Продам 1-кімнатну квартиру в дореволюційному будинку після реконструкції, вул. Стрілецька 4, Історичний Центр Києва. 4/4-пов. цегляного будинку. Загальна площа 40 кв. м, житлова 14.6кв. м, кухня 8.9 кв. Висота стелі 3.8 м. Балкон, великий сумісний санвузол з ванною, хол, 2 комори. Вікна склопакети, виходять у двір, підлога у кімнаті паркет. Прокладені магістралі для кондиціонера, підключен Internet. Встановлений бойлер, газова пліта, гарні броньовани двері. Квартира під ремонт, легко перепланується, всередині немає капітальних стін. Відмінна пропозиція для життя та під здачу в оренду. У підїзді зроблен ремонт, встановлені домофон та відеоспостереження, охорона. Сходи у будинку пологі, не круті, над сходами друге світло- скляна криша. Поруч Пейзажна алея, Софіївський і Михайлівський Золотоверхий собори, Володимирська гірка, довкола найкращі магазини, ресторани міста. Майдан Незалежності, Хрещатик, метро Золоті Ворота до 7 хвилин пішки. Без комісії для Покупця. Ексклюзивний договір. Без дублювання в рекламі.

Стрілецька вул., 4
rieltor.ua

Вид на Софію Київську Простора 3-кімнатна двостороння квартира у знаковому будинку міста Києва . Високі стелі Н=3,8 м, добротний паркет, газова плита, нові броньовані двері, ліфт, третій комфортний поверх. Фасадний вхід. Будинок межує з заповідником Софійським. Поруч магазини, ресторани, Оперний театр, Михайлівський та Софіївський собори

Стрілецька вул., 7/6
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Трирівневий пентхаус з сучасним ремонтом, каміном і чарівним видом з вікон на Софіївський Собор. Закритий двір з ландшафтним дизайном, дитячим майданчиком, ставком і підземним паркінгом. Будинок був побудований в 19 столітті для проживання ченців Софіївського Собору, з тих пір кілька разів реконструювався. Квартира з функціональним плануванням та якісним ремонтом. В квартирі діючий камін. Друге світло. Квартира повністю мебльована та з технікою провідних виробників. Презентабельне парадне. Закритий двір на механічні ворота. Розвинута інфраструктура та зручна транспортна розвязка.

Видовая квартира на Софиевский собор! Рядом Золотые Ворота. Стрелецкая
olx.ua