Представляємо вашій увазі квартиру в новому будинку зі сучасним ремонтом, де кожен елемент зроблений з дбайливістю до деталей. Від стильних меблів до сучасної побутової техніки, ця квартира готова забезпечити вам комфорт і затишок відразу після заселення. В квартирі продумана кожна деталь. Відео домофон, охоронна сигналізація, антипотоп. Зроблена шумоізоляція від сусідів. Замінено всі вікна. Якісні, дорогі вхідні двері. Підігрів підлоги по всій квартирі. Встановлений фільтр для води «осмос». Вся нова техніка , а саме: холодильник, мікрохвильова піч, духова шафа, посудомийна машинка, пральна машинка, кондиціонер Кожен куток відображає сучасні стандарти життя, а якісні матеріали та акценти створюють атмосферу сучасності та елегантності.

Франка Івана вул., 8
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в цегяному будинку чеського планування Зручний 2 поверх Утеплена Квартира в житловому стані Металопластикові вікна. Засклений балкон. Площа 36 кв. Деталі за телефоном!

Франка Івана вул., 36
rieltor.ua

Пропоную Вам квартиру на ЖК"Корона Дубово". Будинок на етапі здачі. Ведуться підготовчі роботи. Квартира не кутова, двостороння, чорнові роботи, штукатурка, розводка електрики, котел, лічильники . Розташування будинку гарне поряд є все життя. Запрошую Вас на перегляд великої та світлої квартири. Телефонуйте!

Франка Івана пров., 8/1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1к Центр Франка 6 9/9 Повноцінний тех.поверх. 36.3 загальна площа 18.4 житлова Кухня 7.5. Санвузол сумісний. Кладова. Залишається ліжко. Кухонний гарнітур. Прихожа. Вікна на готель Поділля. 8.5% Детальніше телефонуйте за номером телефону вказаним в оголошенні

Франка Івана вул., 6
rieltor.ua

Супер хороша квартира в затишному район міста,хороший та надійний забудовник, комунікації підключені , будинок готується до здачі. квартира простора та світла. зручний середній девятий поверх з одинадцяти, квартира не кутова. великим бонусом є простора комора за окрему плату з дуже хорошою знижкою. площа квартири досягає 47 кв.м. що дає змогу проживати в комфортних умовах. 10 хв до центру. 5 хв до ринку. спокійний район - школа 2 хв., яка поруч з будинком. вся необхідна інфраструктура на відстані 10 хв. зацікавило обовязково телефонуй. пропозиція варта уваги.

Франка Івана пров., 5
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира пров. івана Франка 8. Квартира не кутова, з панорамними вікнами, велика кухня, просторі кімнати. Вигляд у внутрішній двір, світла сторона. Будинок з поліпшеним утепленням, гаражами, дитячим майданчиком на території. Поруч дитячий садочок, школа, зупинки громадського транспорту, магазини, кафе. Неподалік паркова зона. При здачі: - індивідуальне опалення сучасним двоконтурним котлом; - лічильники на газ, воду і світло; - розводка електрики; - штукатурка cтін; - якісні вхідні двері Розтермінування до здачі будинку.

Продаж двокімнатної (56,15м2) від Забудовника.
olx.ua

1кімнатна квартира , Центр, вул. Франка 18 (біля стадіону «Поділля») 1/4 поверх високий, балкон засклений, лоджія, 46 м²/житлова 20 м²/кухня 9 м². Висота стелі -2,9 м. На гарячу воду колонка газова. Опалення централізоване. Цегляний будинок. Взимку тепла, літом прохолодна. Залишаються меблі та техніка. Для реального покупця є торг . Для більш детальнішої інформації телефонуйте в зручний для вас час

33763 Продаж 1 кімнатної квартири поблизу стадіону " Поділля"
olx.ua

1 кімнатна в Центрі міста, по фул. Франка 18. (Навпроти старих кас стадіона). Вікна виходять на вул. Франка, є можливість в майбутньому переробити під комерцію. 1 високий поверх. Є лоджія та великий засклений балкон з погрібом. Зимою тепла, літом не жарка. На гарячу воду колонка газова. Косметичний ремнот в хорошому стані. Висока стелі -2,9м. Ламінат в кімнаті. Залишаються всі меблі та техніка. Переоформлення 2%. Комісійні ріелтора включені в ціну. Є відеоогляд.

1 кімнатна, Центр, Франка, 18 (біля стадіону Поділля)
olx.ua

Продається однокімнатна квартира 41м2. майже в самому центрі міста. Поряд з будинком розвинута інфраструктура: поруч школа і садочок, магазини. Для відпочинку неподалік знаходиться парк. Будинок побудований за сучасними технологіями, перший поверх гаражі, на території дитячі і спортивні майданчики; цілодобова охорона; поліпешене утеплення самого будинку. Квартира гарного планування, простора кухня з лоджією, велика і простора кімната з нішою, що дає можливість перепланування під свій смак. Панорамні вікна. При здачі отримуєте: - індивідуальне опалення сучасним двуконтурним котлом; - лічильники на газ, воду і світло; - гіпсова штукатурка стін; - розводка електрики, мідна трижильна; - якісні вхідні двері і вікна Розтермінування до здачі будинку.

Однокімнатна 41,37м2 від Забудовника. Пров. Івана Франка 8
olx.ua

Продається 1к квартиру в новобудові, яка на етапі здачі (1 кв. 2022р.), ЖК Корона, на Дубово, в пішій доступності від центру. Квартира на 1 поверсі, але високий, над гаражами. Стан від будівельника. Виконано багато чорнових робіт- штукатурка, розводка електрики, металеві двері, металопластикові вікна! Вікна з квартири виходять у подвіря ! Поруч з будинком магазини, школа, дитячий садочок. До центру пішки 10-15 хв! Можливий торг! Ще діє переуступка. Телефонуйте Інна

провулок Івана Франка, 8, Дубово, Хмельницкий, Хмельницкая 31000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Хмельницький

Давно мріяли стати власником великої квартири в центрі Хмельницького ? Тоді цей варіант саме для Вас. Будинок знаходиться в дуже хорошому місці, по вул.Франка. Поряд розташована вся потрібна інфраструктура. Магазини, торгові центри, школа, дит.садочок, сквер ім.Франка, дитячий майданчик, кіоски, кавярні, ресторани, супермаркети, зупинки громадського транспорту. І це все В ПІШІЙ ДОСТУПНОСТІ !!! У вас буде можливість зробити ремонт на власний смак, адже квартира повністю підготовлена І НАВІТЬ БІЛЬШЕ ! Встановлено новий газовий котел та теплові радіатори, зроблено індивідуальне опалення. Лічильники на газ, воду, та електрику. Також в квартирі є два чудових балкони. Не пропустіть цей чудовий варіант!!! Телефонуйте та домовляйтесь про показ у зручний для Вас час.

Франко Ивана улица, 1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 35000.0 USD
dom.ria.com

ЦЕНТР міста Продається 3к квартира нового покращеного планування в цегляному будинку. Над квартирою повноцінний тех поверх. Роздільні кімнати, окремий санвузол, кухня 8.8+балкон, є кладовка. Загальна площа 66м.кв, простора, два балкони, одна лоджія, вікна металопластикові. Гарний житловий стан. Вся інфраструктура в пішому доступі, зупинка транспорту поряд. Низьке оформлення - 2% Телефонуйте

Франко Ивана улица, 10, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 39000.0 USD
dom.ria.com

32758 Шикарна 2к. квартира на дубово!!! - Гарний сучасний ремонт - Двохстороння - Не кутова - Вмонтовані якісні меблі - Повністю готово для життя - Хороший вигляд з вікна - Приємний та спокійний район - Є всі потрібні комунікації - Сучасна новобудова ПОВНИЙ ЮРИДИЧНИЙ СУПРОВІД!!!

Франко Ивана переулок, 8, Хмельницкий, Хмельницкая 72999.0 USD
dom.ria.com

26930 У продажі двокімнатна квартира . Підходить під програму єОселя Зданий будинок, підключені усі комунікації 1й поверх над комерцією, фактично 2/10 10хв до центру міста. Двосторонє планування. Встановлено котел та лічильники, штукатурка стін, розводка електрики. Тепла підлога по всій квартирі, розведена сантехніка та електрика, стяжка підлоги Ціна дешевше ніж в забудовника Телефонуйте, домовимся про перегляд

Продаж 2к квартири 76 кв. м на пров. Франка Івана. VRV ID: 26930
olx.ua

ID: 30885 Продається двокімнатна квартира -район Південно-Західний -вул. Івана Пулюя -Поверх 5 з 10 -Загальна площа 40 кв.м. -Стіни з цегли -Опалення централізоване -Меблі за домовленістю БЕЗ КОМІСІЇ Торг можливий! Деталі, за телефоном. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-756-132-LX.

Продається двокімнатна квартира. Район Південно-Західний.
olx.ua

Географія Хмельницький