Пропоную до уваги чудову, теплу квартиру в затишному та тихому місці. Стан квартири близький до ідеалу! Робили ремонт для своєї родини, проживали родиною, тому єнергетика в квартирі дуже гарна! Квартира простора, тепла та світла. Дуже зручно, що в квартирі є індивідуальне опалення - італійський двоконтурний котел Proterm - забезпечує гарячою водою та теплом! Дві окремі кімнати квадратної форми, великі вікна дають багато світла. Вікна виходять в двір - чудовий вид на Київ та зелень. Великий коридор. Простора кухня дає змогу приймати в ній гостей. Повністю укомплектована меблями та технікою вбудований холодильник Whirpool. На кухні велика робоча поверхня, дуже зручно готувати та багато місця для зберігання. Кухня виконана в білому кольорі, матеріал фасадів - дерево! З техніки - пральна машина, посудомийна, газова варочна поверхня та електрична духова шафа - все в новому стані користувались декілька років. З кухні є вихід на простору лоджію - засклена - трьохкамерними склопакетами. В квартирі встановлені та повірені лічильник на воду та газ. Меблі та техніка залишаються власникам або можемо забрати. В квартирі ніхто не прописан - один власник, жодних обтяжень та документальних проблем немає! У власності більше трьох років. Тихе та екологічне місце розташування квартири дає свої переваги.

власник
Садова вул., 8а
rieltor.ua

Хочемо продати, а можемо і обміняти на будинок! Життя в передмісті зовсім інакше! Тут яскравіше літо і біліша зима. Тут повітря чисте, тут вода джерельна! І ще багато чого, аби прийняти рішення жити саме цій квартирі. Вона знаходить в центрі, але на другій лінії, тому дуже тиха. І навіть, якщо ви "сова" - гарантую, Ви полюбите ранки. Бо не можна намилуватися сходом сонця, яке що ранку дарує неймовірний краєвид! Будинок теплий, затишний і з правильними сусідами. Поруч садочок і школа, магазини і базар з бабусями і їх домашньою городиною, кафе і салони краси, спортивний майданчик і стадіон. Регулярні маршрутки до метро. Ми готові обговорити наповнення отже і вартість! А поки гортайте фото нашої красуні! До зустрічі на переглядах!

Садова вул., 8а
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири від власника. С. Гореничі вул. Садова 10а. Телефонуйте, на повідомлення не відповідаю.

власник
Квартира 1 кімнатна с.Гореничі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2-комнатная квартира, площадь - 54,5 кв.м.; 9-й этаж девятиэтажного нового кирпичного дома по адресу Киевская область, Бучанский район, с. Гореничи, ул. Садовая 10-А. Центр села Гореничи, развита инфраструктура: семейная амбулатория, аптека, продуктовые, хозяйственные, строительные магазины, отделение "Новой почты" (почтомат в подьезде). Удобная транспортная развязка - 15 минут на автомобиле до Киева, регулярно ходят маршрутки - остановка расположена близко к дому. Напротив дома - стадион, рядом детский сад, в пяти минутах ходьбы - школа. АТБ, Фора, Сильпо в пяти минутах езды автомобилем. Квартира продается с мебелью и бытовой техникой. Подключен гигабитный интернет, спутниковое телевидение. Есть отдельная кладовая, совместно с соседями. Возможна также продажа гаража, расположенного напротив дома, за отдельную стоимость.

власник
Двухкомнатная квартира в пригороде Киева
olx.ua

Географія Гореничі