Пропонується до продажу 3-и кімнатна квартира 5/9 по вул. Стефанова , площа 65/38/9.3. Квартира в хорошому стані. Планування кімнат роздільне, санвузол - сумісний. Встановлені МПВ, металеві вхідні двері. Міжкімнатні двері виготовлені з дуба. Замінена електропроводка , водогін та каналізація. У дворі розташований капітальний гараж є можливість придбати за окрему вартість. Прямий продаж. Є торг. Всі допоміжні питання по телефону. Надаємо допомогу в оформленні документів на житло. З повагою АН " Большой город " офіс вул.Фортечна, 5 . Будемо раді назвати Вас нашим клієнтом.

Стефанова вул., 46
rieltor.ua

Пропонується до продажу 3-и кімнатна квартира 6/9 по вул. Стефанова , площа 77/45/10. Квартира в хорошому стані. Перепланована з 4-и кімнатною. Планування кімнат роздільне, санвузол - сумісний. Встановлені МПВ, металеві вхідні двері. Замінена електропроводка , міжкімнатні двері, водогін та каналізація. Залишаються всі меблі (крім фортепіано, шафи у спальні ,комода) та техніка. 2 балкони засклені (дерево). У дворі розташований капітальний гараж є можливість придбати за окрему вартість. Прямий продаж. Є торг. Всі допоміжні питання по телефону. Надаємо допомогу в оформленні документів на житло. З повагою АН " Большой город " офіс вул.Фортечна, 5 . Будемо раді назвати Вас нашим клієнтом.

Стефанова вул., 46
rieltor.ua

Пропонується вашій увазі затишна двокімнатна квартира в престижному Шевченківському районі міста Запоріжжя, розташована на вулиці Стефанова. Загальна площа цієї нерухомості становить 67 квадратних метрів, з яких 8 квадратних метрів припадають на кухню. Квартира розташована на 9-му поверсі 9-поверхового будинку, що має ліфт для вашої зручності. У цій квартирі є санвузол, балкон, що додає комфорту та можливості насолоджуватися свіжим повітрям. Чудове розташування цього обєкту забезпечує вам зручність доступу до всіх необхідних місць: магазинів, шкіл, парків та громадського транспорту. Вартість цієї затишної квартири - 38000 доларів. Для отримання детальної інформації та організації перегляду звоніть. Не пропустіть можливість стати власником цього чудового житла!

Стефанова вул., 46
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Предлагается к продаже 5-комнатная квартира в Шевченковском районе , по ул. Стефанова, 4/9 кирпичный теплый дом В квартире расположены два санузла , гардеробная , три балкона, большая оборудованная всем необходимым кухня Кабинет , три спальни и большая гостиная . Продается со всей мебелью и техникой. В подарок гараж на две машины во дворе. Звоните , готовы к диалогу!

5-комн.квартира по ул. Стефанова. Гараж в подарок!
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру на 7 поверсі девятиповерхового цегляного будинку. Загальна площа 50 кв.м, кімнати роздільні, є лоджія. Квартира в житловому стані, труби пластикові, є кондиціонер, водонагрівач, встановлені лічильники на все. Розвинена інфраструктура: поруч супермаркети АТБ, Сільпо, кафе та багато інших магазинів. У пішій доступності:університет, школа, дитячий садок, зупинка транспорту. Торг.

Стефанова улица, 46, Уральские Казармы, Запорожье, Запорожская 23000.0 USD
dom.ria.com

До Вашої уваги пропонується двокімнатна квартира по вулиці Стефанова, 8/9; 48/27/8. МПО, Б/З. монтована кухня, монтована шафа... Квартира в гарному стані, квартира продається з усією технікою та меблями. Як бонус до квартири додається комора, яка розташована між поверхами. Та за окрему плату можна придбати гараж, який розташований навпроти підїзду. Квартира зручна як під оренду, так і для власного житла. Вартість квартири 28000 у.е. можливий торг. Додаткова інформація за номером телефону.

Двокімнатна квартира по вулиці Стефанова
olx.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Географія Запоріжжя