Продається 2-кімнатна квартира площею 63 м2 з просторою утепленою лоджією в новобудові у Першотравневому р-ні за вул. Чкалова. Код квартири - #17948509 • 4 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • здача в експлуатацію – весна 2024 р.; • комунікації запущені; • індивідуальне опалення (газове); • лоджія; • сирець. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), індивідуальне газове опалення, енергоощадні вікна, зроблено міжкімнатні стіни. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має роздільне планування з 2 окремих кімнат (спальня 17,35 м2 та 13,4 м2), кухня площею 13,65 м2 з виходом на засклену лоджію. Роздільний санвузол та великий передпокій з місцем для шафи-купе. Поряд розвинена інфраструктура та зупинки громадського транспорту. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-63-m2-z-rozdilnim-planuvannyam-ta-io-za-vul-chkalova Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат.

Чкалова вул., 9В
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в НОВОБУДОВІ по вул. Чкалова 13, що знаходиться в районі вул. Головної (біля кінотеатру Миколайчука) Будинок на етапі здачі в експлуатацію Квартира в стані від забудовника. За деталями телефонуйте!!

Продаж 1-кімн. в НОВОБУДОВІ біля кінотеатру Миколайчука
olx.ua

Продається простора 2-х кімнатна новобудова із прекрасним плануванням у районі Проспекту Незалежності по вулиці Чкалова (поруч автовокзал). Будинок на етапі здачі у експлуатацію, площа - 84 кв.м. (кухня - 25 кв.м.), поверх - 6 (всього 9 поверхів), не кутова.

власник
Продається квартира в новобудові на вул.Чкалова 13 з гарним планування
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-кімнатна квартира площею 63 м2 з просторою утепленою лоджією в новобудові у Першотравневому р-ні за вул. Чкалова. Код квартири - #1 7 9 4 8 5 0 9 4 поверх з 10 (ліфт); новобудова; здача в експлуатацію весна 2024 р.; комунікації запущені; індивідуальне опалення (газове); лоджія; сирець. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), індивідуальне газове опалення, енергоощадні вікна, зроблено міжкімнатні стіни. Стан квартири готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має роздільне планування з 2 окремих кімнат (спальня 17, 35 м2 та 13, 4 м2), кухня площею 13, 65 м2 з виходом на засклену лоджію. Роздільний санвузол та великий передпокій з місцем для шафи-купе. Поряд розвинена інфраструктура та зупинки громадського транспорту. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Валерия Чкалова улица, 9В, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 57500.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира площею 63 м2 з просторою утепленою лоджією в новобудові у Першотравневому р-ні за вул. Чкалова. Код квартири - #17948509 • 4 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • здача в експлуатацію – весна 2024 р.; • комунікації запущені; • індивідуальне опалення (газове); • лоджія; • сирець. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), індивідуальне газове опалення, енергоощадні вікна, зроблено міжкімнатні стіни. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має роздільне планування з 2 окремих кімнат (спальня 17,35 м2 та 13,4 м2), кухня площею 13,65 м2 з виходом на засклену лоджію. Роздільний санвузол та великий передпокій з місцем для шафи-купе. Поряд розвинена інфраструктура та зупинки громадського транспорту. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-63-m2-z-rozdilnim-planuvannyam-ta-io-za-vul-chkalova Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

2-к. квартира 63 м2 з роздільним плануванням та і/о за вул. Чкалова
olx.ua

Продається 2 кімнатна новобудова по вул. Чкалова, забудовник «Місто Мрій». 4/10. 64 м2. Стан від забудовника, індивідуальне опалення, розведена електрика. Квартира продається по переуступці, на етапі здачі в експлуатацію.

Продаж новобудови
olx.ua

Продається просторий 4 кімнатний пентхаус в районі вул Чкалова. 4-5 поверх. 140 м.кв. Якісний ремонт. Кухня студія. Роздільний санвузол. Балкон

4 кімнатна новобудова
olx.ua

Продається 3 кімнатний пентхаус в районі вулиці Чкалова, у двох рівнях, інд. опалення, у квартирі зроблений якісний євроремонт, тепла підлога, є камін діючий, гардеробна, відкритий балкон з виглядом на парк, підвал. Квартира може продаватися як з меблями та і без. Меблі за окрему плату. Закрита територія. Право власності більше 3 років, можливий продаж під всі види кредитування.

3 кімнатний "пентхаус" з ремонтом
olx.ua

Продається 2к.новобудова по вул. Чкалова (здана в експлуатацію більше 3х років), 78,5 кв.м, 6/10. Газовий котел, без батарей та стяжки, панорамні вікна, газовий опломбований лічильник, безкоштовна парковка, всі комунікації проведені. Світла та тепла, не кутова. В дворі гарний дитячий майданчик.

2к.новобудова можлива «Є оселя»
olx.ua

Квартира знаходиться в мансарді одноповерхового будинку під капітальний ремонт.Будинок на 4 квартири,двір спільного користування,заїзд,всі комунікації,лічильники.Тел.06******12

Продам 2х кім.квартиру по вул.Чкалова ст.ціна 22000євро.
olx.ua

Географія Чернівці