Продаж 1- но кім квартири у Винниках, вул.Сухомлинського Новобудова, 5/5, заг.площа 48,5 м.кв. Євроремонт, індивідуальне опалення. Залишаються всі меблі, вся наявна побутова техніка. Також є підвал 4 м, стоянка під автомобіль. Розвинута інфраструктура,поруч є все необхідне для проживання. Чудова пропозиція для проживання чи бізнесу Ціна -60,500$, пропозиція від ріелтора.

Сухомлинського вул., 14
rieltor.ua

Продаж 2-ох кімнатної дворівневої квартири Винники вул. Сухомлинського Квартира знаходиться в малоквартирному будинку Будинок введений в експлуатацію На території самого містечка будуть зони для відпочинку Не далеко знаходиться парк. Закрита територія Загальна Площа 78.5 м². Поверх 2/3 Ізольовані кімнати та кухня. Два санвузли, підігрів підлоги, Ціна 95000 дол

Сухомлинського вул., 9
rieltor.ua

Продаж 1 кім.вул.Сухомлинського м.Винники 44/20/15.5м.кв. 5п./6ц. новобудова здана в експлуатацію, 0-цикл. радіатори,підігрів підлоги, поряд школа,садочок, супермаркет,зупинка транспорту,обжитий район. ліфт працює право власності. ціна 49 000$

Сухомлинського вул., 34
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж! Новобудова! 2017року $80 000 2кім. Сухомлинського (Винники) 5/5ц. 77м² 2х кімнатна перепланована на 4х кімнатну! Індивідуальне опалення Євроремонт, меблі, побутова техніка, паркет, балкон металопластикові вікна, два санвузли Квартира перепланувана на 4-кімнатну додатково своя кладова на 1-му пов. при вході, закрита територія зелена з шлагбаумом Висота стелі: 2.6м Може бути під програму ЗСУ, Є оселя, і тд... Розвинута інфраструктура, поруч є школа, парк, та транспорт Є фото Дзвоніть на мобільний!

Сухомлинского улица, 34, Винники (Львов), Львовская 80000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1-но кімнатної квартири в м.Винники,вулиця Сухомлинського,автономне опалення ,вигоди разом,вмонтовані меблі ,побутова техніка,добра локація,лічильники,ліфт,торг.Для колег на +.

Продаж 1-но кімн. кв-ри м.Винники
olx.ua

Продаж 2-х кім.квартири з ремонтом по вул.Сухомлинського (Винники). ЖК Green Park.Ремонту рік часу,в квартирі все залишається.Робили для себе ремонт,дуже якісний.Квартира не кутова. Дорога вмонтована техніка, кухня з натурального дерева,всюди де плитка підігрів підлоги. Є також окрема гардеробна кімната (фото надам в приват,оскільки особисті речі власників є). Опалення-двохфункційний газовий котел. Будинок на один підїзд. На поверсі є ще кладовка до квартири,за окрему оплату можна придбати. Вікна на парк.Хороша розвинута інфраструктура,поруч є все.До центру 15 хв.на авто. Продаж у звязку з переїздом.

Продаж 2 кім. квартири з ремонтом новобуд Винники, Львів
olx.ua

Продаж 2-кім квартири по вул. Сухомлинського (Винники), 2 поверх, пл. 64, 7/33,9/11,9 новий ремонт, ніхто не проживав, вся побутова техніка і необхідні меблі.

Продаж 2-кім вул. Сухомлинського ( Винники)
olx.ua

Без комісії для покупця! Продаж квартири вул. Сухомлиського у м. Винники -9поверх\9 - 132,4 м2\ 12,1 м2 - в квартирі зроблений ремонт - індивідуальне газове опалення - суміжний санвузол, ванна, -гардероб - в квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка Вартість 162200$, без комісії для покупця

Продаж квартири вул. Сухомлинського
olx.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира в новобудові, львів-Винники, вул. Сухомлинського. Площа - 44,8 кв.м. Ремонт зроблений, простора кухня, гардероб. Умебльована та обладнана технікою. Будинок малоквартирний, з закритою територією, зона для парковки, барбекю та відпочинку. Ідеальне житло для комфортного проживання.

1 кімнатна квартира Львів-Винники
olx.ua

Географія Винники