До Вашої увани представлена 3-кімнатна квартира на продаж, що знаходиться за адресою вул. Половецька 14. В квартирі виконаний капітальний ремонт з якісних матеріалів. Квартира обладнана всима необхідними меблями та технікою. Гарно розвинута інфраструктура району. Зручна транспортна розвязка - м. "Лукянівська" в пішій досяжності.

Половецька вул., 14
rieltor.ua

вул..Половецька,14а, 1/9 поверхового, високий бель поверх, площею : 50/29.4/8.3 кв.м., квартира в житловому стані, сан.вузол окремий, балкон не засклений, є лічильники води, будинок кооперативний, досить дрглянутий ,чистий підїзд, є бомбосховище.Поруч м.Лукянівська.

Половецька вул., 14а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

До Вашої уваги пропонується продаж 3-кімнатної квартири з авторським дизайном, яка розташована на 2-му поверсі (високий, як 3й поверх) та продумана до дрібниць. Внутрішнє оздоблення квартири виконано з натуральних та екологічних матеріалів. Загальна площа квартири 68 м2 Складається: - простора кухня - вітальня з балконом - 2 спальні (1 спальня з балконом) - 1 відокремлений санвузол - 2 кладової Квартира укомплектована всій необхідною технікою та меблями: - вбудована кухня - холодильник - варильна поверхня - духова шафа - диван - двоспальне ліжко - роздвіжне ліжко - 3 шафа-гардеробна - пральна машина - 4 кондиціонери - бойлер (проточний) - 2 телевізори - інтернет - домофон Вся вбудована техніка від відомого світового виробника . Наявність теплої підлоги. Розвинена інфраструктура : ст.М"Лукянівська"-15хв; гарний стан будинку та прибудинкової території, проводиться ремонт під’їзду, закріплене паркомісце під цілодобовою охороною, також є безкоштовна стоянка, поруч мережа супермаркетів, аптеки, відділення банків, салони краси, навчальні заклади, дідсадки, пошта. Є відеоогляд! Вартість 139 000$ можливий торг

Половецька вул., 16
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-х кімнатна квартира з капітальним ремонт, за адресою вул. Половецька 14, престижний мікрорайон Татарка. Квартира знаходиться в центрі будинку, не кутова, дуже тепла, високий перший поверх. Планування квартири: кухня, 3-и кімнати, 2 балкони-лоджії, роздільний санвузол, коридор. В квартирі є лічильники на воду, всюди встановлені металопластикові вікна, кондиціонери всі працюють, підїзд чистий, тамбур на три квартири. Тихий та затишний спокійний район, багато місць для паркування біля будинку. Розвинена інфраструктура: продуктовий магазин Фора, Бювет, відділення Укрпошти, відділення Нової пошти, дитячі садочки, школи, спортивна площадка. Гарна транспортна розв’язка: поряд зупинка міського транспорту, до центра міста транспортом 15 хв., поряд вул. Глибочицька та Поділ - центру міста, зручне транспортне сполучення, 10-15 хв. до метро Лук’янівська та Контрактова площа. Документи в порядку, підготовлені до продажу.

Половецька вул., 14
rieltor.ua

Продається затишна 2к квартира на Шевченківському районі. Квартира знаходиться за адресою вул. Половецька, 16 Загальна площа - 50 кв.м: кухня 7 кв.м, 2 окремі кімнати, 1 санвузол. В квартирі виконан евроремонт, робили для себе. Продається з меблями та технікою. Гарно розвинена інфраструктура. Метро Лукянівка 15 хвилин ходьби, поруч ТЦ Променада, школа, садок, зелена зона. Документи- договір купівлі продажу більше 3-х років, Одна власниця, прописаних немає, боргів по квартирі немає. Очікуємо на Ваш дзвінок та запрошуємо на перегляду у зручний для Вас час!

Половецька вул., 16
rieltor.ua

Комфортна квартира в гарному районі! Поруч вся інфраструктура! Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Половецькій, 14. Житло двостороннє, два балкони (один засклений та утеплений). У двох кімнатах зроблено новий ремонт. В помешканні залишається духова шафа, холодильник, витяжка, кондиціонер. 9-поверховий будинок 1975-го року, виконаний по чеському проєкту. Тихий та затишний двір з новим дитячим майданчиком. Зручне розташування, поруч необхідна інфраструктура: супермаркети, дитячі навчальні заклади, банківські та поштові відділення, торгівельні центри, обласна лікарня, кав’ярні, ресторани та багато іншого. До найближчої станції метро — 10-15 хвилин пішої ходи. Біля дому автобусна зупинка. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Половецька вул., 14
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в Шевченківському р-ні, Татарка, вулиця Половецька 14, на 4 пов. / 9 пов. будинку. Метро Лукьянівська- 15 хвилин пішки. Площа квартири: 32.3/18.6/5.3м2. Заскланий балкон. Еркер. Будинок- 1974 року. Залізо-бетонна панель. Стан жилий, під ремонт. Залишаються всі меблі, як на фото. Біля будинку: продовольчі магазини, парк, школа, дитячій садочок, кавярня. Один власник. Правам власності більше. Податки мінімальні. Швидка угода. Під єВідновлення. Без комісії для покупця!

ексклюзив
Половецька вул., 14
rieltor.ua

е Відновлення. Продажа от Владельца. В квартире сделан Ремонт: трубы и стояки заменены на пластик пр-во Германия. Установлены магистральные фильтра с редукторами, бойлер, сантехника. Плитка ванна, туалет, а также на полу коридора и кухни. Заменены двери в санузлах. Установлены НЕ Китайские бронедвери. Электрика полностью новая, проведена по всей квартире, установлены стабилизаторы напряжения. В квартире установлены кондиционеры 2 шт. Кухня встроенная. Заменены на пластик все окна и две двери балкона(Вход на балкон из комнаты и коридора) кроме одного маленького окна в комнате.В комнатах ТРЕБУЕТСЯ РЕМОНТ. Дом кооперативный в ухоженном состоянии, чешский проект. Квартира теплая, торцевая с огромным остекленным стеклопакетами балконом( по всему периметру квартиры, смотрите фото), на 7 этаже - 9 этажного дома. Метро "Лукьяновская" в пешей досягаемости. Две школы, магазины АТБ, ФОРА, ЭКО, Сильпо, Новус, по выходным дням Ярмарка. Остановка транспорта рядом с домом. Двор в зелени, детская площадка.

власник
Половецька вул., 14а
rieltor.ua

Київ, Шевченківський р-н, вул. Половецька 7/13, Розташування Татарка; Транспорт: ст. метро «Лукьянівська». Кількість кімнат 2-кiмн. Площа (загальна/житлова/кухні)50/30/8 Поверх/Поверхів 4/9 Тип (серія) будинку"чеський проект" Перекриття: залізобетон Матеріал стін Панель У квартирі капітальний ремонт, всі вікна нові, балкон засклений, на кухні та кімнаті панорамні вікна у підлогу, нові батареї та труби, броньовані двері , нова електрика, інтернет кабелі та вайфай. У квартирі залишається все: побутова техніка, меблі, бойлер, витяжка, пральна машина, кондиціонер, шафа-купе, кухня, холодильник, пилосос, стіл та стільці, ліжко та ортопедичний двосторонній матрас, духовка та варильна поверхня, диван, телевізор, роутер. Навколо будинку гарний стан та дороги, під‘їзди охайні, безкоштовне паркування у дворі. У будинку бібліотека та Ощадбанк. Розвинена інфраструктура. Квартира дуже тепла та світла. Гарний стан, підїзди охайні, безкоштовне паркуваннч, супермаркети, пошти, дитячі майданчики, парк, поруч торгівельний цент "Промінада", госпіталь МВС, інститут педіатрії і гінекології, інститут нейрохірургії, центр "Добробут", дитячий садок, школа № 139, № 61 Ціна: 140 000$ Юлія 06******43 (власник)

Продам 2-кімнатну квартиру у центрі Києва. Шевченківський район.
olx.ua

Татарка Половецька, 16 Продаж 3кімн квартири 68м2 2й поверх (високий як 3й) Дуже вдале та зручне планування: - простора кухня - вітальня з балконом - 2 спальні (1 спальня з балконом) - 1 відокремлений санвузол - 2 кладові. Ценляний будинок, товсті стіни, дуже тепла і світла квартира. Доглянутий, відремонтоване парадне. Світло завжди є! Квартира укомплектована всій необхідною технікою та меблями: - вбудована кухня - холодильник - варильна поверхня - духова шафа - диван - двоспальне ліжко - роздвіжне ліжко - 3 шафа-гардеробна - пральна машина - 4 кондиціонери - бойлер (проточний) - 2 телевізори - інтернет - домофон Вся вбудована техніка від відомого світового виробника . Теплі підлоги. Розвинена інфраструктура : ст.М"Лукянівська"-15хв. Закріплене паркомісце під цілодобовою охороною, також є безкоштовна стоянка, поруч мережа супермаркетів, аптеки, відділення банків, салони краси, навчальні заклади, дідсадки, пошта. Розглядаємо державні програми. Без комісії для покупця.

3кімн, Татарка, Половецька 16. Без комісії
olx.ua

ЖК «Лукянівський Каскад» будують в Шевченківському районі Києва за адресою вул. Половецька, 4. Новий будинок розташований в 20 хв. ходьби від станції метро «Лукянівська». Дістатися до центру столиці на авто вийде за 12 хвилин. Житловий комплекс являє собою концептуальну 3-секційну будівлб бізнес-класу висотою 14, 16 і 22 поверхі. «Лукянівський каскад» зводять за монолітно-каркасною технологією. Стіни будинку викладені з керамічних блоків, він утеплений мінеральною ватою та підключений до централізованого опалення. Купити квартиру в ньому можна з оздобленням або з ремонтом від девелопера. Оскільки перший поверх комплексу «Лукянівський каскад» відводять під комерційні площі, мешканці зможуть отримати доступ до обєктів інфраструктури без виходу за територію ЖК. У будинку відкриються магазини, аптека, салон краси, відділення банку, стоматологічний кабінет, юридична консультація. В пішій доступності від новобудови розташовані 2 дитячих садки, школа, медичні центри, ТЦ «Променада центр», 2 супермаркети, відділення банку. Метро "Лукьянівська" в 15 мінутах пішки. Є вибір квартир, без коміссійних. Перегляди можливи за домовленністю.

Продаж квартири у ЖК"Лукьянівський каскад"
olx.ua

«Лукянівський каскад» зводять за монолітно-каркасною технологією. Стіни будинку викладені з керамічних блоків, він утеплений мінеральною ватою та підключений до централізованого опалення. Купити квартиру в ньому можна з оздобленням або з ремонтом від девелопера. Переваги ЖК на вулиці Половецька, 4: сторичний центр Києва; 20-30 хвилин пішки до станцій метро «Лукянівська», «Тараса Шевченка»; закрита територія; охорона, контроль доступу та відеоспостереження 24/7; продумана внутрішня інфраструктура; комерційні приміщення для бізнесу; спортивний та ігровий майданчики; багаторівневий підземний паркінг; 2-рівнева тераса з власним садом; панорамні вікна; система «Розумний будинок»; консьєрж-сервіс. Оскільки перший поверх комплексу «Лукянівський каскад» відводять під комерційні площі, мешканці зможуть отримати доступ до обєктів інфраструктури без виходу за територію ЖК. У будинку відкриються магазини, аптека, салон краси, відділення банку, стоматологічний кабінет, юридична консультація. По карті видно, що в пішій доступності від новобудови розташовані 2 дитячих садки, школа, медичні центри, ТЦ «Променада центр», 2 супермаркети, відділення банку.

Продаж / Квартира / Половецька, Лукянівка, Київ
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в сучасному комплексі бізнес-класу "Лукянівський каскад", вулиця Пловецька, 4. Здача комплексу - кінець 2024 року. Будинок з трьох секцій з підземним паркінгом. Родзинка комплексу - тераса з облаштованою територією відпочинку. Закрита територія під цілодобовою охороною. Власна газова котельня. Квартири здаються під чистове оздоблення (можливість замовити ремонт). Комплекс розташован в тихому та зеленому районі. До метро Лукьянівська - 15 хвилин пішки. Без комісіі.

ЖК "Лукьянівський каскад", продам 2-х кімн.квартиру
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в сучасному комплексі бізнес-класу "Лукянівський каскад", вулиця Пловецька, 4. Здача комплексу - кінець 2024 року. Будинок з трьох секцій з підземним паркінгом. Родзинка комплексу - тераса з облаштованою територією відпочинку. Закрита територія під цілодобовою охороною. Власна газова котельня. Квартири здаються під чистове оздоблення (можливість замовити ремонт). Комплекс розташован в тихому та зеленому районі. До метро Лукьянівська - 15 хвилин пішки. Без комісіі.

ЖК "Лукьянівський каскад", продам 1-х кімн.квартиру
olx.ua