Будинок повністю утеплений. В будинку створене ОСББ та встановлений лічильник на теплову енергію, що зекономить кошти в опалювальний сезон. Поруч є все потрібне для комфортного проживання: супермаркет, магазини, зупинка громадського транспорту, школа та дитячий садочок, неподалік річка Дніпро. Можливий продаж по програмах кредитування та єВідновлення. Показ за домовленістю.

Продаж чотирикімнатної квартири
olx.ua

Гарна квартира в районі 9 школи! Продаж 2 кімнатної квартири по вулиці Іллєнко ( Горького), район Вантажного Порта. Квартира має гарне планування, кімнати роздільні, будинок знаходиться не над дорогою! В квартирі зроблений капітальний ремонт, робився для себе - для комфортного життя. Залишаються вбудовані меблі. Санвузол роздільний. Квартира не угловая. Є свій подвал. Поряд з будинком знаходиться садочок, 9 школа, в пару хвилин зупинка, магазины, 5 хвилин до Депота. Оплата Агентству 2%

Продаж 2 кімнатної квартири
olx.ua

Продається 3 кмн квартира вул.Іллєнка,біля Депоту Квартира в гарному,жилому стані Косметичний ремонт,склопакети Кімнати роздільні Вікна виходять на дві сторони Два балкона Змінена сантехніка Є комірка Залишаються меблі Одна кімната в якій треба зробити ремонт Стартова ціна 62000 у.е Перегляди за домовленістю

3 кмн квартира р-н Депота
olx.ua

Однокімнатні квартири площею від 38м2 до 50м2 в ЖК "ТЕМП" в районі вантажного порту по вул. Іллєнка. В радіусі 500м від будинку – бул. Шевченка, ТЦ «DEPOT», школа-ліцей №9, СШ №21, три дитячих дошкільних заклади, Черкаська набережна, «Sportlife». - цегляний будинок із зовнішнім утепленням - встановлений сучасний ліфт - закріплене паркомісце для кожної квартири - гостьовий паркінг - дитячий майданчик у дворі Всі комунікації вже ПІДКЛЮЧЕНІ (електропостачання, водопостачання і каналізація, централізоване опалення з лічильниками тепла на кожну квартиру) Приклад квартири загальною площею 38м2: - кімната - 19.5м2 - кухня-ніша - 6,2м2 - коридор - 4,2м2 - санвузол - 4,0м2 - лоджія - 5,4м2 В наявності такі квартири на 3, 4, 5 і 6 поверхах. ЄДИНИЙ в місті житловий комплекс, в якому квартири передаються покупцю в стані "під чистовий ремонт: - встановлені вхідні двері - оштукатурені стіни та стеля - утеплена підлога шумо-вібро-теплозахиним матеріалом з подальшою бетонною заливкою - введений електрощит з лічильником - розведені мережі водопостачання з лічильником та каналізації, - розведена мережа теплопостачання з індивідуальним лічильником та встановлені батареї опалення БУДИНОК ВЖЕ ОПАЛЮЄТЬСЯ! Ціна - 850 у.о./кв.м. Оплата в національній валюті по договору купівлі-продажу майнових прав. Здача будинку в експлуатацію – 2-й квартал 2024р.

Нові однокімнатні квартири під чистовий ремонт
olx.ua

До Вашої уваги пропонується однокімнатна квартира на 5-му поверсі, 5-типоверхового цегляного будинку, р-н грузового порту. Поряд уся необхідна інфраструктура: дитсадок, гімназія, супермаркет "Депот", річка Дніпро, зупинка транспорту,зелень. Вікна переважно с/п, батареї - чугун, металеві вхідні двері, лічильники на х.воду та газ, газова колонка. Скромний житловий стан. Додаткова інформація за телефоном 06******18. Перегляд в зручний для Вас час, ключі в агенстві.

1 к.кв. м-н Буревісник, вул. Іллєнка
olx.ua