Продаж 2 рівневої квартири з ремонтом в ЖК Парк Плаза, смт Чабани, Фастівський р-н. Площі від 105 м2. 15 поверх 16 поверхового будинку. В квартирі зроблений санвузол, з теплою підлогою, кухонний фартух, розведена електрика, підлога ламінат, на стінах шпалери, є можливість зробити ремонт за своїми вподобаннями. Продаж квартири без ремонту, у вартість входить ремонт! У кожної квартири є вихід на приватну терасу! Розглядаємо покупців з Іпотекою, сертифікатом є-відновлення. Також є інші планування 2 рівневих квартир. Ціна 1050$ м2. Park Plaza — це заміський житловий комплекс з власною парковою зоною та озером, далеко від галасливих магістралей. У внутрішньому парку, розміром 2 гектари, буде оточена дубами алея для прогулянок, бігові та велодоріжки, дитяча ігрова зона та спортивний майданчик. Також у внутрішньому дворі буде реалізована концепція «двір без авто». Поруч з комплексом Park Plaza продуктові магазини, кафе та ресторани, універмаг, салони краси. Також купити продукти можна в «Форі», на ринку «П’ятачок» або проїхавши 4 хвилини до ТРК «МегаМаркет», де також є кінотеатр «Баттерфляй Гатне».

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 1а
rieltor.ua

Продаж дворівневої квартири в ЖК Парк Плаза,смт.Чабани.До Києва 3км,на авто 5хв.м.Теремки. В квартирі зроблений ремонт з екологічно-чистих матеріалів.В санвузлах плитка під мрамор,на стінах декоративна штукатурка,підлога-ламінат,в кімнатах світлі шпалери.Встановлені кондиціонери.З другого рівня вихід на велику і простору терасу з панорамним краєвидом на Київ. Квартира тепла і дуже світла. Розвинена інфраструктура,поряд зупинки громадського транспорту,школа,садочки,фітнес-клуб,магазини,ТРЦ,кавярні,аптеки,клініка та багато іншого. Можливий варіант під Є-Оселю. Телефонуйте,розповім більш детальніше

Юності вул., 4
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК «Парк Плаза», смт Чабани. Загальна площа 40.1 кв.м. Поверх 1/16. Повноцінна однокімнатна квартира з ремонтом. В квартирі зроблений санвузол, з теплою підлогою, розведена електрика, підлога ламінат, на стінах шпалери. Дана квартира підходить під всі державні програми, також є можливість розтермінування.

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 3
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До вашої уваги пропонуємо 1-кімнатну квартиру в ЖК "Park Plaza", вул. Юності 4, cмт.Чабани. Квартира загальною площею - 43,6 м2, продається в чистому вигляді: чистова стяжка підлоги; чистова гіпсова штукатурка стін; введення в квартиру електро та сантех підключення (централізовані); якісні вхідні двері; якісні вікна Rehau; опалення індивідуальне (електроконветор); лічильники на воду та електроенергію. БУДИНОК Park Plaza-сучасний комплекс comfort класу. Це привабливий об´єкт інвестування для тих, хто вирішив змінити суєту та шум мегаполісу на спокійний розмірений побут в екологічно чистій місцевості. Будинок монолітно-каркасний. Стіни з цілльної червоної цегли, утеплений мінеральною ватою(15 см). Фасад критий красивою керамо-плитою. Красива вхідна група, швидкісні, дизайнерські ліфти та підземний паркінг. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). ДОКУМЕНТИ Оформлення права власності за нотаріальним договором купівлі-продажу. Будинок введено в експлуатацію. Комунікації підключено. ФІНАНСУВАННЯ УГОДИ -100% оплата; -Розстрочка 0%; -Працюємо з державною іпотекою (Є оселя).

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

1-к квартира загальною площею - 57,1 м2 з ремонтом. м. Теремки, смт. Чабани, вул. Юності 4. Будинок Park Plaza-сучасний комплекс comfort класу. Це привабливий об´єкт інвестування для тих, хто вирішив змінити суєту та шум мегаполісу на спокійний розмірений побут в екологічно чистій місцевості. Будинок монолітно-каркасний. Стіни з цілльної червоної цегли, утеплений мінеральною ватою(15 см). Фасад критий красивою керамо-плитою. Красива вхідна група, швидкісні, дизайнерські ліфти та підземний паркінг. Квартира здається в чистовому вигляді: -Чистова стяжка підлоги; -Чистова гіпсова штукатурка стін; -Введення в квартиру електро та сантех підключення (централізовані); -Якісні вхідні двері; -Якісні вікна Rehau; -Опалення індивідуальне (електроконветор); -Лічильники на воду та електроенергію. Інфраструктура Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). ФІНАНСУВАННЯ УГОДИ -100% оплата; -Розстрочка 0%; -Працюємо з державною іпотекою - "Є оселя".

ексклюзив
Юності вул., 4
rieltor.ua

У продажду 1к.кв. перепланована на 2к. квартира в ЖК Park Plaza, смт Чабани, Фастівський р-н. Площа 57.1 кв.м. Поверх 9/16. Простора кухня з вікнами в пол 15 м2 В квартирі зроблена перепланування, побудовані стіни, розведена електрика. Дана квартира підходить під всі державні програми, також є можливість розтермінування. Park Plaza — це заміський житловий комплекс з власною парковою зоною та озером, далеко від галасливих магістралей. У внутрішньому парку, розміром 2 гектари, буде оточена дубами алея для прогулянок, бігові та велодоріжки, дитяча ігрова зона та спортивний майданчик. Також у внутрішньому дворі буде реалізована концепція «двір без авто». Поруч з комплексом Park Plaza продуктові магазини, кафе та ресторани, універмаг, салони краси. Також купити продукти можна в «Форі», на ринку «П’ятачок» або проїхавши 4 хвилини до ТРК «МегаМаркет», де також є кінотеатр «Баттерфляй Гатне».

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Продаж мега -класної дворівневої квартири в ЖК Парк Плаза,смт.Чабани.Будинок вже зданий,підходить під програму Є-Оселя. Квартира простора і світла з великою і просторою терасою.В квартирі також є велика гардеробна кімната. Можливо замовити ремонт від забудовника. Розвинена інфраструктура ,до Києва 3км,поряд школи,садочки,фітнес-клуби,магазини,супермаркети,озеро,парк,аптеки,кавярні і багато іншого.

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Продаж квартири з ремонтом в гарному ЖК Парк Плаза,смт.Чабани.Можливо під Є-Оселю.Квартира світла і тепла,ремонт виконаний з екологічно-чистих матеріалів.На стінах -шпалери,підлога-ламінат. Розвинена інфраструктура ,до Києва 3км.Поряд зупинки громадського транспорту,садочки,школи,озеро,парк,поліклініка,приватна клініка,аптеки,магазини,салони,фітнес-клуб,ТЦ та багато іншого. До м.Теремки-5хв.на авто . Телефонуйте,розкажу більш детальніше.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Продам гарну квартиру в ЖК Park Plaza. Квартира загальною площею - 38,80 м², житлова 15,90 м², кухня 13,20 м², на 14 поверсі 15 поверхового будинку. Будинок введено в експлуатацію. Комунікації підключено. м.Теремки, смт. Чабани, вул. Юності, 4, Голосіївський район КВАРТИРА з ремонтом. БУДИНОК Park Plaza-сучасний комплекс comfort класу. Це привабливий об´єкт інвестування для тих, хто вирішив змінити суєту та шум мегаполісу на спокійний розмірений побут в екологічно чистій місцевості. Будинок монолітно-каркасний. Стіни з цілльної червоної цегли, утеплений мінеральною ватою(15 см). Фасад критий красивою керамо-плитою. Красива вхідна група, швидкісні, дизайнерські ліфти та підземний паркінг. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). ДОКУМЕНТИ Оформлення права власності за нотаріальним договором купівлі-продажу. Будинок введено в експлуатацію. Комунікації підключено. ФІНАНСУВАННЯ УГОДИ -100% оплата; -Розстрочка 0%; -Працюємо з державною іпотекою (Є оселя).

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира у смт Чабани 83/46/12 4/10 Київська область, знаходиться на вулиці Юності 3. -Площа квартири складає 83 квадратних метрів, що забезпечить комфортне проживання. -Квартира продається зі зручними меблями та необхідною побутовою технікою, що дасть вам можливість без зайвих зусиль облаштувати свій новий дім. -Два балкони, які засклені, дозволять вам насолоджуватися красивими краєвидами та свіжим повітрям. -Також в квартирі є наявний кабінет, ідеальний для роботи на компютері та забезпечення комфортного простору для вашої продуктивності. -Квартира розташована на 4- му поверсі 10-поверхового будинку, що надає чудовий вид з вікон та прекрасну можливість насолоджуватися панорамою навколишнього середовища. -Будинок знаходиться поруч з озером, де ви зможете насолоджуватися природними краєвидами та проводити час з комфортом. -У будинку є газ та газове опалення, що забезпечить ефективне та комфортне опалення в холодну пору року. Також є можливість встановлення теплового лічильника, що дозволить вам контролювати свої витрати на опалення. Є інші варіанти – дзвоніть, і ми підберемо найкращий варіант. Наша команда допоможе вам у будь-якому питанні – купівля, продаж, оренда, оцінка, аналіз та перевірка документів. З повагою: Агентство нерухомості "LubiyDom".

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 3
rieltor.ua

Житлові комплекси у Чабани

40898 Квартира в Чабанах на Юності 3 з чудовим видом на "Єлісейські поля"! В будинку є генератор для випадків коли немає світла. Характеристики квартири: Загальна площа: 84,5 м Поверх: 10/10 Рік побудови: 2011 Матеріал стін: біла селікатна цегла Планування: кухня з вітальнєю обєднані, окрема спальня Зручності: присутній балкон для відпочинку з неймовірним видом Інфраструктура: Розташування поруч із супермаркетом Лоток Зупинка на Київ в 7 хвилинах пішки Близькість до фітнес-клубу, кафе та дитячого майданчика Ідеальний вибір для сімейного проживання: Квартира дуже сонячна тепла і простора. Квартира дозволить вам розгорнутися та насолоджуватися життям разом із вашою сімєю Просторість та комфорт створять атмосферу затишку та злагоди Вашої родини. Не упустіть шанс стати власником цієї чудової квартири з ідеальною розташованістю та усіма зручностями для комфортного життя! Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Юності вул., 3
rieltor.ua

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Пентхаус. Велика простора, 2х рівнева квартира. 1 поверх може бути 37м кухня гостьова, можна розділити на кімнату + кухня, санвузол 3м2, та комора під сходами 2 поверх 2 спальні, 15, та 17 м2, санвузол на 5м2, прачечна 3м і гардероб майже 5 м2 Терасса 15 м

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Велика простора кухня 3 кімнати 2 окремих санвузли Великий коридор з можливосттю зробити гардеробну Можливе перепланування в 2к з кухнею вітальнею З вікна відкриваеться гарний вид на місто ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км).

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Код обьекта:328882-31 3-х комнатная квартира с кухней-студией 33 м2 Загальна площа 99,1 кв.м, дві окремі спальні. Дом зданий в експлуатацию в 2011 р. Квартира світла з чудовим краєвидом на озеро, в будинку доглянуте парадне, консьєрж, домофон. Дуже затишний двір. Розвинена інфраструктура: 2 хвилини ходьби до зупинки маршрутного таксі, яке прямує до станції Теремки, 15 хвилин - до торгового центру Мегамаркет, Фора. Поруч Садок Школа. Найближча станція метро Теремки.

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 3
rieltor.ua

Код обєкта : 313174-54 1-кімнатна квартира 41,5 кв.м. в новому ЖК "Park Plaza" по вул. Юності, 4, смт. Чабани. Зручне планування з роздільними кімнатами, панорамні вікна. В квартирі зроблені основні чорнові роботи. - Зроблена стяжка підлоги; - Гіпсокартонова обшивка стін; - Встановлені якісні вхідні двері та вікна Rehau; -Опалення індивідуальне (електроконвектор); -Лічильники на воду та електроенергію. Park Plaza - сучасний комплекс комфорт класу. Це привабливий об´єкт інвестування для тих, хто вирішив змінити суєту та шум мегаполісу на спокійний розмірений побут в екологічно чистій місцевості. Будинок монолітно-каркасний. Стіни з цілльної червоної цегли, утеплений мінеральною ватою (15 см). Фасад критий красивою керамо-плитою. Красива вхідна група, швидкісні, дизайнерські ліфти та підземний паркінг. Розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). Можливий продаж по державній іпотеці єОселя під 3% та 7%, постановам. Повний супровід! Ласкаво просимо на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира по вул. Юності, 1, смт. Чабани. Поверховість: 8/10. Площа: 70/42/9. В квартирі житловий стан. До метро Теремки 4 км.

Юності вул., 1
rieltor.ua

У продажду 2к.кв. перепланована на 3к. квартира в ЖК Park Plaza, смт Чабани, Фастівський р-н. Площа 73.3 кв.м. Поверх 5/16. Простора кухня з вікнами в пол 17.5 м2 В квартирі зроблена перепланування, побудовані стіни, розведена електрика. Дана квартира підходить під всі державні програми, також є можливість розтермінування. Park Plaza — це заміський житловий комплекс з власною парковою зоною та озером, далеко від галасливих магістралей. У внутрішньому парку, розміром 2 гектари, буде оточена дубами алея для прогулянок, бігові та велодоріжки, дитяча ігрова зона та спортивний майданчик. Також у внутрішньому дворі буде реалізована концепція «двір без авто». Поруч з комплексом Park Plaza продуктові магазини, кафе та ресторани, універмаг, салони краси. Також купити продукти можна в «Форі», на ринку «П’ятачок» або проїхавши 4 хвилини до ТРК «МегаМаркет», де також є кінотеатр «Баттерфляй Гатне».

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Продажа 3 комнатной квартиры 113кв.м, Юности 3А. Супер планировка с комнат выход на балкон! Индивидуальный проект дома, силикатный кирпич, утеплитель, потолки 2.70м Продажа без мебели. Под домом 3 стоянки для авто, три детских площадки, футбольное поле, спортивная площадка, 2 школы. Озеро, парк! Магазины ,банки , почта Необходимая инфраструктура для комфортного проживания! 60метров от дома остановка маршруток. К Метро Теремки 2км! Продажа квартиры без комиссии! Документам больше 3х лет.

Продажа Квартиры в Чабанах .113 кв.м. 2 км к метро! Без комиссии!
olx.ua

Продам велику 2-к квартиру в ЖК Юність. Загальна площа 82. 8 кв.м, 3 поверх з 9-ти, у відмінному тихому місці. Дизайнерський ремонт. Якісна декоративна штукатурка на стінах, лічильники на воду, тепло, газ та електрику, мебльована якісними меблями, побутова техніка, кондиціонери. Вікна виходять на дві сторони. Теплий будинок, чистий підїзд та добрі сусіди. Багато місця для паркування. У дворі дитячі майданчики, крамниці, спортзал, зелена теріторія. Власна котельня в будинку. Поруч два озера для прогулянок. Зупинка маршрутки 300 м. Смт. Чабани знаходиться на відстані 3 км від метро Теремки. Має повністю розвинуту інфраструктуру - є все (супермаркети, ТРЦ, парки для відпочинку, садочок, є всі види адміністративних та соціальних послуг.

Продам 2-кім.квартиру,Чабани,Ж/К - Юність
olx.ua

Сейчас в квартире идет ремонт. Окончание ремонта планируется до 01.06.24 Квартира готовиться под продажу е оселя. Пос. Чабаны, ул юности 4 Первый этаж, 55,6 м2 Цена квартиры 86180$ Первоначальный взнос 17 500$ Ежемесячный платеж 15700грн Квартира подходит только под отдельную категорию граждан (военные, ученые, медики, полиция) все остальные за наличные при 100% оплаты.

Продажа 1 к квартиры Є ОСЕЛЯ
olx.ua

2-кімнатна квартира 73 кв.м. в новому ЖК "Park Plaza" на березі озера по вул. Юності, 4, с. Чабани. Простора світла квартира з панорамними вікнами та чудовим краєвидом. В квартирі зроблені основні чорнові роботи. - Зроблена стяжка підлоги; - Гіпсокартонова обшивка стін та штукатурка; - Встановлені якісні вхідні двері та вікна Rehau; -Опалення індивідуальне (електроконвектор); -Лічильники на воду та електроенергію. Відео за посиланням: https://youtu.be/cywsMglA5io?si=6tIn3G0-xMfCCarM *Скопіюйте посилання та вставте в графу пошуку на ютуб. Park Plaza - сучасний комплекс комфорт класу. Це привабливий об´єкт інвестування для тих, хто вирішив змінити суєту та шум мегаполісу на спокійний розмірений побут в екологічно чистій місцевості. Будинок монолітно-каркасний. Стіни з цілльної червоної цегли, утеплений мінеральною ватою (15 см). Фасад критий красивою керамо-плитою. Красива вхідна група, швидкісні, дизайнерські ліфти та підземний паркінг. Розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). Можливий продаж по державній іпотеці єОселя під 3% та 7%, постановам. Повний супровід! Ласкаво просимо на перегляд! АН «Атланта»

єОселя! 2-кімнатна в ЖК Парк Плаза Чабани Теремки
olx.ua

БЕЗ КОМІСІЇ Продається 1 к.кв. по вул. Юності, 4, смт. Чабани, віддаленість до метро Теремки 4 км. Поверховість: 3/16. Площа: 43/15/12. Квартира з євроремонтом від забудовника, первинне житло. На кухні панорамне вікно на всю стіну. Поряд знаходиться вся необхідна інфраструктура для життя. Можна купити в розтермінування до 24 місяців, є-Оселя 3%, є-Відновлення (сертифікат).

Продаж 1 к.кв. від забудовника, вул. Юності, 4, Чабани, 4 км до метро
olx.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира у смт Чабани, Київська область, знаходиться на вулиці Юності 3. -Площа квартири складає 50,4 квадратних метрів, що забезпечить комфортне проживання.-Квартира продається зі зручними меблями та необхідною побутовою технікою, що дасть вам можливість без зайвих зусиль облаштувати свій новий дім.-Два балкони, які засклені, дозволять вам насолоджуватися красивими краєвидами та свіжим повітрям. -Також в квартирі є наявний кабінет, ідеальний для роботи на компютері та забезпечення комфортного простору для вашої продуктивності. -Квартира розташована на 8-му поверсі 10-поверхового будинку, що надає чудовий вид з вікон та прекрасну можливість насолоджуватися панорамою навколишнього середовища. -Будинок знаходиться поруч з озером, де ви зможете насолоджуватися природними краєвидами та проводити час з комфортом. -У будинку є газ та газове опалення, що забезпечить ефективне та комфортне опалення в холодну пору року. Також є можливість встановлення теплового лічильника, що дозволить вам контролювати свої витрати на опалення.Є інші варіанти – дзвоніть, і ми підберемо найкращий варіант. Наша команда допоможе вам у будь-якому питанні – купівля, продаж, оренда, оцінка, аналіз та перевірка документів.З повагою: Агентство нерухомості "LubiyDom".

Єоселя!Продажа большой  1к Квартири в ЖК Юность метро Теремки, Чабаны
olx.ua
1 - 24 з 51 результатів

Географія Чабани