Продамо 2-кімнатну квартиру в ЖК Оселя Парк, найбажанішому районі міста! Можливий продаж по програмі Е-Оселя! Преміум у всьому!!!Поряд з будинком Вас чекає парк, бігові доріжки,зона барбекю, спортивний майданчик,дитячий майданчик. Школи, дитячий садок, ТРЦ розташовані на відстані 5-10 хв прогулянки пішки. Площа квартири 83.3 кв.м, розташована на 6 поверсі 10-ти поверхового будинку. Завдяки монолітно-каркасній системі будинку Ви можете втілювати у життя найсміливіші ідеї щодо перепланування та дизайну. Закрита територія комплексу, відеонагляд, підземний паркінг з цілодобовою охороною! Автономне газове опалення в комплексі з теплими підлогами. Вогнетривкі вхідні двері, панорамні вікна з ламінованим склом( захищені від ударів). Документи готові до продажу! Додатково можна придбати паркомісце у підземному паркінгу. Не втрачайте можливість стати власником житла преміум класу!

можливий продаж по єОселя
Вячеслава Чорновола вул. (), 7
rieltor.ua

Продамо простору 3-кімнатну квартиру з автономним опаленням, кладовою та мансардою за ТРЦ «Порт Сіті»!!! Квартира розташована на 1-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку +мансарда 116 м.кв та кладова 12 м.кв. Загальна площа квартири – 97.3 м. кв., житлова – 52.6 м. кв. Сучасне планування – велика кухня (12.9 м. кв.) з виходом на лоджію(2.1 м.кв.), три окремі кімнати, два санвузли. Наявність лічильників в квартирі, що дасть змогу майбутньому власнику суттєво економити на комунальних платежах. Вікна виходять на дві сторони, завдяки цьому - комфортний мікроклімат. Квартира тепла і затишна, з привітними сусідами. Створено ОСББ в будинку, чистий під’їзд, кодовий замок, домофон. Район із відмінною інфраструктурою: супермаркети, кінотеатр, школа та садочок, спортивні майданчики, ринок, парк, зручна транспортна розв’язка. Телефонуйте, домовимося про огляд! Простора і світла квартира вже чекає на Вас.

Вячеслава Чорновола вул. (), 16
rieltor.ua

Продається великогабаритна дворівнева квартира по вул. Чорновола, в новому ЖК « Оселя парк » Загальна площа квартири - 93 м2, розташована на 9-10 поверсі. Будинок зданий. Новий ЖК збудований у найбажанішому районі міста, де школи, садочки, кафе, лікарня, а також великий ТРЦ, розташовані на відстані 5-10 хвилин прогулянки пішки. Поряд з будинком Вас чекає парк з озером, бігові доріжки, зона барбекю, спортивний майданчик, дитячий майданчик. Довговічний монолітно-каркасний будинок, збудований з найсучасніших матеріалів з використанням передових технологій. Стіни оздоблені гіпсовою штукатуркою. Підлога: чорнова стяжка по залізобетонній монолітній плиті. Підігрів підлоги по всьому периметру першого рівня, другий рівень - у с/в. Вікна: металопластикові вікна Алюпласт з подвійним склопакетом (шестикамерні). Склопакети Clima Guard Solar. Вхідні двері: броньовані, вогнетривкі. Лічильники: газовий в квартирі, води та електрики - на сходовій клітці. Водопостачання: розведення води та каналізації із пластикових труб з розводкою по квартирі. Власна трансформаторна підстанція з двома незалежними лініями живлення. Насосна станція півщення тиску води у кожному будинку забезпечить оптимальний тиск у водопровідній сиcтемі в будь-який час доби та на усіх поверхах будинків.

можливий продаж по єОселя
Чорновола, 7
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира двокімнатна сучасного планування з оздобленням ( ремонтом) в будинку 2003 року побудови, на другому поверсі. Будинок девятиквартирний з огородженою приватною територією та постійним паркомісцем, чотириповерховий. На площадці дві квартири. Наявні усі комунікації в тому числі автономне опалення !!! З переваг планування квартири : три сантехнічних приміщення ( душева, ванна кімната та гостьова вбирвальня) наявна велика гардеробна кімната ( 7,4 м.кв. ), засклений балкон. В мікрорайоні поруч з будинком школа №27, парк "900-річчя Луцька" , облаштована для відпочинку та прогулянок річка Сапалаівка, тощо...

продам  квартиру 55 мікрорайон ( поза Там- Там ), вул.  Чорновола 10
olx.ua

Продам квартиру з меблями вул. Чорновола 10 з гаражем і власна парковка. Новий котел 2023р

власник
Продам трикімнатну квартиру
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК Оселя парк. Сучасне планування площею - 99.9 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 6 поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Луцьк, рн 55 мікрорайон, Чорновола Вячеслава, 5Б. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2023 року. Забудовник - Казкова Оселя.

Черновола Вячеслава улица, 5Б, 55 микрорайон, Луцк, Волынская 98651.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Оселя парк. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Луцьк, рн 55 мікрорайон, Чорновола Вячеслава, 5а. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 8 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Оселя парк можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2022 року. Забудовник - Казкова Оселя.

Черновола Вячеслава улица, 7, 55 микрорайон, Луцк, Волынская 104675.0 USD
dom.ria.com

ВЛАСНИК! БЕЗ КОМІСІЇ! 10-й поверх 10-ти поверхового будинку. 2 балкони Будинок цегляний утеплений Житловий стан.Лічильники на гарячу і холодну воду, електро лічильник. Опалення центральне, на підїзд встановлено Індивідуальний тепловий пункт

власник
Черновола Вячеслава улица, 2В, 55 микрорайон, Луцк, Волынская 46000.0 USD
dom.ria.com

Продається великогабаритна дворівнева квартира по вул. Чорновола, в новому ЖК « Оселя парк » Загальна площа квартири - 93 м2, розташована на 9-10 поверсі. Будинок зданий. Новий ЖК збудований у найбажанішому районі міста, де школи, садочки, кафе, лікарня, а також великий ТРЦ, розташовані на відстані 5-10 хвилин прогулянки пішки. Поряд з будинком Вас чекає парк з озером, бігові доріжки, зона барбекю, спортивний майданчик, дитячий майданчик. Довговічний монолітно-каркасний будинок, збудований з найсучасніших матеріалів з використанням передових технологій. Стіни оздоблені гіпсовою штукатуркою. Підлога: чорнова стяжка по залізобетонній монолітній плиті. Підігрів підлоги по всьому периметру першого рівня, другий рівень - у с/в. Вікна: металопластикові вікна Алюпласт з подвійним склопакетом (шестикамерні). Склопакети Clima Guard Solar. Вхідні двері: броньовані, вогнетривкі. Лічильники: газовий в квартирі, води та електрики - на сходовій клітці. Водопостачання: розведення води та каналізації із пластикових труб з розводкою по квартирі. Власна трансформаторна підстанція з двома незалежними лініями живлення. Насосна станція півщення тиску води у кожному будинку забезпечить оптимальний тиск у водопровідній сиcтемі в будь-який час доби та на усіх поверхах будинків. Можливий обмін на будинок в межах міста, передмістя!!!

Продаж або обмін дворівневої квартири в ЖК "Оселя Парк"
olx.ua

Продається затишна дворівнева квартира на вул. Чорновола Ця квартира вражає стильним дизайнерським ремонтом. Кожен куточок простору наповнений теплом. Це не просто квартира, це місце, де стиль обєднується з комфортом! Основні особливості: - Простора вітальня для затишних вечорів. - Сучасна та функціональна кухня, ідеальне місце для кулінарних шедеврів. - Три затишних спальні для вашого відпочинку та релаксу. - Комфортні санвузли. Технічна характеристика: - Заг. площа 178,1 кв.м. - Цегляний будинок зданий 2005р. - Утеплення пінопласт - Поверх 5-6/6 - Газовий двоконтурний котел - Тепла підлога: кухня, санвузли, пральня - Інтернет (Волинські оптичні) - Лічильники (газ, світло,вода) Розташування: Ідеальна локація по вул. Чорновола, швидкий доступ до магазинів, школи, дитячого садочка, лікарні, розжальних закладів та закладів харчування, поруч парк. Це житло для тих, хто бажає поєднати естетику та комфорт в своєму житті. Запрошуємо на перегляд! Зателефонуйте зараз, щоб дізнатися більше та забронювати свій особистий тур по цьому вражаючому житловому простору.

Продається затишна дворівнева квартира на вул. Чорновола
olx.ua

Житлові комплекси у Луцьк

Продаж! Велика та простора дворівнева квартира в одному з найкращих районів міста чекає на своїх нових власників! Локація - 55-й мікрорайон, вул. Чорновола! Площа - 137 м² Поверх - 4/5 Вдале планування: 4 кімнати, простора гардеробна, засклений балкон та два санвузли, дві ванни та душова! Великою перевагою є автономне опалення, квартира тепла та суха, ви будете на мінімум вмикати опалення! В санвузлах тепла підлога! В квартирі мармурові підвіконня! Всі двері та сходинки на 2-й поверх зроблені з натуральної деревини! Будинок цегляний, утеплений, зроблений благоустрій території! Продається разом з гаражем та двома комірками на 5.9 м² та 10.2 м²! Чистий та доглянутий під’їзд! В будинку діюче ОСББ! Інфраструктура топ: магазини, ТЦ Порт Сіті, відділення пошти, кавʼярні, піцерії, аптеки, дитяча поліклініка, дитячий садок, школа. В кожному куточку цієї просторої квартири ви знайдете комфорт та затишок! Вашій великій родині точно вистачить місця усім!

Продаж дворівневої квартири в районі Порт Сіті! + Гараж!
olx.ua

Продам 2-ох кімнатну квартиру 1 поверх цегляний будинок Автономне опалення Є підвал Будинок отеплений. Вул Чорновола ( біля снігової королеви)

власник
Продам 2-ох кімнатну квартиру
olx.ua

Географія Луцьк