Продається 3-кімнатна квартира по вул. Щедріна в м. Ужгород. Будинок цегляний п’ятиповерховий, є ОСББ, дитячий майданчик, велика парковка. Квартира площею 67 м.кв знаходиться на першому поверсі. Стан жилий – охайний, залишається вся мебель без техніка. Зручне планування: три окремі кімнати, два санвузли, простора кухня з балконом, лоджія, гардеробна. Всі комунікації міські (газ, центральна вода, каналізація, світло), опалення електричне. Хороша локація: поряд зупинка, школа, садочок, коледж, Дастор, АТБ та багато іншого. Квартира добре підходить як для проживання так і для оренди. Переписка мінімальна. Ціна 55 тис дол. Код: 18138

Щедріна, 38
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру у м. Ужгород. вул. Щедріна (район Міськрайсуду). Третій поверх із трьох (12-квартирний будинок), дах новий. Кімнати роздільні, санвузол роздільний. Вікна металопластикові, автономне опалення. Висота потолків 2,6м. Присутній балкон, також є підвал сухий і чистий та огород. Район тихий та спокійний. До: - ТЦ "Дастор" 10хв. - АТБ, Аптека, Нова Пошта, Розетка 10хв. Всі деталі за телефоном.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продається трикімнатна не кутова квартира на першому поверсі по вулиці Щедріна, загальною площею 67 кв.м. Всі кімнати роздільні, є лоджія та балкон, санвузол роздільний. Водопостачання та каналізація централізоване. Квартира тепла, житловий стан, є кладовка, під”їзд охайний. Недалеко ” Епіцентр”, супермаркет ” Дастор”, зупинка транспорту, відстань до міста 5 хв. на авто.

Продається квартира
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-ох кімнатна квартира в районі вул. Щедріна. Знаходиться на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку. Площа 56 м2. Є балкон та лоджія. В квартирі автономне газове опалення. Можливий торг! За деталями звертайтесь Пропозиція від рієлтора!

Продаж 2-ох кімнатної квартири
olx.ua

Продам 2 кім 5/5 на вулиці Щедріна (будинок побудований в другій половині 90-х років ХХ ст.) в цегляному будинку. З кожної кімнати і кухні є балкон. Квартира в хорошому стані, газове опалення, вирівняні стіни, поміняна сантехніка, в коридорі 2 кладовки, є підвал внизу. Над квартирою можна зробити, ще одну таку квартиру за площею. З 5 на 6 поверхи ведуть сходи, а дах досить високий покритий черепицею. Ціна 50 тис

Продам 2 кім в цегляному будинку з можливістю добудови мансарди
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Географія Ужгород