Будинок у якому знаходиться квартира розташований у дуже зручному місці ,на зручному другому поверсі. Дві гілки маршрутного транспорту, вся інфраструктура району у ПІШОМУ доступі. Супермаркети,міні-маркети, дитячий парк з розвагами. Зона відпочинку, ставки з затишним сквером та зеленими насадженнями, пляжем. Кімнати роздільні не прохідні, всі вікна металопластикові, по всій квартирі на підлозі лінолеум. Замінена сантехніка. Санвузол сумісний - кахель. Балкон заскленний столяркою. Є велика комора для речей. Новим господарям залишається кухня в коридорі передпокій. Двері металеві другі деревяні. Телефонуйте в зручний для Вас час.

Шкапенка вул., 12
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в будинку №13 по вул. Шкапенка. На третьому поверсі, кутова. Поряд магазин «Україна» і ставки. + вікна пластикові + стоякові труби нові + всі лічильники. В остальному — під ремонт. Також є борг $1000, вписаний в ціну. Тобто можно взяти з боргом за $8800. Документи в порядку, один власник. Дзвоніть і домовимось про перегляд.

Шкапенка вул., 13
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири по вул. Шкапенко у Покровському районі. – Загальна площа 44 кв.м. – Житлова 27 кв.м. – Кухня 5.8 кв.м. Не кутова. Кімнати непрохідні, роздільні. Під’їзд охайний, прибудинкова територія доглянута. У радіусі п’яти хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (магазини, дитячий майданчик, спорт майданчик, тенісний корт, зелена зона та освітні установи). Що стосується самої квартири: стан житловий, все необхідне для життя на перший час є. Нещодавно були встановлені металопластикові вікна та замінено сантехніку. З техніки залишається бойлер та холодильник, меблі за бажанням. Телефонуйте, питайте та приходьте на перегляд.

Шкапенка вул., 19
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2 кімнатна квартира вулиця Шкапенка на першому поверсі 5 поверхового будинку, кімнати не прохідні, не кутова , частково з меблями. 5 хвилин до зупинки Універмаг.

Термінова продажа 2 кімнатної каартири .
olx.ua

Продаётся двухкомнатная квартира, расположенная на 1 этаже пятиэтажного дома, по ул. Шкапенко. Высокий цоколь. На окнах стоят решотки. Во дворе есть погреб. Квартира очень удобна как для жизни молодой семейной пары с детьми так и для людей пенсионного возраста. Месторасположение квартиры очень удобное - рядом находятся множество разных магазинов, школа, садик, уютный двор, рядом пруд где вы можете отдохнуть.. Останова в пешей доступности. Квартира в обычном жилом состоянии. Окна заменены на металлопластиковые. Стоят счётчики на свет, воду, газ. Квартира ждёт нового хозяина.

Продается 2-х ком. квартира по ул. Шкапенко (ост. Ватутина)
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира, вул. Шкапенка, Покровський район. Квартира у звичайному житловому стані, вікна - металлопласт, балкон засклений, лічильники, без меблів. У пішій доступності усі необхідні для життя та відпочинку сфери досугу та побуту района, нормальна транспортна розв*язка. Прописаних та боргів не має, документи без проблем. Телефонуйте - будемо домовлятися.

Продаю 2-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартиру з косметичним ремонтом , частично мебльована, не кутова .

Терміново !!! Продається 2 кімнатна квартира вулиця Шкапенка .
olx.ua

От хозяина!!!! Квартира находится на Шкапенко, Пруды-Трест, Уфимская. Рядом парк, школы, магазины. Хорошая транспортная развязка. Первый этаж пятиэтажного кирпичного дома. Не угловая. Очень теплая. Решетки на окнах, утепленная металическая дверь. Общая площадь 42,29. Не проходная. Санузел совмещен. Ванная под потолок плитка, везде линолеум. Боллер. Частично меблирована. Счетчик свет день-ночь, счетчик газа, на воду нет’счетчика. Счетчик на отопление. Торг. Фото дополнительно вышлю при желании

власник
Продам  2- х ком квартиру
olx.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Географія Кривий Ріг