Простора, однокімнатна квартира у затишному та спокійному курортному місті в ЖК Гранд Вілас. Стан квартири - заходь та живи. Якісні меблі та техніка. Комора в подарунок. Індивідуальне газове опалення. Час поїздки до столиці 35хв на власному авто, або громадському транспорті. Без будь-яких комісій для покупця! Пропозиція для всіх тих, хто хоче прийняти правильне рішення, щодо купівлі омріяної оселі. За оперативним переглядом звертайтесь за номером вказаним в оголошенні. Юридичну чистоту гарантую. Владислав Сімейна агенція нерухомості Liberty.

можливий продаж по єОселя
Чубинського, 10
rieltor.ua

БЕЗ комісії! Продається затишна 3-кімнатна квартира в закритому житловому комплексі "Grand Villas", смт Ворзель, вул. Чубинського 5. Поверх: 5-6/6. Площа: 62,5м2 Будинок 2018 року побудови, цегляний з утепленням. Ремонту 3 роки. Квартира тепла, сонячна, південно-західна сторона. Квартира має свіжий сучасний ремонт і пропонується з усіма меблями і побутовою технікою. Ремонт робили для себе, жили власники, ніколи не здавалась в оренду. Квартира простора, зі зручним плануванням, в 2 рівня. Перший рівень: - кухня простора, збільшена за рахунок лоджії; - вітальня з виходом на терасу; - дитяча кімната; - санвузол з ванною; - коридор і передпокій з місткими шафами-купе; Другий рівень: спальня, робоча зона (кабінет), місця для зберігання. Квартира укомплектована побутовою технікою, в т.ч. посудомийною машиною, новим холодильником і пральною машиною, смарт-телевізором, кондиціонером. Німецька сантехніка Grohe та Haiba. Автономне газове опалення, економні житлові тарифи, якісна вода з системою очищення, в будинку є доглянутий підвал, що слугує укриттям. Житловий комплекс "Grand Villas" це: - надійна охорона, спокійна атмосфера, зони відпочинку, дитячі майданчики та розваги; - на території є магазини, піцерія, салони, СТО, поштомат Нової пошти; - місця для паркувпння авто. Розташування ЖК межує з живописною природою: поруч ліс та озеро. В районі є 3 школи (з шкільним автобусом), дитячі садки. До Бучі 10 хв. транспортом, до Києва (метро) ходять автобуси, є станція електрички.

Чубинського, 5
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Двостороння квартира з індивідуальним двоконтурним казаном, лічильники на воду, газ, світло. Виготовлена штукатурка стін, заведена електрика, каналізація. Три квартири на поверсі є місце для комори. Закрита територія комплексу, вільне паркування, у комплексі безліч дитячих майданчиків. Розглянемо усі державні програми.

можливий продаж по єОселя
Чубинського, 23
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж однокімнатної квартири в розвиненому ЖК Гранд Віллас, смт. Ворзель (вул. Чубинського, 14), закрита територія комплексу. Поверх 1/5 (високий, над цоколем), загальна площа 38,5 м2, кухня 13,4 м2. Опалення - індивідуальне газове, зроблений ремонт, в квартирі залишається все, що на фото для нових власників, можна заїжджати та жити. Поруч дві зупинки громадського транспорту, є магазини, дитячі центри, санаторій, дитячі майданчики, паркомісця. Оформлення мінімальне 2%.

Готова однокімнатна квартира в затишному Grand Villas, Телефонуй
olx.ua

Однокімнатна квартира на 33,6 кв. м. у вже зданому будинку в ЖК "Гранд Віллас" за адресою вул. Чубинського, 11. Комплекс охороняється, має закриту територію з місцями для паркінгу, озелененням та дитячими майданчиками. Будинок має центральне водопостачання, каналізацію. Квартира обладнана індивідуальним опаленням - газовим двоконтурним котлом Ferolli. Стан квартири - готова під чистове оздоблення. Стіни покриті штукатуркою, підлога додатково утеплена Стіродуром, є рівна бетонна стяжка, на яку можна стелити покриття. Лоджія утеплена та засклена. В кімнатах встановлені батареї опалення. На території ЖК є магазин, кавярня, приватний дитячий садок, салон краси, тенісний корт, СТО. До Києва є пряме сполучення: маршрутки №770 (кінцева зупинка прямо біля входу в ЖК), №424 (до зупинки 10 хв пішки) та електричка. Продаж напряму від власника квартири.

1 кімнатна квартира 33,6 м в зданому будинку ЖК Гранд Віллас
olx.ua

Побудований та утеплений цегляний будинок Чубинського 15 в закритому ЖК Гранд Віллас, високий перший поверх,квартира західна, в квартирі - автономне опалення (двоконтурний котел Фероллі),заведена вода та електрика, лоджія утеплена і засклена), всі комунікації центральні - вода, світло, каналізація, газ .Будинок здається у травні 2024 року. Містечко давно заселене вже 13 будинків, немає проблем ні з комунікаціями ні з документами. 2 маршрутки на Київ, електричка, школа, садки, магазини-все в пішій доступності. Чудове місце для життя - повітря, водоймища, тиша.

продаж 1 кімн. кв. 34  м2 в ЖК Гранд Віллас, Ворзель,Буча
olx.ua

Введений в експлуатацію 5 поверховий цегляний будинок у закритому ЖК Гранд Віллас Чубинского 11, 1 комнатная 46м2, на 5-му поверсі, висота стелі 5,3 м, балкон 3 м2,штукатурка стін, автономне опалення-електричний котел, комунікації усі підключенні. На території вже заселено 13 квартирних будинків, комунальні платежі 7,54 грн/ м2. Поряд- магазини, школа, парки та озера,2 маршрутки на Київ та електричка у пішої доступності.

Продаж 1К 46 м2 у зданому будинку  ЖК Гранд Віллас, Ворзель, Буча
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира з ремонтом. Є відокремлена кімната з двоспальним ліжком. Житловий комплекс у Ворзелі, розташований по вулиці Чубинського. Стіни будинку утеплені плитами понополістиролу. У ході будівництва використовуються сучасні матеріали високої якості. Опалення індивідуальне газове. На території є дитячі майданчики, тенісний корт.

Павла Чубинского улица, 1, Ворзель, Киевская 34000.0 USD
dom.ria.com

Велика однокімнатна квартира з ремонтом та меблями в хорошій локації. В квартирі: - великий коридор, де є шафа купе, - повністю мебльована кухня з технікою та великою лоджією, - величезна кімната, в якій є двох спальне ліжко, розкладений диван, комод, стіл, стільці, телевізор тощо. - ванна кімната з душовою кабіною. Територія закритого типу під охороною, на території безліч дитячих ігрових майданчиків, тенісний корт, спортивний майданчик, продуктові магазини тощо.

Павла Чубинского улица, 5, Ворзель, Киевская 45000.0 USD
dom.ria.com

м. Ворзель вул.Кленова 2Б/1 1кк з можливістю зробити 2кк По квартирі зроблена розводка електрики, сантехніки. Тепла підлога (по всій квартирі). Часткова штукатурка, далі виставлені маяки. Площа 41.9м² Поверх 0/4 поверх Не житловий. Тарифи житлові. Ціна 20 000$ Оформлення 8, 5% Житловий комплекс «Гранд Віллас» у Ворзелі розташований по вулиці Чубинського, недалеко від села Михайлівка-Рубежівка. Місцевість, в якій знаходиться новобудова, відрізняється сприятливою екологією, великою кількістю зелених насаджень. До того ж у Ворзелі є безліч санаторіїв. Поблизу розташовані всі необхідні обєкти соціально-побутової інфраструктури. По Житомирській трасі, яка проходить неподалік, можна швидко дістатися до Києва відстань до його кордону становить усього шістнадцять кілометрів. Близькість столиці в поєднанні з прекрасною екологічною ситуацією є вагомим аргументом на користь того, щоб купити квартиру в ЖК «Гранд Віллас» у смт Ворзель від забудовника «Марін-Білдер-Київ». Ще один плюс доступна вартість апартаментів при досить високій якості та солідній оснащеності будівель. «Гранд Віллас» житловий комплекс, що зводиться у декілька черг. Тут майбутнім мешканцям забезпечується максимальний рівень комфорту при мінімальних вкладеннях у покупку і в утримання апартаментів.

Павла Чубинского улица, 10, Ворзель, Киевская 20000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Ворзель

Продаэться однокімнатна квартира без ремонту Ворзель Жк Гранд Віллас буд.15 Площа 45.6м² Поверх 3/5 Переуступка 4% Ціна 37 000$ Ведення в експлуатацію 2 квартал 2024р Оформлення на першого власника 6000грн Котел оплачений. Житловий комплекс «Гранд Віллас» у Ворзелі розташований по вулиці Чубинського, недалеко від села Михайлівка-Рубежівка. Місцевість, в якій знаходиться новобудова, відрізняється сприятливою екологією, великою кількістю зелених насаджень. До того ж у Ворзелі є безліч санаторіїв. Поблизу розташовані всі необхідні обєкти соціально-побутової інфраструктури. По Житомирській трасі, яка проходить неподалік, можна швидко дістатися до Києва відстань до його кордону становить усього шістнадцять кілометрів. Близькість столиці в поєднанні з прекрасною екологічною ситуацією є вагомим аргументом на користь того, щоб купити квартиру в ЖК «Гранд Віллас» у смт Ворзель від забудовника «Марін-Білдер-Київ». Ще один плюс доступна вартість апартаментів при досить високій якості та солідній оснащеності будівель. «Гранд Віллас» житловий комплекс, що зводиться у декілька черг. Тут майбутнім мешканцям забезпечується максимальний рівень комфорту при мінімальних вкладеннях у покупку і в утримання апартаментів.

Павла Чубинского улица, 15, Ворзель, Киевская 37000.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира м. Ворзель Жк Гранд Віллас Загальна площа 45м² Поверх 4/5 Ціна 30 000$ Переуступка 4% Здача 2 квартал 2024р Житловий комплекс «Гранд Віллас» у Ворзелі розташований по вулиці Чубинського, недалеко від села Михайлівка-Рубежівка. Місцевість, в якій знаходиться новобудова, відрізняється сприятливою екологією, великою кількістю зелених насаджень. До того ж у Ворзелі є безліч санаторіїв. Поблизу розташовані всі необхідні обєкти соціально-побутової інфраструктури. По Житомирській трасі, яка проходить неподалік, можна швидко дістатися до Києва відстань до його кордону становить усього шістнадцять кілометрів. Близькість столиці в поєднанні з прекрасною екологічною ситуацією є вагомим аргументом на користь того, щоб купити квартиру в ЖК «Гранд Віллас» у смт Ворзель від забудовника «Марін-Білдер-Київ». Ще один плюс доступна вартість апартаментів при досить високій якості та солідній оснащеності будівель. «Гранд Віллас» житловий комплекс, що зводиться у декілька черг. Тут майбутнім мешканцям забезпечується максимальний рівень комфорту при мінімальних вкладеннях у покупку і в утримання апартаментів.

Павла Чубинского улица, 10, Ворзель, Киевская 30000.0 USD
dom.ria.com

Продаж просторої однокімнатної квартири в гарному комплексі з закритою прибудинкової територією. Територія під цілодобовою охороною. Цегляний утеплений будинок, індивідуальне газове опалення, хороші тихі сусіди. В квартирі зроблена чистова штукатурка стін, стяжка підлоги, розведена електрика, сантехніка, тепла підлога, покладена плитка на підлозі, встановлено двохконтурний газовий котел, зроблена душова і встановлено унітаз 15 хвилин пішки від залізничної станції, вся необхідна інфраструктура в пішому доступі. Телефонуйте - домовимось про перегляд!

Павла Чубинского улица, 1-14, Ворзель, Киевская 42000.0 USD
dom.ria.com

Класна однокімнатна квартира з ремонтом. Можна під державні програми. В квартирі: - просторий коридор із великою шафою купе, - повністю укомплектований санвузол із великою ванною, - мебльована кухня, - велика кімната з дивани - ніша, де є велике двоспальне ліжко, - велика лоджія в кімнаті. Територія закритого типу, під охороною, облаштована тротуарними зонами, є безліч дерев, дитячі ігрові майданчики, продуктові магазини, тенісний корт тощо.

Павла Чубинского улица, 7, Ворзель, Киевская 33500.0 USD
dom.ria.com

Класна однокімнатна квартира з ремонтом. Можна під державні програми. В квартирі: - просторий коридор із великою шафою купе, - повністю укомплектований санвузол із великою ванною, - мебльована кухня, - велика кімната з дивани - ніша, де є велике двоспальне ліжко, - велика лоджія в кімнаті. Територія закритого типу, під охороною, облаштована тротуарними зонами, є безліч дерев, дитячі ігрові майданчики, продуктові магазини, тенісний корт тощо.

Павла Чубинского улица, 8, Ворзель, Киевская 33500.0 USD
dom.ria.com

Продається євродвушка Ворзель Жк Гранд Віллас 1к квартира (євро2кк) Є відокремлена кімната з 2-х спальним ліжком. З ремонтом Поверх 2/5 Площа 34м² Індивідуальне газове опалення Оформлення 2% 34 000$

Павла Чубинского улица, 6, Ворзель, Киевская 34000.0 USD
dom.ria.com

Без комісії! Однокімнатна квартира з хорошим ремонтом та меблями. Продаж однокімнатної квартири площею 35м², в ЖК Гранд Віллас, Ворзель. Будинок зданий в експлуатацію в 2020 році, обжитий. Квартира знаходиться на зручному другому поверсі, всередині будинку, вікна на пд-зх. Дуже зручна, тепла, суха. В кухні, коридорі і санвузлі тепла підлога. Є система фільтрації питної води. У всій квартирі вмонтовані меблі, виготовлені на замовлення, велика зручна гардеробна. Ідеально підійде, як для невеликої сімї, так і для старших людей, або для здачі в оренду. В квартирі не потрібно нічого ремонтувати або закінчувати, все доведено до комфортного житлового стану. В ЖК Гранд Віллас закрита територія, завжди є місця на парковці. На території є магазини, дитсадок, дитячі майданчики, кафе, салон краси, поруч дві зупинки автотранспорту до Бучі, Києва. Опалення газове. Оформлення мінімальне 2% 37000$ Іпотеки сертифікат +1000$ Для деталей пишіть або телефонуйте !

Павла Чубинского улица, 8, Ворзель, Киевская 37000.0 USD
dom.ria.com

Гарна інвестиція Терміновий продаж від власника. Продається 1-кімнатна квартира у котеджному містечку. Повноцінна однокімнатна квартира,з просторою житловою кімнатою та виходом на балкон. Кухня з зручним плануванням. У подарунок кладова 3,52м² Житловий комплекс «Гранд Віллас» у Ворзелі розташований по вулиці Чубинського, недалеко від села Михайлівка-Рубежівка. Місцевість, в якій знаходиться новобудова, відрізняється сприятливою екологією, великою кількістю зелених насаджень. До того ж у Ворзелі є безліч санаторіїв. По Житомирській трасі, яка проходить неподалік, можна швидко дістатися до Києва – відстань до його кордону становить усього шістнадцять кілометрів. Неподалік вся доступна інфраструктура. Територія комплексу зачинена. Встигніть придбати своє житло. Телефонуйте, ми працюємо без вихідних.

Власник. Терміновий продаж. 1кк Без комісії
olx.ua

Географія Ворзель