Без комісії для покупця! Продається смарт-квартира за адресою вул. Світла, 3д у секції 5 на 18-му поверсі 25-поверхового будинку. Загальна площа квартири 24,5 м.кв. Квартира світла, затишна, з правом власності. З вікон відкривається чудовий краєвид на ліс. Житловий комплекс розташований у сосновому лісі за кілька хвилин пешої ходи від станції метро Бориспільська. На території ЖК є СТО, спортивний клуб, дитячий майданчик, місце для барбекю, супермаркет Пчілка, ресторани, кав`ярня, салони краси. Поряд з ЖК є 3 озера. Біля житлового комплексу знаходиться зупинка міського транспорту, що дозволяє зручно дістатися будь-якої частини Києва.Також до вашої уваги пропонується ще декілька смартів у 5 секції на різних поверхах по переуступці. За бажання, перед оформленням договору купівлі-продажу, є можливість оформити право власності. Дуже вигідна пропозиція для покупців під інвестиції!

Світла вул., 3Д
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Продається 2-кімн. квартира за адресою вул. Світла, 3д у секції 6 на 21му поверсі 25-поверхового будинку. Загальна площа квартири 55,2 м.кв., де житлова – 28,5 м.кв. та площа кухні складає 9,1 м.кв. Квартира світла, затишна, з двома санвузлами та лождією. З вікон відкривається чудовий краєвид на ліс. Житловий комплекс розташований у сосновому лісі за кілька хвилин пешої ходи від станції метро Бориспільська.На території ЖК є СТО, спортивний клуб, дитячий майданчик, місце для барбекю, супермаркет Бджілка, ресторани, кав`ярня, салони краси. Поряд 3 озера, в яких можна купатися. Біля житлового комплексу знаходиться зупинка міського транспорту, що дозволяє зручно дістатися будь-якої частини Києва.

Світла вул., 3Д
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається 2-кімн. квартира за адресою вул. Світла, 3д у секції 6 на 25му поверсі 25-поверхового будинку. Загальна площа квартири 67,8 м.кв., де житлова – 32,1 м.кв. та площа кухні складає 12,2 м.кв. Квартира двостороння, світла, затишна, з двома лоджіями та санвузлами. З вікон відкривається чудовий краєвид на ліс. Житловий комплекс розташований у сосновому лісі за кілька хвилин ходьби від станції метро Бориспільська. На території ЖК є спортивний клуб, дитячий майданчик, місце для барбекю, супермаркет Фора, ресторани, кафе, салони краси. Біля житлового комплексу знаходиться зупинка міського транспорту, що дозволяє зручно дістатися будь-якої частини Києва.

Світла вул., 3д
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії для покупця! Продається 1-кімн. квартира за адресою вул. Світла, 3д у секції 6 на 24-му поверсі 25-поверхового будинку. Загальна площа квартири 36,7 м.кв., де житлова – 13 м.кв. та площа кухні складає 11 м.кв. Квартира світла, затишна, із заскленою ложджією. Вхідні двері встановлені. З вікон відкривається чудовий краєвид на ліс. Житловий комплекс розташований у сосновому лісі за кілька хвилин пешої ходи від станції метро Бориспільська. На території ЖК є СТО, спортивний клуб, дитячий майданчик, місце для барбекю, супермаркет Пчілка, ресторани, кав`ярня, салони краси. Поряд 3 озера, в яких можна купатися. Біля житлового комплексу знаходиться зупинка міського транспорту, що дозволяє зручно дістатися будь-якої частини Києва.

ексклюзив
Світла вул., 3Д
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в новобудові на вул. Світла, 3д в Дарницькому районі Києва, ЖК Східна Брама. Загальна площа квартири 38,2кв.м, кухня - 11 кв.м. Розташована на 18 поверсі 25-поверхового будинку з ліфтом. Ціна - 28000 $. Без комісії. Квартира має 1 санвузол та балкон. На території ЖК розташовані магазини, кафе, спорт-клуб, дитячий майданчик. Будинок знаходиться в екологічно чистому районі міста, поруч з сосновим лісом, за 10 хвилин ходьби від ст.м. Бориспільська.

Світла вул., 3Д
rieltor.ua

Продаж 1к.кв. 39,6м2. вул. Світла, 3Д, корп.2. Київ. Квартира видова, дуже тепла на 14/17 поверсі. Засклена лоджія. Площа: 39,6/11,3/10 м2, с\у=4,2м2., хол=13,7м2. Опалення централізоване, тепла підлога по усієї квартирі (окрім спальні – в ній радіатор). Квартира облаштована всім необхідним для комфортного життя. На кухні встроєна мебель та вся побутова техніка (духова шафа, варильна поверхня, великій холодильник, посудомийна машини). Встановлений кондиціонер, бойлер, душова кабина, пральна машина. Будинок монолітно-каркасний. Висота до стелі 2,7 м. Лічильники: світло, вода, опалення. Два великих ліфта, консьєрж. Територія комплексу закрита, охорона. Є магазини, ресторани, фітнес клуб, кафе, аптека, зупинка транспорту, парковка підземна та наземна, дитяча площадка. Школи та садочки 450-700м. До м. Бориспільська 650 м. Поруч ліс. У комплексу є генератор. Є відео квартири. Під Є оселю не розглядаємо. Документам більше 3-х років. Без комісії для покупця!

Світла вул., 3Д
rieltor.ua

Дарницкий р-н, м-в Бортничи, Левый берег ЖК Схидна Брама, ул. Светлая 3д, 15/25эт., есть ОСМД (ОСББ) Квартира после строителей, закрытая территория, охрана. В ЖК есть свой супермаркет, спортклуб. Возле ЖК остановка автобуса, до метро Бориспольская 900м., обширная зелёная зона

Світла вул., 3д
rieltor.ua

Без комісії. Житловий комплекс Східна Брама. Вулиця Світла 3д, 3 корпус, 6 секція. Будинок знаходиться в 10 хв пішки від метро Бориспільська. Поруч є магазини, декілька кафе, підземний паркінг. Було створено ОСББ. В будинку є електроенергія (поки за комерційним тарифом), своя свердловина з подачею холодної води, 75% вартості теплового насоса для опалення вже сплачено і на наступний зимний сезон опалення вже буде. Працює вантажний ліфт. В квартирі можливо прописатися. Право власності оформлено, понад 3 років, податків немає. ID: 75631

Світла вул., 3
rieltor.ua

Квартира у затишному місці! Чудовий ЖК з власною інфраструктурою! Продається гарна 1-кімнатна квартира на вулиці Світлій, 3д. Розташована на комфортному 4-му поверсі. Помешкання з індивідуальним плануванням, що дозволило зробити його просторим. Вікна виходять на сосновий ліс. Суміжний санвузол, обкладений світлим кахлем, встановлена душова кабіна. В оселі залишаються усі вбудовані меблі Вхідна група в сучасному оформленні, два нових ліфти. На вході зустрічає консьєрж. Будинок побудований із керамзитобетону за індивідуальним проєктом. Житловий комплекс «Східна Брама» має власну котельню і потужний генератор, який вмикається у випадку відключень. Під будинком знаходиться паркінг, обладнане укриття із місцями очікування та розетками для зарядки техніки, можна зробити чай/каву. Житловий комплекс розташований у тихому та спокійному місці. Закрита та дуже охайна територія, є охорона, відеоспостереження у дворі, ОСББ. Навкруги ліс та чисте повітря. На території комплексу є супермаркет «Бджілка», спортзал, салон краси, СТО, аптека, кав`ярня, дитячий майданчик, а також через дорогу «Розетка» та невеличкий торговий центр. Поряд знаходяться 3 озера, у яких можна купатися. Зручне розташування: до станції метро «Бориспільська» — всього 10 хвилин пішки. Біля дому розташована зупинка маршрутних таксі. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Світла вул., 3д
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира-студія. за адресою вул. Світла 3д. 37,30 кв. Масив Бортничі. ЖК Східна Брама. Зроблено новий, сучасний ремонт. Вбудовані меблі та техніка: розкладний диван, шафа, кондиціонер. На кухні холодильник, електроплита, мікрохвильова піч, чайник, телевізор, швидкісний WiFi роутер. Сан. вузол поєднаний. Є бойлер, пральна машина. Сантехніка нова, ніхто не жив! Засклена лоджія із чудовим панорамним видом на ліс. На території ЖК є наземний та підземний паркінг. ЖК Східна Брама, закритого типу, цілодобова охорона, камери спостереження. Зручна інфраструктура та транспортна розвязка, до ст. метро Бориспільська 10 хв. пішки. У ЖК є продуктовий магазин, поруч АТБ, пошта, аптека, банк, ресторан, школа, дит.садок. Знаходиться ЖК у лісовому масиві, чисте повітря, недалеко озеро. Розглядається продаж за програмою.

можливий продаж по єОселя
Світла, 3д
rieltor.ua

Продам 1к квартиру! Дарницький район, вул. Світла 3д, корпус 3 ( 6 секція ), квартира 52м2, на 11 поверсі. Будинок заходить на ремонти. В квартирі зроблена розводка опалення, води, каналізації, електрики, штукатурка, в санвузлі плитка, встановлена ванна, на кухні робоча зона плитка, встановлені радіатори, штукатурка, потолки готові, коридор на підлозі плитка, стяжка, вхідні двері. Кімната 22м2, кухня 16м2, санвузол 6м2, лоджія засклена 4м2, повністю з ремонтом ( плитка на підлозі на стінах штукатурка і покраска, коридор 6м2. Квартира повнястю підготована під фінішний ремонт ( обої ламінат і тд). Заборгованостей не має. Документам більше 3 років. До метро Бориспільська 10 хвилин пішки. Супермаркет, фітнес клуб, сімейний лікар, салон краси, суши-кафе на території комплексу. Перегляд можливий в зручний для Вас час.

52м2 біля метро!
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК Східна Брама, 44кв.м. , на 12 поверсі, 6 секція. Є ОСББ. Вул. Світла 3. Закрита територія, охорона, є супермаркет та спортзал на першому поверсі ЖК. Автобусна зупинка прямо перед ЖК. До станції м.Бориспільська 900м. 6 секція на фінальній стадії будівництва «за більш детальною інформацією можете звернутись в ОСББ». Є право власності. 40тыс + податки з оформленням 50/50.

власник
1 кімнатна кваритира в Жк Східна Брама
olx.ua

Продаётся однокомнатная квартира в новострое ул Свитла дом 3 корпус 3,есть правоаласности. В нашей секции живут люди.

власник
Продаётся однокомнатная квартира Дарницкий раён ул Свитла
olx.ua

До Вашої уваги пропонується 1 кімнатна квартира в Дарницькому районі. Адреса: вул. Світла 3д, ЖК Східна Брама" Тех. характеристики: поверх - 10/18, площа: 38/16.5/11 м2 Ця 1-х кімнатна квартира в гарному стані: виконаний якісний ремонт: на підлозі в кімнаті ламінат, поклеєні обої, зручність присутня у кожному м2, адже меблі та техніка встановлені та вмонтовані таким чином, що проживання в квартирі стає зручнішим та комфортнішим. Залишається все, окрім телевізорів. Суміжний санвузол,обкладений світлим кахелем, встановлена душова кабіна. Всі надані фото – актуальні та зроблені в момент публікації! Вікна виходять в двір. Квартира знаходиться у будинку 2017 року, це індивід. проект; чистий під’їзд. Місцерозташування будинку на 5+, транспортна розв’язка – топова, інфраструктура масиву та району – високо розвинена! Більш детальніше аргументуємо: • Закрита територія та під охороною. • До метро Бориспільска – 10 хвилин пішки. • школа номер 280 - 15 хвилин; • Парк Партизанської Слави • Супермаркети в 10-ти хв.: АТБ, багато локальних магазинів; • Укрпошта, відділення банків та НП, аптеки, салони краси, зоомагазини, магазини одягу. В цій локації Ви знайдете все, що Вам може бути необхідним і, навіть, більше! Є актуальний відео огляд. Оперативні перегляди та надання всієї необхідної інформації!

Продаж 1к квартири, ремонт. Новий будинок. м. Бориспільска - 5хв
olx.ua

Продажа 1кв. Дарница,Светлая 3д.Новострой.8/24эт.2лифта нержавейка.Генератор.охрана закрытая территория.Косметич.ремонт.38/16/10 студио.Встроен.кухня,шкаф купе,бойлер.Застеклен.лоджия 9м.,б/д,стеклопакеты.Паркинг,фитнес клуб,кафе,Пчелка,Розетка,рядом лес,ресторан,обмен валют.Пешком метро Бориспол.9мин.Заходи и живи!

Продам 1-комнатную квартиру м. Бориспольская
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру. ЖК Світла Вежа, 6 секція.Вулиця Світла 3Д. Квартира знаходиться на 17 поверсі 25 поверхового будинку. Вид на ліс. До метро Бориспільська 5 хвилин пішки. Розвинена інфраструктура. Поруч є супермаркети, ресторани, Розетка. В квартирі встановлені двері. Зроблена стяжка та розводка сантехніки. Вікна та балкон засклені. Можна заходити на ремонт. Продаж від власника, право власності оформлене. Послуги нотаріуса 50/50

власник
Продам олнокімнатну квартиру
olx.ua

Дарницкий р-н, Бортничи, Левый берег, метро Бориспольская 6 минут ЖК Схидна Брама, ул. Светлая 3д, 14/25эт. В квартире сделан ремонт, закрытая территория, охрана. В ЖК есть свой супермаркет, спортклуб. Возле ЖК остановка автобуса, метро Бориспольская в пешей доступности. Возле дома лес. 45000 у.е По всем дополнительным вопросам звоните: +38************56 Олег или пишите на Вайбер: 09******77 Елена

Продам 1-ком м Бориспольская Светлая ЖК Східна брама Дарницкий Бортнич
olx.ua

Продажа, 1 ком. Ул. Светлая 3д Общ. 39 кв. Жилая 18 кв. В квартире. Tv, wi-fi, стир.машинка, мульмиварка, плита, холодильник. Отличный вид из окна. До метро 7-10 мин. пешком. Риэлтора просьба не беспокоить!

власник
Продам 1 ком. квартиру возле м. Бориспольская
olx.ua

ЖК Східна Брама, вул. Світла 3д. Секція 5, поверх 16, площа 22 м2, вікна на ліс (в бік метро), боргів по фондах немає, ПВ на руках, є обслуговуюче ОСББ, в експлуатацію поки не введений

власник
Смарт квартира 22 м
olx.ua

ЖК «Східна Брама», будинок знаходиться у чудовому зеленому місці. Дарницький район, ст.м. Бориспільська.Новобудова ,вул. Світла, 3Д. В будинку є генератор. Квартира зі свіжим ремонтом.Всі комунікації та все необхідне для проживання : два дивани, шафа-купе, комод, телевізор, бойлер, холодильник, пральна машина автомат, мікрохвильова піч. Простора ванна кімната. Невеличкий балкон. Поруч ліс, дитячий майданчик, ресторан, спортивний клуб, кафе,зупинка транспорту та метро, магазин. Є лічильники Контактний номер : 09*********40

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

До Вашої уваги пропонується 1 кімнатна квартира в Дарницькому районі. Адреса: вул. Світла 3д, ЖК Східна Брама". Квартира у 1-й секції. Будинок введено в експлуатацію, у будинку власне опалення (твердопаливний котел). Є генератор! Тех. характеристики: поверх - 10/25, площа: 40/15.6/8 м2 Квартира у гарному стані, виконаний якісний ремонт. Є всі необхідні меблі та техніка. В наявності плита, мікрохвильова піч, пральна машина, холодильник, бойлер. Все залишаться, можна заходити та жити. Суміжний санвузол, обкладений світлим кахлем, встановлена ванна. Є просторий засклений балкон. Квартира світла, простора та затишна. Встановлені лічильники на воду, електроенергію та опалення (можна регулювати). Комунальні послуги не високі, міські тарифи. Квартира знаходиться у будинку 2014 року, чистий під’їзд, два ліфти, є консьєрж. Місце розташування будинку на 5+, транспортна розв’язка – топова, інфраструктура масиву та району – високо розвинена! Більш детальніше аргументуємо: • Закрита територія та під охороною • До метро Бориспільська – 10 хвилин пішки • школа номер 280 - 15 хвилин • Парк Партизанської Слави • Супермаркети в 10-ти хв: АТБ, багато локальних магазинів • Укрпошта, відділення банків та НП, аптеки, салони краси, зоомагазини, магазини одягу В цій локації Ви знайдете все, що Вам може бути необхідним і, навіть, більше! Документи в порядку. Право власності більше 3-х років, прописаних немає. Є відеоогляд квартири. Можливий обмін на квартиру у Львові. Якщо у Вас залишилися сумніви – телефонуйте і ми їх розвіємо! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир. Для більш детальної інформації телефонуйте!

Світла 3Д, ЖК Східна брама, 1 секція з документами, м. Бориспільська
olx.ua

Терміновий продаж Була ціна 149000 $ Документам больше 3х лет Метро в пешей доступности 500м Продается 4-к квартира с террасой. Общая площадь квартиры 110м2 + Терасса 40м2. По документам 86 м.кв. Комуналье максимально экономные ПОКУПКА ВОЗМОЖНА ПО ЛЮБОЙ ИЗ ГОС ПРОГРАММ ! ПРИНИМАЕМ РАСЧЕТ В ГРИВНЕ ! Квартира имеет 2 этаж, где расположена гостевая спальня. Дизайнерский ремонт, дорогая мебель, в каждой комнате телевизор и кондиционер. Кухня Студио + рабочий кабинет Санузел смежный , есть подогрев полов в ванной. Гардеробная Спальня Авторские картины. Встроенный холодильник Вытяжка Стиральная машинка Бойлер Варочная панель Микроволновка. Продаётся со всей техникой и мебелью. Установлен счётчик тепла, квартира очень тёплая, зимой достаточно 2-3х батарей для комфортной температуры в квартире. цена за отопление в морозы 2-2.500 грн! В комплексе собственная котельная, что значительно дешевле чем городское отопление. Охраняемая территория, шлагбаум, подземный паркинг. Камеры по всему комплексу. Рядом Лес, Озёра, зоны для отдыха, детские площадки. Квартира находится по адресу: улица Светлая 3Д. В самом ЖК есть : спортзал, магазин, ресторан, салон красоты, тату салон 3 1 5 9 1 4 1 5 0

Продажа / Квартира / Дарницкий / ул. Светлая / 146 м2
olx.ua

Продається 1-кімн квартира за адресою вул. Світла, 3д у секції 6 на 18-му поверсі 25-поверхового будинку. Загальна площа квартири 50,7 м.кв. Квартира світла, з вікон відкривається краєвид на ліс. Квартира студія, внутрішніх перегородок немає, планування на розсуд господаря є можливість розділення на 2 кімнати. Було створено ОСББ. В будинку є електроенергія(поки за комерційним тарифом), своя свердловина з подачею холодної води.75% вартості теплового насоса для опалення вже сплачено і на наступний зимний сезон опалення вже буде. Квартира без внутрішніх робіт. На території житлового комплексу знаходиться супермаркет, дитячий майданчик, ресторани, кав’ярня, салони краси. Поряд знаходиться 3 озера в яких можна купатисяБіля комплексу знаходиться зупинка міського транспорту, до метро Бориспільська йти пішки 10хв. В квартирі можливо прописатися. Право власності оформлено. Телефонувати на вайберу або ватсап.

власник
Квартира, 1к. ЖК "Східна Брама", Світла, 3Д Дарницький район
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом. Адреса: вул. Світла 3д, ЖК Східна Брама". Квартира у 1-й секції. Будинок введено в експлуатацію, у будинку власне опалення (твердопаливний котел). Є генератор! Документам більше 3-х років. Тех. характеристики: поверх - 10/25, площа: 38/14/8 м2 Квартира в хорошому стані, виконаний якісний ремонт. Є необхідні меблі та техніка. Все залишаться, можна заходити та жити. Суміжний санвузол, обкладений світлим кахлем, встановлена душова кабіна, бойлер. Є просторий засклений балкон. Квартира світла, простора та затишна. Встановлені лічильники на воду, електроенергію та опалення (можна регулювати). Комунальні послуги не високі, міські тарифи. Квартира знаходиться у будинку 2014 року, чистий під’їзд, два ліфти, є консьєрж. Місце розташування будинку на 5+, транспортна розв’язка – топова, інфраструктура масиву та району – високо розвинена! Більш детальніше аргументуємо: • Закрита територія та під охороною • До метро Бориспільська – 10 хвилин пішки • школа номер 280 - 15 хвилин • Парк Партизанської Слави • Супермаркети в 10-ти хв: АТБ, багато локальних магазинів • Укрпошта, відділення банків та НП, аптеки, салони краси, зоомагазини, магазини одягу В цій локації Ви знайдете все, що Вам може бути необхідним і, навіть, більше! Документи в порядку. Право власності більше 3-х років, прописаних немає. Якщо у Вас залишилися сумніви – телефонуйте і ми їх розвіємо! Можливий обмін на 1-кімнатну квартиру у Львові. Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир. Для більш детальної інформації телефонуйте!

м. Бориспільська, ЖК Східна брама, 38м2, продаж 1к квартири з ремонтом
olx.ua