Агентство UA.estate пропонує придбати 3-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт класу індивідуальне опалення, підігрів підлоги, * кухня-+3 окремі кімнати * якісний дизайнерський ремонт * меблі та техніка * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Широка вул., 94
rieltor.ua

Адреса - Львів, вулиця Широка 92 Кількість кімнат - дві Поверх - 2 / 9 Тип будинку - чешка . Матеріал стін - цегла Загальна площа - 49м2, житлова -28 м2, кухня - 9 м2. В квартирі зроблений частковий / косметичний / ремонт Опалення - центральне / бойлер. . Балкон - один (засклений) Санвузоли - два Особливості даної квартири - це наявність комори та підвалу, не кутова . Поруч з будинком: (школа, дитячий садок, супермаркет АТБ, парк, відділення нової пошти №27, аптеки, зупинка громадського транспорту, тощо). Код обєкта: 1209

Широка вул., 100
rieltor.ua

Продаж затишної 3 - кімнатної квартири по вулиці Широка. Площа: 65кв.м Поверх: 5/10 Квартира з хорошим ремонтом, кімнати та санвузол(ванна) ізольовані, балкон, двостороння. Будинок цегляний. ЦО, квартира дуже тепла, МПВ, не кутова. Чистий та доглянутий підʼїзд, нещодавно зроблений ремонт, новий ліфт. Район з розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розвʼязкою. В пішій доступності супермаркети, школи, ринок, парк, зупинка громадського транспорту та багато іншого. Ціна: 77000$ ( торг присутній) За деталями телефонуйте/пишіть!

Широка вул., 29
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-х кімнатна квартира по вул. Широка. Розташована на 9 /10 п. Площа 70/ 38/ 7.7 м2. Всі кімнати ізольовані. В санвузлах зроблений ремонт, замінена сантехніка. В квартирі два балкони, є підвал . Затишний район, хороша інфраструктура, поруч супермаркет, базар ,АТБ, школа та дитячі садки. Ціна 70000 у.о. Мінімальний торг на місці

Широка вул., 92
rieltor.ua

Пропонуємо унікальну пропозицію! Ціна нижче ринкової! Продається простора та добротна квартира в цегляному будинку, спорудженому у період з 1991 по 1995 рік. Квартира вражає стильним класичним ремонтом, металопластиковими вікнами та двома заскленими балконами-лоджіями. Особливістю є технічний поверх, що охоплює майже всю площу квартири та використовується власниками для своїх потреб. Квартира насичена сонячним світлом, тепла та не має проблем з комунікаціями. Комунальні платежі невеликі. Прекрасне рішення для тих, хто цінує комфорт та стиль. Адреса: Широка вул., 29, Львів, Залізничний район. Характеристики квартири: Тип: Чешка Кількість кімнат: 3 Загальна площа: 67 кв.м Житлова площа: 48 кв.м Площа кухні: 9 кв.м Поверх: 10 з 11 Чистий продаж! Не упустіть свій шанс на якісне житло за вигідною ціною. Звертайтеся за деталями та переглядом!

Комфортна квартира у добротному цегляному будинку
olx.ua

Квартира має 4 кімнати 8 поверх з 9 поверхового будинку, будинок цегляний, вроді чеський проект, два балкони зашклені, підлога паркет 79, 5 кв метрів при бажанні можна заїхати та жити. Продажа від власника. Вартість з кв метр 1070$

власник
Широкая улица, 94, Зализнычный, Львов, Львовская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2к квартири вул.Широка7/9 49Мкв цегла є зашклений балкон, кухня 9 МквВ квартирі повністю зроблений ремонт близько 7років назад, поміняна сантехніка і електрика Кімнати ізольовані квартирі залишається все! Чистий продаж Є відеоогляд! Ріелтор Співпрацюю з АН

Широкая улица, 86, Зализнычный, Львов, Львовская 61000.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна однокімнатна квартира 36,84 кв м. 2 поверх цегляної 5 поверхівки чешского проекту. 2 просторі балкони. Хороші і привітні сусіди. Чистенький підїзд. Зручне розміщення в Залізничному р-ні на Левандівці, вул Широка Поруч дитячий майданчик, дит.садок, школа, поліклініка, аптеки, 2 ринки, АТБ, Сільпо, Рукавичка, Близенько та інші. Поруч парк, озеро. Зручна транспортна розвязка поруч.Транспортом 20 хв до центру. Квартира без боргів, чекає ваших креативних рішень. Площа для втілення ваших бажань для комфортного проживання! Деталі по телефону.

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Продаж двох кімнатної квартири в цегляному будинку по вулиці Широка. Загальна площа 51.3 м кв, гарний кутовий балкон ( засклений металевим профілем)Кімнати ізольовані. В квартирі зроблений частковий ремонт, Сантехніка поміняна, броньовані вхідні двері, хороші деревʼяні двері, мп вікна , є кладова на поверсі ,Чистий підʼїзд , два ліфти ( нові )

Продаж 2 -ох кім кв вул. Широка ( левандівка)
olx.ua

Продам чотирикімнатну квартиру по вулиці Широка, перепланована в 3-х кімнатну. Велика простора кухня -студія та три ізольовані кімнати. Продається з усіма меблями, побутовою технікою та посудом. Великий балкон на дві кімнати. Гарний краєвид з вікна. В кожній кімнаті є телевізор, шафа купе. Є велике двоспальне ліжко та розкладний диван. Хороша локація. Чистий під"їзд. Поряд магазини, дитячий майданчик, школа. Заходь і живи. Телефонуйте та домовляйтесь про огляд в зручний для Вас час.

Продам 4 кім. квартиру по вул. Широка
olx.ua

Житлові комплекси у Львів

Продаж 3 кім просторої квартири, вул. широка. Все ізольоване. Дуже тепла. Вікна у затишний двір. Чистий продаж. Маю відеоогляд. Телефонуйте, Оксана

Продаж 3 кім кв з ремонтом
olx.ua

ТЕРМІНОВО!!! Продаж затишної 1-кімн квартири з косме вул. Широка ( неподалік АТБ) Заг.площа 37 кв.м. Поверх 4/10 Квартира світла та тепла, НЕ кутова, будинок цегляний. Центральне опалення, санвузол - ванна Вікна виходять на схід в тихий, зелений двір. Підїзд та ліфт чистий і охайний. Біля будинку є місце для парковки авто. Дуже зручне розташування та розвинута інфраструктура, поряд усі необхідні магазини, аптеки, зупинка громадського транспорту. Є все що необхідно для зручного життя, школа, садочки. Ціна: 44 800 $ Хороший варіант, телефонуйте - домовимось про огляд!

Продаж затишної 1 кімн.квартири вул. Широка (Левандівка)
olx.ua

Продаж 3-ох кімнатної квартири особнякового типу. Вул. Широка Район з хорошою транспортною розвязкою. Чудове розташування, біля будинку дитячий садочок, кафе, школа та різні дрібні магазинчики. Також у пішій доступності Сільпо, АТБ, Близенько та ринок. В 5 хвилинах від будинку зупинка громадського транспорту. Площа: 93**********.2 Поверх 1/5ц. Квартира має власний вхід з двору. Три ізольовані кімнати, та одна кімната без вікна, використовувалась як кабінет. Індивідуальне опалення (двоконтурний котел). Південно-західна сторона, тому квартира світла. Дві зашклені лоджії (на плані не видно). Власний підвал 18м² з входом з квартири. Роздільний санвузол (ванна та душ). Є можливість перепланування (одна несуча стіна). Площа по документах 93.3м², фактична 129м². Парко місце під вікнами. Є можливість купити гараж поруч з будинком за окрему плату. Більше деталей за телефоном. У вартість послуг входить консультація з дизайнером стосовно ремонту, перепланування та інших технічних аспектів. Ціна: 80000$ (торг). ЧП. Марян / АН Golden City (Telegram/Viber)

Продаж 3-ох кімнатної квартири особнякового типу вул. Широка
olx.ua