Запрошуємо вас на захоплюючий перегляд цієї чудової 3-кімнатної квартири на 7-му поверсі, розташованої в самому серці Яремче. Це неймовірне житло пропонує неперевершений вид на величні гори і Карпати, що додає вашому життю неповторної атмосфери спокою і гармонії з природою із 3-ма балконами видом на Карпати Код квартири: 36347299 Характеристики квартири: Площа: 117м2 3 кімнати для вашого комфорту та затишку + кухня. Розташування: Центральна частина Яремче, що забезпечує легкий доступ до всіх місцевих зручностей та розваг. Панорамні вікна: Насолоджуйтеся захоплюючими видами на гори та Карпати прямо з вашого вікна. Додаткові переваги: Близькість до ресторанів, кафе, магазинів та інших закладів. Зручний доступ до гірських маршрутів та туристичних атракцій. Парковка для вашої зручності. Ця квартира - ідеальний вибір як для постійного проживання, так і для відпочинку у гармонії з природою. Не пропустіть свій шанс на унікальний житловий досвід в одному з найпрекрасніших куточків Карпат! Зателефонуйте нам сьогодні, щоб забронювати перегляд або отримати додаткову інформацію.

Свободи, 4
rieltor.ua

Інвестиція з дохідністю до 13% річних. Найвигідніша пропозиція по ціні в Карпатському регіоні. Апарт-комплекс в центрі Карпат Код: 35017781 Пропозиція, яка дозволяє швидко окупити інвестиції а також відпочивати сімєю. Продаж від забудовника. Є розтермінування. Продається юніт в преміальному апарт комплексі в Карпатах, площею 23.4 м2. Площа довільна, тому при потребі можна обрати більші. Дохідність від вкладжень до 13% річних, тому не важливо яку площу Ви обераєте. Номер знаходить в апарт-готелі від відомого забудовника, який матиме повністю власну інфраструктуру, СПА, панорамний ресторан, Лоббі-холл на 1-му поверсі Рецепція, patio-зона, коворкінг зони, підземний паркінг та безліч інших переваг Знаходить комплекс в центрі міста Яремче, про яку відомо у всій Україні і не тільки. Це унікальна локація, в близькості до Буковеля та всього карпатського регіону. Попит і туристи тут круглий рік. Поруч водопад, ліси, гори, жд вокзал що зручно для туристів. В 200 метрів відкривається Макдональдс, це свідчить про довіру міжнародних компаній в цей регіон. Управління в готелі буде відбуватися компанією Рібас, це забезпечить Вас стабільним прибутком та високою завантаженістю по року. Для тих хто придбає апартамент, є можливість і проживати самостійно або ж здавати і частково проживати - вирішувати Вам. Телефонуйте щоб дізнатися деталі, залишилось небагато апартаментів.

Свободи, 311
rieltor.ua

Продається 3к "LUXURI" - квартира в столиці українських Карпат - м.Яремче, в житловому комплексі ЖК "Скеля" сучасного європейського зразка. Інтерєр виконаний в стилі сучасної класики, просторі кімнати з лоджіями та повноцінними балконами. Кухня з вмонтованою технікою та панорамним виглядом з вікон. Санвузол з дороговартісною італійською сантехнікою та рушникосушкою ручної роботи (латунь). Також в квартирі є окрема гардеробна. Для ремонту використовувалися дорогоякісні матеріали, постелена паркетна дошка, зроблена додаткова шумоізоляція, встановлені кондиціонери, комунікації всі підключені, будинок зданий та обжитий, ліфт працює. Гарантія на ремонт 2 роки! Новобудова знаходиться в центрі, на головній вулиці, яка є частиною туристичного напрямку в Карпатах і саме та автомобільна дорога державного значення що сполучає Івано-Франківськ та гірськолижний курорт "Буковель". Ця локація популярна красивою природою та чистим гірським повітрям у будь-яку пору року. ЖК "Скеля" всього у 3 хв пішої прогулянки від залізничного вокзалу та автостанції. Навпроти пішохідна центральна площа міста із зонами відпочинку, парком розваг для дітей та "Будинок Культури". До ЖК облаштовано зручний заїзд з траси, комфортний пішохідний доступ та паркувальні місця. Закрита прибудинкова територія та унікальний фасад будинку. Житловий комплекс "Скеля" вирізняється концептуальною архітектурою, що забезпечує його впізнаваність. Хороша пропозиція для проживання, вдала інвестиція готового бізнесу. Огляд апартаментів по домовленості, телефонуйте!

Свободи, 301
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж апартаментів в комплексі Smart HILL, м. Яремче, Івано-Франківська обл. вул.. Свободи, 311 Видові апартаменти, продаж по переуступці. Загальна площа – 32,6 кв.м. В комплексі буде реалізований спорт зал, видовий ресторан, лаунж. Поруч МакДональдс та недалеко ЖД вокзал. Вид з вікна на схили Карпат. Що дає можливість насолодитись усією красою гір. Чудове місце розташування. Є можливість здати апартаменти в управління компанії Ribas Invest та отримувати стабільний дохід. Ціна на сьогодні 2370$ м2

власник
Продаж по переуступці квартири в Яремче, Івано-Франківська область
olx.ua

Шукаєте комерцію від забудовника - зверніть увагу на Апарт-комплекс Smart Hill. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Яремче, Свободи, 311. Зараз у продажі апартаменти з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 11-и поверхового будинку. Дата здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Sensar Development.

Свободы улица, 311, Яремче, Ивано-Франковская 25160.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте комерцію від забудовника - зверніть увагу на Апарт-комплекс Smart Hill. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Яремче, Свободи, 311. Зараз у продажі апартаменти з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 11-и поверхового будинку. Дата здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Sensar Development.

Свободы улица, 311, Яремче, Ивано-Франковская 42550.0 USD
dom.ria.com

Продаж апартаментів від забудовника без посередників - апартаменти в Апарт-комплекс Smart Hill. Сучасне планування площею - 18.1 м² створене саме для комфорту і затишку. Приміщення розташоване на типовому поверсі 11-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Яремче, Свободи, 311. Дата здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Sensar Development.

Свободы улица, 311, Яремче, Ивано-Франковская 33485.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна видова квартира загальною площею 90 м2 з великою терасою та мальовничими краєвидами гір в елітному ЖК з власним підземним паркінгом в центрі міста Яремче за вул. Свободи. Код квартири - #35970351 • 10 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне газове опалення; • панорамні вікна; • тераса; • дизайнерський ремонт. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), індивідуальне опалення. Сучасний дизайн і високоякісні матеріали в обробці. Зручне роздільне планування включає 2 окремі спальні кімнати з панорамними вікнами, простору кухню-студію площею 40 м2, сумісний санвузол з якісною сантехнікою, коридор. Квартира продається повністю готова до проживання – з меблями та технікою. Телефонуйте, щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, за вказаним номером.

3-к. квартира 90 м2 з і/о в ЖК Скеля за вул. Свободи (Яремче)
olx.ua

Продається Ексклюзивна 2 кімнатна видова квартира з шикарним видом на гори! Квартира розташована в столиці українських Карпат - м.Яремче, в житловому елітному комплексі ЖК "Скеля" сучасного європейського зразка. Інтерєр виконаний в стилі сучасної класики, просторі кімнати з лоджіями та повноцінними балконами. Кухня з вмонтованою технікою та панорамним виглядом з вікон. Квартира загальною площею 70 м2. Знаходиться на 6 поверху 10ти.поверхового будинку. Санвузол з дороговартісною сантехнікою. Також у квартирі є кладова. Для ремонту використовувалися дорогоякісні матеріали, зроблена додаткова шумоізоляція, комунікації всі підключені, будинок зданий та обжитий, ліфт працює. Детальніше за номером телефону!

Продаж / Квартира / вул.Свободи, Яремче
olx.ua

Квартира-студія в центрі курортного міста Квартира затишна, світла та тепла Є гардеробна та балкон з прекрасним краєвидом Продається з кладовкою Від власників

власник
Свободы улица, 301, Яремче, Ивано-Франковская 5200000.0 UAH
dom.ria.com

Житлові комплекси у Яремче

Географія Яремче