Продаж однокімнатної квартири на цоколі: 46,1 м2, без ремонту. Будинок 2008 року, цегляний, фасад будинку утеплено. Розташована за адресою: вул. Шолом-Алейхема, 63А, Бровари, Київська область. Велика перевага: квартира без ремонту, що дає можливість для реалізації індивідуального дизайну як для себе, так і під здачу в оренду. • Особисте місце для паркування + електрозарядна станція для авто, саме цього будинку + відео спостереження всієї прибудинкової території та паркінгу. А також паркування біля будинку. • ОСББ господарське (чат мешканців Viber). У приміщенні є вся необхідна комунікація: • Вентиляція, інженерна мережа, каналізація • Індивідуальне опалення – газовий двоконтурний котел марки Beretta CIAO (Італія). • Двокамерні вікна марки WINTECH (Туреччина) • Висота стель – 2.70 м. Чисте, доглянуте парадне та територія + Дитячий майданчик на території. Будинок розташований у тихому дворі. Розвинена інфраструктура поруч: Школа(и) №9 - 3 хв. пішки, садочки, парки, лікарні, магазини, банки, супермаркет(и) ФОРА - 2 хв., все в пішій доступності від будинку. Зупинка громадського транспорту біля будинку за 3 хвилини ходьби від підїзду будинку до Madison Gardens - 8 хв. пішки, до ст.м. "Лісова" - 10 хв., На машині. Квартира продається БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! • Нотаріально перевірені документи • Все готове до проведення угоди. Покази за попередньою домовленістю!

Продам 1 квартиру, Бровари, Шолом- Алейхема
olx.ua

Від власника 1 кімнатна квартира студіо, 56.6кв.м. Зручне розташування , в центрі міста. По вулиці школа #9, дитсадок, басейн, стадіон, додаткова парковка під охороною. Квартира затишна. Висока стеля (2,85). Отоплення централізоване. Комунальні послуги невеликі. У квартирі є велика гардеробна ( із дзеркальними дверима). Меблі залишаються. Торг.

власник
Продам квартиру від власника по вул. Шолом Алейхема,93.
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

КОД 43440 Продаж двохкімнатної квартири на десятому поверсі в десятиповерхневому будинку, за адресою: вул. Шолом-Алейхема 96. Підлога ламінат високого класу та керамогранітна плитка, підігрів полу у кухні та ванній кімнаті. Стіни обої та HPL-панелі, стеля натяжна. Вхідні двері замінили після забудовника, прибори опалення замінили після забудовника на вертикального типу. Встановлений новий балконний блок з алюмінієвого профілю. Встановлений Водонагрівальний бак, полотенце сушарка. Алюмінієві карнизи. Міжкімнатні двері з HPL-панелями. Комунікації: Вивіз відходів, центральна каналізація, центральний водопровід, електрика, асфальтована дорога. Інфраструктура: школа, дит.садок, парк, церква, футбольний майданчик, басейн. Прибудинкова територія закритого типу з власною парковкою, відеонагляд, ліфт. Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!

Шолом-Алейхема улица, 96, Бровары, Бровары, Киевская 87000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається двоповерхова трикімнатна квартира, розташована в закритому комплексі по вулиці Шалом Алейхема, в п’яти хвилинах пішки від центрального парку Броварів і навпроти великого басейну і дев’ятої школи. Комплекс під сигналізацією і камера спостереженням, у дворі - паркувальне місце для одного автомобіля. Загальна площа – 85 кв. метрів. На першому поверсі кухня, вітальня, гардероб з приміщенням для зберігання речей, туалет. На другому – дві спальні кімнати, великий коридор з вбудованими шафами, ванна суміщена з туалетом. Відносно новий ремонт, квартира в гарному стані. Матеріал підлоги і сходів – натуральна деревина. Опалення індивідуальне, встановлено двоконтурний газовий котел італійського виробництва. Пропонується продаж з усіма меблями, необхідним начинням (за бажанням покупця) та технікою (2 телевізори, пральна машина, посудомийка, плита, холодильник тощо), але за необхідності організуємо вивіз. Торг можливий! Продаж від господаря без посередників. Тел. +38********39 (Вайбер, Вотсап, Сигнал)

власник
Продається двоповерхова квартира  від господаря
olx.ua

Дослідити місцевість

Географія Бровари