Ідеальна квартира для тих, хто проводить багато часу вдома, та любить приймати гостей. Вашій увазі Сучасна 1 кімнатна квартира перепланована в студію ремонтом в Лофт стилі, з Супроводом дизайнера, та власника на всіх етапах робі Максимально практичне планування, з окремим гардеробом, зоною спальні, кухні та бару. Підлога з підігрівом, яким можна користуватись в будь-яку пору року, адже окрім Власної котельні на будинок є резервний, Електрокотел. Санвузол 2 варіаціями підсвітки, датчик руху, який вмикається та налаштовується автоматично під Ваші потреби, та звичайне холодне світло. Велика Ванна, а якій можна ніжитись не тільки самому ;) Меблі на замовлення з якісною фурнітурою. Дзеркала які Збільшують і так великий простір (5м2) та звісно ж датчик проти протікання, що додасть Вам та сусідам безпеки на випадок Надзвичайної ситуації. Ремонт як Ви могли зрозуміти робився Для себе, з продуманими з практичної точки зору та естетики деталями та практичністю. для речей є безліч ніш, гардероб та тумби. А з ліжка можна любуватись просторами лісу та неймовірний краєвид на місто Ірпінь. Кухня має 2 зони: 1 зона безпосередньо для приготування з вбудованим холодильником, посудомийною машиною та раковиною з Нержавіючої сталі, широкою стільницею з індукційною плитою. 2 зона бару, в якій красується головна прикраса квартири - барна стійка, яка служить і столом. Довжиною 270 см, глибиною 70 см та товщиною 15 см - це цільний дуб, ексклюзивно готувався для цієї квартири. Оброблений таки чином, щоб зберегти природну форму з бокової сторони. Тримається на спеціально для нього звареному і вбудованому металевому каркасі Це далеко не все, що є в квартирі, тому приходьте на перегляд та відчуйте на собі

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Університетська, 1д
rieltor.ua

### Продається нова квартира в ЖК "Сіті Парк"! Прямий продаж, ключі зі мною **Неймовірна можливість!** Пропонуємо вам унікальний шанс стати власником сучасної 2-кімнатної квартири з фантастичним видом на сосновий ліс та місто. Ця квартира неодмінно закохає вас з першого погляду! **Основні характеристики:** - **Площа:** 59 м², ідеально продуманий простір для комфортного життя - **Поверх:** 12 з 17 – насолоджуйтеся захоплюючими краєвидами - **Локація:** ЖК "Сіті Парк" – сучасний житловий комплекс з усією необхідною інфраструктурою **Особливості:** - Просторі та світлі кімнати - Енергозберігаючі технології - Розвинена інфраструктура - Парк в 1хв пішки **Ціна:** всього 49 900 у.о.! Не втрачайте свій шанс жити в комфорті та зручності. Заплануйте огляд вже сьогодні! Ваша нова квартира чекає на вас!

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/16
rieltor.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира в ЖК Центральний 2! Місце розташування: ЖК Центральний 2 Площа: 37.5 м² (кухня-вітальня 17.9 м², кімната 11.6 м²) Поверх: 16/16 Висота стелі: 3.6 м Наповнення: - Стяжка підлоги (крім санвузла) - Поштукатурені стіни - Розведено опалення - Встановлені радіатори - Встановлені лічильники Ціна:38000$ Оформлення: Будь-який спосіб угоди. Готова до продажу та ремонту квартира з чудовим плануванням та всіма необхідними комунікаціями. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, звертайтеся за телефоном вказаним в оголошенні або пишіть в приватні повідомлення.

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/2
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК Сіті парк ПЕРШИЙ , заселений, оформлення 2% Велика площа, ідеальне планування, багато світла. Площа 62,7 м2, квартира двостороння Тарифи житлові. Електиру заведено в квартиру, лазерна стяжка підлоги, виводи під радіатори, додатково розведено сантехніку по точках. Сучасні під’їзди з відеонаглядом, облаштована прибудинкова територія. Власна обслуговуюча компанія від забудовника. Топова локація, поруч: - Центральний парк; - супермаркет Сільпо; - супермаркет АТБ; - новий державний дитячий садок Віночок; - державна школа #12; - приватна школа Limpopo; - зупинка громадського транспорту на Київ. Без комісії! Телефонуйте та приходьте на перегляд!

ексклюзив
Університетська вул., 3/10
rieltor.ua

ЖК “Центральний 2” Переуступку сплачує продавець! 1-кімнатна квартира, 6 будинок Максимальне наповнення квартири від забудовника. Площа: 43,4 м² Ціна: 45 400$ В рахунок торгу власник готовий оплатити переуступку! Поверх: 10/16, вікна у двір Контактна інформація: • Діма, АН Квартал

Університетська вул., 3/4
rieltor.ua

Продаж Актуальної , НАЙДЕШЕВШОЇ квартири в ЖК Центральний 2 Незабаром додам фото 15/16 поверх 2 к 53,6м2 (фактично 56м2 з яких 3,7м2 балкон по коефіцієнту 0,3 рахується в технічний паспорт) Наповнення квартири стандартне від забудовника : гіпсова штукатурка стін лазерна стяжка підлоги Броньовані вхідні двері Енерго-зберігаючі вікна розводка опалення з радіаторами розводка теплої підлоги всі лічильники. Оформлення Переуступка у забудовника, та реєстрація на першого власника. ключі на руках

Університетська вул., 3/6
rieltor.ua

Найкраща ціна на двокімнатну квартиру в ЖК Центральний 2 Терміновий продаж!!! Простора двокімнатна квартира в престижному районі Ірпеня в одному з найкращих житлових комплексів. 57 кв.м, кухня-вітальня і окрема спальня. Квартира з сучасним ремонтом в світлих кольорах, повністю укомплектована новими меблями і технікою Видовий поверх з балконом, панорамні вікна. Відмінна система кондиціювання і щтори "блек аут" для тих, хто не дуже полюбляє сонце Квартира облаштована гардеробною і великим суміжним санвузлом Всі меблі і техніка при продажі залишаються Територія закритого типу зі своєю інфраструктурою. Підземний паркінг з можливістю купівлі або оренди паркомісця. Вихід в парк з окремими ігровими, прогулянковими і мангальними зонами. Зручне транспортне сполучення з Києвом 75000$ Швидка угода, без прописаних , один власник Можливий продаж по сертифікату

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/1
rieltor.ua

Пропоную Вам чудову двокімнатну квартиру, розташовану лише за 7 хвилин від метро Академмістечко. Квартира має просторі кімнати та функціональне планування. Панорамні вікна додають простору та світла. З ремонту залишились лише чистові роботи, що дозволяє вам створити дизайн квартири за власним смаком. Розведена электрика, сантехніка та встановлені радіатори. Опалення індивідуальне, від двоконтурного газового котла, що є дуже зручно і економно. А враховуючи, що будинок з керамоблоку, квартира тепла та енергоекономна. Два санвузла, обладнані системою теплої підлоги створюють додатковий комфорт.

ексклюзив
Університетська вул., 1С
rieltor.ua

Оголошення про продаж: Пропонується на продаж розкішна видова квартира площею 213 м2 у самому серці прекрасного пригороду столиці - Ірпені. Неймовірний вид на Центральний парк. Особливості: - Вишукана архітектура комплексу, що поєднує в собі традиційний модерн та неокласику. - Забудовник - Компанія IC Group, яка працює на ринку будівництва житла бізнес-класу вже 11 років. - Ідеальне розташування: всього 7 км від Києва, поруч Центральний парк площею 6,5 гектара з розвиненою інфраструктурою. - Житловий комплекс Центральний 2: 3,5 гектара закритої території, консьєржі, відеоспостереження, зелені насадження, дитяча майданчик. - Квартира на 12 поверсі, 213 м2. - Кухня-вітальня 75м2, 4 великих вікна. - Батьківська спальня 37м2 з санвузлом та гардеробною 13м2. - 2 дитячі кімнати (14 і 25м2). - Кімната для гостей 17м2. - 3 санвузли: 4,5; 6 і 7м2 кожен. - Кладова для продуктів 10м2 та гардеробна. - Преміум оздоблення: гіпсова штукатурка, тепла підлога, радіатори, вікна Veka. - Двері броньовані. - В подарунок - дизайн-проект з візуалізаціями та технічною частиною ремонту. Ціна: - Квартира: 220 000 доларів. Готові приймати пропозиції по ціні - Додатково можна придбати 2 паркомісця та кладові на поверсі. Контакти: Сертифікований рієлтор АСНУ Дмитро Войтков Телефон: 09******18 Дзвоніть зараз! Це ваша мрія про ідеальне житло!

Університетська вул., 3/7
rieltor.ua

Видова квартира біля Центрального парку! ЖК Сіті парк 2. Квартира на 9 поверсі 16-ти поверхового будинку. Розкривається вид на ліс. В квартирі є гардероб. В будинку сучасні під’їзди з відеонаглядом, облаштована прибудинкова територія, достатня кількість паркомісць. Власна обслуговуюча компанія від забудовника. Опалення кришна газова котельня. Будинок обладнаний генератором, що забезпечує роботу ліфта і власної газової котельні за відсутності світла. Квартиру можна придбати за держ.програмами. Чудова локація, поруч з парком Центральним та необхідними комерційними об’єктами. Зручний виїзд до столиці. Зупинка транспорту - в 5-ти хвилинах ходьби.

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/16
rieltor.ua

Продається затишна, простора, однокімнатна квартира з ремонтом. Загальна площа 43м2. Квартира з меблями та технікою Індивідуальне газове опалення. Комплекс знаходиться в оточенні хвойного лісу. Дім зданий та заселений. Поряд розвинена інфраструктура, зручний виїзд до Києва ново-ірпінській трасі. Без комісії! Оформлення мінімальне 2%. Всі деталі за телефоном. Я на зв’язку у всіх месенджерах.

Університетська вул., 1с
rieltor.ua

Дворівнева АТМОСФЕРНА Квартира з новим якісним дизайнерським ремонтом. Повністю укомплектована всіма меблями та технікою. Тепла підлога в с\у - кухня-гостьова 30м2 - 2 окремі спальні - гардеробна Ремонт робили для життя , в оригінальному стилі . 88000$ Я – сертифікований рієлтор із 7-річним досвідом роботи, і працюю без комісії для вас. З моєю допомогою ви знайдете ідеальну нерухомість, яка задовольнить всі ваші потреби. Маю доступ до всіх об’єктів на ринку і готова показати вам найкращі пропозиції. Телефонуйте зараз! Працюю для вас без вихідних, 7 днів на тиждень.

ексклюзив
Університетська вул., 3/13
rieltor.ua

Продам 2-к квартиру в комплексі класу комфорт+ , поруч з Центральним парком та всією необхідною інфраструктурою : - Загальна площа 59 кв.м. (житлова -28 кв.м., кухня – 19 кв.м.) - Поверх 7/16 - Гарне планування - Новий ремонт в світлих тонах - Тепла підлога - Сучасна вбудована кухня - Укомплектований санвузол (умивальник, дзеркало, рушникосушарка закуплені, будуть встановлені) В будинку власна котельня, тарифи на електроенергію житлові. Комплекс чудово облаштований місцями для відпочинку та прогулянок, розташований поряд з новою трасою, що дозволяє зручно добиратися в будь-яку частину міста, а до столиці громадським транспортом, менше ніж 20 хвилин. Без комісії!

Університетська вул., 3/11
rieltor.ua

Ірпінь, вул. Університетська, 2Л/1, ЖК «Карат» 9/13-пов., 48,2/26,1/14 м2, сан/вуз. сум, однокімнатна квартира у сучасному житловому комплексі «Карат» напроти Центрального парку в Ірпені. Хороше планування квартири з великими панорамними вікнами на лоджії та окремою гардеробною. Лоджія приєднана до квартири, утеплена (виведені радіатори та тепла підлога) та використовується як додаткова житлова зона. Будинок цегляний, теплий, квартира з індивідуальним опаленням (газовий котел на кухні), додатково зроблена тепла підлога. Якісний ремонт, частково є меблі та побутова техніка (плита, холодильник, пральна машина та телевізор). Закрита територія комплексу з гарною дитячою площадкою та підземним паркінгом. Відмінне розташування, поруч магазини, супермаркети, аптеки, фітнес-зали, салони краси тощо, Центральний парк. Мінімальні податки під час оформлення. Постанови, Сетрифікати, Іпотеку - Розглядаємо. Ціна: 54000 у.о без комісії

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 2Л/1
rieltor.ua

Продам євро 2-к квартиру в комплексі класу комфорт+ , поруч з Центральним парком та всією необхідною інфраструктурою : - Загальна площа 58 кв.м. - Поверх 1 (високий) /16 - Стильний ремонт в світлих тонах - Простора кухня-вітальня - Гардеробна - Техніка, меблі (все залишається) - Тепла підлога В будинку власна котельня, тарифи на електроенергію житлові. Комплекс чудово облаштований місцями для відпочинку та прогулянок, розташований поряд з новою трасою, що дозволяє зручно добиратися в будь-яку частину міста, а до столиці громадським транспортом, менше ніж 20 хвилин. Без комісії!

Університетська вул., 3/11
rieltor.ua

Дослідити місцевість

Продаж 1 кімнатної квартири, вул. Університетська, будинок 1П. Загальна площа - 43,30 кв.м. Кухня-вітальня - 20 кв.м. Житлова площа - 18.10 кв.м. С/В - суміщений. Висота приміщення - 2,80 м. 16 поверх. Квартира світла, тепла, з практичним і комфортними плануванням. В квартирі виконаний якісний та гарний ремонт. Акуратний підʼїзд з ліфтами. Інфраструктура розвинена: магазини, кавʼярні, салон краси і т.д. На першому поверсі дитячий садок і аптека. Зручна транспортна розвʼязка, зупинка транспорту - пару хвилин від будинка. Навколо будинку зелена зона - ліс, також є зона барбекю.

Університетська вул., 1П
rieltor.ua

Продаж світлої і затишної квартири в самому сучасному і розвиненому районі Ірпеня, вулиця Університетська, ЖК Центральний 2. В пішій доступності: школи, садочки, парк, мед.заклади, супермаркети, магазини, зупинка транспорту, вся необхідна інфраструктура, зручний виїзд на Київ. В будинку житлові тарифи, підключений генератор, який забезпечує роботу ліфту і котельні. Територія закрита, є підземний паркінг, є консʼєрж і відеонагляд. Загальна площа 55,3м2. Квартира розташована на 10 поверсі, 16-ти поверхового будинку. В квартирі є гідро і звукоізоляція. Планування : Коридор просторий з великою шафою для зберігання речей, суміжний санвузол з ванною, вхід з коридора в дві кімнати, кухню та санвузол. В санвузлі ванна, пральна машина, бойлер. В кухні панорамні вікна, є холодильник, витяжка, варильна поверхня, духова шафа, є ніша під посудомийку, кухня виконана з якісної деревини, дорога фурнітура. Закладені траси під кондиціонер. В кімнаті ліжко двоспальне з хорошим матрасом, вбудований гардероб. В квартирі є інтернет, оптоволокно, встановлена сигналізація AJAX. Квар варта вашої уваги!

Університетська вул., 3/2
rieltor.ua

Продам квартиру в ЖК «Сяйво-2», поруч прямо виїзд на Київ. Є охорона території, місця для парковки, всі потрібні магазини, декілька дитячих майданчиків, заклади харчування. Поруч ліс, в пішому доступі набережна і 5 хв на авто до Центрального парку. Будинок зданий, є всі комунікації.

Університетська вул., 1б
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! В продажу простора трикімнатна ВИДОВА квартира! єОселя, сертифікат, єВідновлення ТАК! Квартира знаходиться в ЖК Irpin City в оточенні лісу й поблизу Києва! Найзручніший виїзд до столиці! Будинок побудовано з цегли, зовнішньо утеплений. Індивідуальне газове опалення, двоконтурний котел. КЛЮЧІ НА РУКАХ! Одна з найвигідніших пропозицій на ринку! Продається 3к квартира / Ірпінь / ЖК Irpin City, вул. Університетська, 1 на 10 із 14 поверсі. Без ремонту . (маршруткою 5 хв. до метро Академмістечко). Квартира в оточенні соснового лісу! З вікон відкривається шикарний вид на ліс! Квартира З ДОКУМЕНТАМИ! Всі кімнати окремі! На території великий дитячий майданчик! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 1Л
rieltor.ua

Велика Євро 3к 72м навпроти Центрального Парку! Газ. Без коміссій! єоселя і Сертифікат - ТАК! Простора квартира з величезною кухнею-вітальнею в цегляному будинку навпроти Центрального Парку. З кухні затишна зручна комора. Залишається все як на фото. Індивідуальне газове опалення - двухконтурний котел. Тепла підлога - кухня, санвузол, коридор. Зроблений добротний ремонт, якісні меблі. Три кондиціонери. Засклена лоджія. Престижний, розвинений мікрорайон при вїзді в Ірпінь зі сторони Києва. Ідеальне розташування - всі обєкти інфраструктури в радіусі 500 метрів. В будинку АТБ, поруч Новус, Сільпо. Одне перехрестя до нового сучасного дитячого садочку, школи.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 2/1  Г
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в розвиненому мікрорайоні Ірпеня біля Центрального парку ЖК Сіті Парк . Квартира з ремонтом в світлих тонах з меблями та технікою, з гарним плануванням. Всі кімнати правильної форми, просторий коридор та кухня. На кухні залишається вся як на фото з техніки залишається посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, холодильник, вбудована пральна машина, витяжка. В коридорі встановлена вбудована кутова шафа. З дитячої кімнати всі меблі забираються. В великій кімнаті залишається двоспальне все. ЖК знаходиться в гарному розвиненому районі поруч вся необхідна інфраструктура: магазини, салони, кавʼярні, відділення пошти, лікарня, дитячий садок, до школи ходить окремий шкільний автобус. В пʼяти хвилинах від будинку зупинка громадського транспорту та Центральний парк. Мінімальне оформлення. Можливо під держпрограми. За додатковими запитаннями телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Університетська, 3/10
rieltor.ua

Продаж просторої квартири-студії з дизайнерським ремонтом. Квартира з якісним дорогим ремонтом та функціональним плануванням: відокремлені кухонна та обідня зони, зона відпочинку та спальне місце з вмісткою гардеробною. Всі меблі виконані під замовлення «Алька меблі», диван та ліжко Faid group. Вбудована техніка: потужна витяжка «Faber» Італія, індукційна поверхня та духова шафа «AEG» Італія, холодильник Gorenje, посудомийна машина Gorenje, пральна машина Whirlpool, кондиціонер інверторний Cooper&Hunter, телевізор Xiaomi, миючий пилосос Xiaomi. Все залишається новим власникам. Сучасне освітлення - магнітні трекові світильники та точкові світильники Maytoni, Німеччина. Якісна сантехніка і змішувачі. Встановлено сигналізацію. Квартира світла сучасна та водночас, дуже затишна. Чудовий вигляд з вікон на ліс. Місцерозташування: новий мікрорайон із зручним виїздом у Київ по Новоірпінській трасі та власною інфраструктурою. В комплексі є магазини, кавʼярні, супермаркет, аптека тощо. До метро Академмістечко 10-15 хвилин їзди. Без комісії!

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 1Д
rieltor.ua

ЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ ЖК Ірпінь Сіті Квартира в сучасному ЖК закритого типу в якому знаходиться зона для BBQ, дитячий майданчик, спортивний майданчик, власна парковка. Поряд знаходиться зупинка маршрутки на Київ, Нова пошта, Супермаркет, заклади харчування, парк, аптеки. В квартирі є: домофон , сигналізація пожарна. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок Юридичний супровід на всіх етапах угоди.

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 1Л
rieltor.ua

Без комісії! Продаж 2 - кімнатної квартири поряд з центральним парком, ТОПова локація міста Квартира з якісним ремонтом, меблями та технікою. В квартирі простора кухня та окремі 2 кімнати Знаходиться на 11 поверсі Додатково в будинку є генератор на тепло, також має бути генератор на ліфт Квартира світла, сонячна та дуже затишна. Вартість - 78 000 у.о. Оформлення - 2 % + нотаріус. Так як квартира у власності більше 3 років. Готові на Єоселю та Євідновлення Для більш детальної інформації звертайтесь за телефоном або пишіть

Університетська вул., 3/11
rieltor.ua
1 - 24 з 810 результатів

Географія Ірпінь