Продаж однокімнатної квартири в ЖК Лісова Буча. Індивідуальне газове опалення. Будинок зданий, виконаний ремонт з якісних матеріалів. Квартира укомплектована меблями і технікою необхідними для життя. Перевагою є доступність до школи та дитячого садочку. Розвинена інфраструктура, чудове місцерозташування, все необхідне для комфортного проживання.

Руставелі, 12
rieltor.ua

м. Буча, вул. Шота Руставелі, буд.6 ЖК Лісова Буча Будинок зданий в експлуатацію в 2015 році. 1-к.квартира без ремонту. 3/3 пов. (над квартирою є високий мансардний поверх, можна зробити другий рівень), 39 м2, 31800$ Штукатурка, стяжка, котел (індивідуальне газове опалення) Є великий балкон, можна застеклити! До квартири є продаж кладового приміщення 4 м2, 5300$, зроблена гідроізоляція, обладнана поличками, є вхідні двері. Оформлення 2%. Іпотека/держпрограмами -попередньо, так!

1-к без ремонту Лісова Буча
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж квартири без комісії для покупця. Площа квартири 37м.кв. Чорнова штукатурка, стяжка пола. Індивідуальне газове опалення. Будинок зданий, можна заходити на ремонт. Перевагою є доступність до школи та дитячого садочку.Розвинута локація, все необхідне для комфортного життя.

Шота Руставели улица, 2, Буча, Киевская 26600.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Запрошую до квартири без ремонту в хорошому районі міста, де ви можете створити своє унікальне житло, втілюючи в життя свої ідеї і дизайнерські рішення. Ця квартира без ремонту в центрі - це ваша можливість створити свій власний унікальний дім, де кожна деталь буде відповідати вашим уподобанням і стилю життя. Запрошуємо вас знайти свою домівку та створити найкращий простір для себе. Будинок введено в експлуатацію, можна реєструвати право власності. Активно роблять фасад, внутрішні комунікації. Поверх 3/5 Площа 42 м2 Допоможу з проведенням іпотечних угод, Єоселі, державних програм ВПО, АТО та інших пільгових програм. Неможливо обрати квартиру по фото потрібно прийти і відчути себе в ній і я впевнений, що ви вже не захочете її залишати . ЗАПИСУЙТЕСЬ на перегляд просто зараз та побачте все на власні очі, а не на фото. За всією додатковою інформацією чекаю в особистих повідомленнях або за номером телефону !

Шота Руставели улица, 2, Буча, Буча, Киевская 29500.0 USD
dom.ria.com

1-к без ремонту в комплексі поруч з лісом, де прогулянки поряд з будинком стануть вашим щоденним ритуалом, а за розвагами можна 10 хвилин проїхати до Бучанського міського парку з озером! Власна комерція, закрита територія, гостьовий паркінг! Введено в експлуатацію, можна реєструвати право власності Поверх - 4 з 5 Площа - 42м2 Ціна 23 500$

Шота Руставели улица, 10, Буча, Буча, Киевская 23500.0 USD
dom.ria.com

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Гостомель, ЖК Лісова Буча Евро-2к, 40м2 - кухня 20м2. Індивідуальне газове опалення - Панорамні вікна - Гардеробна - Котел - Стяжка - Штукатурка Будинок зданий Більш детальна інформація телефоном або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, розтермінування та ін. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 20:00 Вишнивецький Максим Андрійович АН Квартал (8 років на ринку нерухомості Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель). Маю 6-ти річний досвід роботи у сфері продажу. Чітко розумію потребу клієнта у сфері нерухомості. Допоможу з правильним підбором квартири. P.S. Дивіться всі оголошення. Як співробітник агентства нерухомості, маю доступ до всієї бази квартир Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. СПРАВЖНЬОМУ ПОКУПЦЮ ЗНАЧНИЙ ТОРГ

Шота Руставели улица, 12, Буча, Киевская 24500.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Буча

Географія Буча