Продаж ексклюзивної 3-кімнатної квартири на Гданцівкі Продається ексклюзивна 3к квартира на вул. Старовокзальній, Гданцівка Гарне розташування будинку дозволить вам проживати поблизу найгарнішого парку нашого міста (парк Гданцівський). В пішій доступності пляж, човникова станція, проспект Поштовий, АТБ, ліцей, гімназія, дитячий садок, зупинка транспорту. Шлакоблочний будинок забезпечує чудову теплоізоляцію в зимовий період, що дозволяє насолоджуватися теплом та затишком у своїй квартирі, а влітку - приємною прохолодою. Квартира розташована на першому поверсі двоповерхового будинку, з гарним видом з вікна. Ексклюзивність цієї квартири — два входи: один з під’їзду та окремий з двору. Крім того є своє подвір’я, огорожне парканом, літня альтанка, що потопає в трояндах та як бонус господарче приміщення. Влітку можно насолоджуватись приємним відпочинком на зеленому подвір’ї в дружній компанії. Квартира повністю відремонтована, замінені вікна, труби та електропроводка. Встановлено і зареєстровано автономне опалення, що значно економить комунальні платежі. Також встановлені всі лічильники. Дві спальні, велика зала. Кімнати просторі, світлі з ремонтом та меблями. Великий санвузол і кухня укомплектовані побутовою технікою. Якщо ви шукаєте затишне житло із власним подвір’ям та не хочете додаткових витрат на ремонт — не гайте часу! Дзвоніть і домовимось про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Старовокзальна вул. (Урицького), 1
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в Центрально-Міському районі. Пропонуємо Вам, придбати двокімнатну квартиру на Гданцівці, по вулиці Старовокзальна 35. Будинок панельний, знаходиться у чудовому місці. Двір та підїзд доглянутий. Сусіди адекватні. У кроковій доступності все потрібне для сучасного проживання. Квартира розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового будинку із заскленим балконом. Загальна площа квартири 48 м2, з окремими кімнатами, затишною кухнею 7 м2 та роздільним санвузлом. Є міжповерхова комора. Квартира у відмінному житловому стані. Замінено сантехніку, труби та батареї, встановлено бойлер. Вікна металопластикові. На все встановлені лічильники, боргів немає, документи готові. Загалом, квартира готова до продажу та чекає на своїх нових власників. Якщо зацікавила ця пропозиція! Телефонуйте, пишіть, дивіться… АН IDEAL учасник Спілки Фахівців з Нерухомості України — СФНУ.

Старовокзальна вул. (Урицького), 35
rieltor.ua

Однокімнатна квартира розташована на першому поверсі девяти поверхового будинку, не кутова, під ремонт. Будинок осбб. Телефонуйте-обовязково домовимось. Дмитро. Рієлтор АН ЮНИТАЛ.

Однокімнатна. Центр. Міськ. район. Вул. Старовокзальна 37
olx.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Географія Кривий Ріг