Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв По вулиці Пушкинска/ Наваринская. В квартирі встановлено Індивідуальне газове Опалення, Газовый котел . Є газова колонка. Вбудовані меблі на кухні. Встановлено кондиционер. Дві роздільні кімнати, Два коридори, планування на дві сторони, Два входи . Є свій маленький двір. Запрошую Вас На перегляд квартири, Телефонуйте !

Пушкинская, 36
rieltor.ua

Продається велика 1 кімнатна квартира по вулиці Пушкінська. Незвичайне планування, простора кімната , коридор, зручна кухня та санвузол. Продаж з меблями та технікою. В кімнаті є диван та двоспальне ліжко, вмістка шафа купе, телевізор, балкон на вулицю Пушкінську. Чистий підїзд, напівзакритий доглянутий двір з місцем для авто, будинок сталінка, високі стелі. Поблизу кінцева зупинка 89 маршруту, вулиця Погранична, лікарня , ринок на Старому ЖД вокзалі, до Проспекту Центрального 5 хвилин. Чекаємо на перегляд!

Пушкінська, 66
rieltor.ua

ПРОДАЄТЬСЯ 2 кімнатна квартира в ЦЕНТРІ міста в спокійному,найкращому для життя районі,де взагалі дуже КУПИТИ житло. Данна квартира має свій,окремий вхід з вулиці,та знаходиться на вул Пушкінська,район Пушкінського кільця ,недалеко проспект Центральний,р зупинка громадського трпанспорту поруч з будинком,також поруч АТБ,взагалі район дуже зручний для життя,в кроковій досяжностя 3 школи діт садок,,безліч магазинів,перукарень,аптек,нотаріальних контор,тощо В квартирі зроблений ремонт,після ремонту ніхто не жив,провідний інтернет,автономне опалення,що зараз дуже актуально,так як центральне опалення вже вимкнули а на вулиці прохолодно, першийсамий комфортний поверх,квартира має суміжний санвузол,зручну світлу кухню Квартира світла,не кутова,вікна квартири виходять на південьдуже тепла,повністю ПО ДОМОВЛЕННОСТІ З ХАЗЯЙКОЮ КВАРТИРИ,КВАРТИРУ МОЖНА ПРИДБАТИ З МЕБЛЯМИ І ТЕХНІКОЮ: шафа,2 спальний розкладний диван в гарному стані,не продавлений,чистий,вбудовані кухонні меблі,стіл,стільці) та техніка (холодільник,пральна машина,газова плита з духовкою,кондиціонер)

Пушкинська, 33
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Комфортна ,затишна квартира Обща площа -67 кв.м з величезною кімнатою, вітальнею, та кухнею-10 кв. Проект-сталінка 3 поверх з 4 на дві сторони будинку ,не кутова. Вікна металопласт, балкон відкритий не засклений. Високі стелі Санвузол поєднаний Підлога в один рівень, плитка Продається з усіма меблями та технікою. Можливість використовувати під фотостудію. Охайний під їзд Поруч кінцева 89 маршрута: до проспекту Центрального 5 хвл? Запрошую на перегляд та купівлю чудової квартири! Телефонуйте!

Пушкінська, 66
rieltor.ua

Продається чудова, затишна однокімна квартира на вулиці Пушкінській. Світла, тепла, з гарним ремонтом, розташована на 3 поверсі, для комфортного життя. Є все необхідне, заходь і живи. Неподалік центру міста, поруч вся необхідна інфраструктура, затишний двір закритого типу, є бомбосховищє. Телефонуйте, не пропустіть відмінний варіант!

пушкінська, 66а
rieltor.ua

Продается Квартира в самом центре города Николаев , на улице Пушкинская ,66-а Этот просторная однокомнатная квартира с балконом. Квартира оборудована кондиционером и телевизором со спутниковыми каналами, а также в нем имеется двухспальная кровать и раскладной диван, кухня с плитой, холодильником и микроволновой печью и стиральной машиной. В ванной комнате душевая кабина квартира продаётся с мебелью Viber, telegram. +38********09 WhatsApp +359 87 9589272

власник
Продам просторную квартиру в центре николаева
olx.ua

Пропоную до придбання Квартиру з сучасним ремонтом, З меблями та технікою! Яка розташована на Другому поверсі, пятиповерхового Будинку з міцними стінами , Сталінка. Квартира має Таке Планування - Вітальня Поєднана із Кухнею , та з виходом На балкон. Спальна кімната із лоджією . Розташування будинку дуже Зручно подивитися на карті У цьому оголошенні. Спокійний район, поруч є Магазин, ринок , зупинка транспорту. Запрошую Вас На перегляд Квартири ! Ваш рієлтор Людмила Галкіна. Приходьте обирати Нове житло, У центрі міста Миколаїв!

Пушкинская улица, 66А, Центральный, Николаев, Николаевская 44000.0 USD
dom.ria.com

Продаю дуже затишну квартиру в Центрі: - вул. Пушкінська (район Залізничного коледжу); - міцний будинок із каменю; - простора двокімнатна квартира загальною площею 69.6 кв. м; - окремі кімнати площею 27.7 та 15.5 кв. м; - велика кухня (9.9 кв. м); - балкон; - індивідуальне газове опалення; - під час ремонту використовувалися якісні матеріали; - оздоблення в класичному стилі; - продаж із меблями та технікою; - підвал під балконом; - у будинку є відремонтоване укриття.

Пушкинская улица, 66А, Заводской, Николаев, Николаевская 47000.0 USD
dom.ria.com

Продается 2 кк крупногабаритная сталинка на ул. Пушкинская! Расположена на 2м этаже 4х этажного дома, не угловая. Общая площадь 49.6 кв м, кухня 7.5 кв м. Комнаты раздельны, сан узел совмещен, бойлер, металопластиковые окна, балкон застеклен. Квартира с ремонтом, хорошее жилое состояние. Частично мебель.

Пушкинская улица, 66А, Заводской, Николаев, Николаевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Невелика однокімнатна квартира, Пушкінська- Шевченко ( біля БТІ ), 2 поверх, металеві сходи, кімната, кухня і с/у, є газ, світло, вода, стан видно на фото. Ціна 7000 у.о

Продам однокімнатну квартиру Пушкінська - Шевченко
olx.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Квартира на ул. Пушкинская возле центрального суда Дом Сталинка высокие потолки 2 отдельные комнаты Все остается как на фото Жду на просмотр

Продажа 2к/квартиры на пушкинской ‼️
olx.ua

Пропонуємо до придбання двокімнатну квартиру. По Пушкінській. Добротний камяний будинок. На зручному 3 поверсі. Високі стелі -2.70. Окремі кімнати. Поруч ринок, зупинки транспорту. Квартира під ремонт. Є можливість гарного перепланування. Запрошуємо на перегляд та вдалу покупку! .

Продам двухкомнатную "сталинку". 3эт/5эт. Можно по программам
olx.ua

Продається сучасна 2 кімнатна квартира в новобудові в Центрі міста Миколаїв вулиця Дунаєва . В квартирі виконаний новий сучасний ремонт с світлих тонах.Палнування: 2 роздільні кімнати- спальня та дитяча, коридор, кухня- вітальня , санвузол суміщений та засклена лоджія. Всі меблі та техніка- якісні та нові. Кухня з вбудованою електричною поверхнею, духовою шафою, посудомийною машиною, зручний кухоний куток з диваном. В спальні 2-х спальне ліжко з матрасом , вмістка шафа-купе, комод. Опалення - двоконтурний котел, новий. Потужний інверторний кондиціонер. Продаж з меблями та технікою. Будинок 2020 року. Затишний закритий дворик з відеонаглядом, на декілька квартир, свій окремий вхід. Ззовні будинок втеплений мінеральною ватою. Потужність 7, 5 Квт. Поблизу вулиці Пушкінська, Сінна, Декабристів, центр Міста, дитяче містечко Казка, Центральний ринок в пішій доступності. Запрошуємо на перегляд сімейної квартири!

Продаю 2х комнатную квартиру новострой центр улица Дунаева
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру. Пушкінська. Поряд ринок Пропоную до придбання квартиру в центрі міста - р-н старого залізничного вокзалу. Сталінка - високі стелі, товсті стіни, тепло взимку, прохолодно влітку. Туалет і ванна роздільні, кімнати суміжні. Металопластикові вікна, кондиціонер. Меблі за домовленістю за окрему оплату Затишний внутрішній двір. Поряд ринок, магазини, аптеки, Транспортний коледж, дит садок, школа, кінцева зупинка 89 і 3 маршрутів, тролейбуса, трамвая Телефонуйте, приходьте на перегляд і купуйте з задоволенням

Продам двокімнатну квартиру. Пушкінська. Поряд ринок
olx.ua

Продаю дуже затишну квартиру в Центрі:- вул. Пушкінська (район Залізничного коледжу);- міцний будинок із каменю;- простора двокімнатна квартира загальною площею 69.6 кв. м;- окремі кімнати площею 27.7 та 15.5 кв. м;- велика кухня (9.9 кв. м);- балкон;- індивідуальне газове опалення;- під час ремонту використовувалися якісні матеріали;- оздоблення в класичному стилі;- продаж із меблями та технікою;- підвал під балконом;- у будинку є відремонтоване укриття.

Продаю красиву та затишну квартиру в Центрі
olx.ua

Продам 2к квартиру на землі (жилкоп) по вул Пушкінська В квартирі житловий стан, індивідуальне опалення. Всі комунікації. У дворі проживають 4 родини. Є своя территорія для відпочинку та хоз приміщення Вікно виходить на вул. Чкалова, що є плюсом. Можна зробити окремий вихід або під комерційну діяльність. Поряд розташоване в е необхідне, так як центр міста! Телефонуйте, показ в любий зручний час!

Продаж квартири на землі в центрі міста
olx.ua

Продаю 2к/кв. сталинку ул.Пушкинская , 3/5эт. , комнаты раздельные на 2 стороны дома, 49/29/8, сделан качественный ремонт с использованием современных материалов, мебель и техника входят в стоимость квартиры. Документы в порядке , прописанных нет. Возможна покупка по сертификату. 40000 $ торг!

Продаю 2к/кв. с ремонтом ул. Пушкинская
olx.ua

Географія Миколаїв