Продаж 1 кімнатної квартири в с. Крюківщина, ЖК Молодіжне містечко по вул. Подільська, 1. Поверх 3/5 Загальна площа 35.4 кв.м. Укомплектована меблями та технікою. Опалення в квартирі забезпечує 2-контурний газовий котел. ЖК закритого типу. Розглядаємо покупців з Є-оселею та іншими держ. програмами. Без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Подольска вул., 1
rieltor.ua

Новий будинок в ЖК «Молодіжне містечко», простора квартира з капітальним ремонтом, встановлені нові радіатори, стіни вирівняні, на підлозі плитка/ламінат, санвузол оздоблений кахлем, якісна сантехніка, функціональне планування, презентабельний під’їзд, благоустрій прибудинкової території, гостьовий паркінг, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, відмінна транспортна розвязка, ст.м. "Теремки" - 20 хвилин.

можливий продаж по єОселя
Подольска вул., 2
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 1 кімнтану квартиру ЖК ЖК Молодіжне містечко вул. Подільська. 4 Квартира на 5 поверсі. Ремонт 2015 року. Квартира продається з меблями. Є газовий котел. Своє автономне опалення. Душова кабіна. Кімната 17,4 кв.м. На підлозі ламінат. На кухні всі необхідні меблі. Велика лоджія. Ванна обліцована плиткою. Можна заходити і жити, або під оренду. Висота стелі 2.70 м. : Молодіжне містечко – це закритий комплекс, . Розташован на межі Гатне та Крюківщина (передмістя Києва). Відстань до міста – 4 кілометри. Поруч знаходиться дитячий садок і школа (загальноосвітня), супермаркет. На перших поверхах знаходяться комерційні приміщення, в яких відкриті магазини з різною спрямованістю та асортиментом (офісні приміщення, аптеки, відділення банків, салони краси..

Подольска вул., 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом та меблями в ЖК Молодіжне місто, вул.Подільська, 1. Відеоогляд квартири надішлю у Viber або Telegram! Поверх 2/5 Площа 36 м2. В квартирі є засклений балкон. В квартирі встановлена вбудована побутова техніка: холодильник, духова шафа, варильна поверхня, пральна машина, телевізор, кондиціонер Опалення газове індивідуальне. Встановлений 2-х контурний газовий котел. Всі тарифи в комплексі споживчі як для населення, напряму договора. Поруч біля ЖК знаходяться Новус, АТБ, Фора, Розетка, Нова пошта, ресторани, кавярні, будівельні магазини, аптеки, Крюківщинський парк для прогулянок, KFS, McDonalds, та багато іншого. До Одеського шосе 4 км, до м.Теремки 20-30 хв громадським транспортом. Біля ЖК є зупинка транспорту. Вартість 51000$. Комісія АН 5% Можливий продаж по державним програмам!

можливий продаж по єОселя
Подольска вул., 1
rieltor.ua

Код обєкта : 316489-23 Пропонується 1 к.квартира з ремонтом та меблями ЖК Молодіжне містечко Крюківщина. Загальна площа 39.5м2, розташована на 5-му поверсі,що дає можливість перепланування в дворівневу квартиру, як вже зробили мешканці цього ЖК. Є все необхідне для комфортного проживання, вбудована кухня, варильна газова поверхня, духова шафа, холодильник, кондиціонер. Опалення індивідуальне: двоконтурний газовий котел, тепла підлога по всій квартирі. Поруч озеро з пляжем, парк відпочинку Характер.До Києва 4 км, найближче метро Теремки. Телефонуйте, чекаємо на перегляд.

Подольска вул., 12
rieltor.ua

1 к.квартира.ЖК Молодіжне містечко.Крюківщина Простора 1к.квартира з ремонтом та меблями. Вбудована кухня з техникою. Велика спальна кімната. Суміжний санвузол з ванною. Індивідуальне опалення: двоконтурний газовий котел (опалення+гаряча вода). Мінімальні ком.послуги. Лічильники на все. ЖК має закриту територію з охороною, дитячі та спортивні майданчики, озелененні пішохідні алеї та вихід до лісу і озер. Чудово розвинутий район для проживання - у 15-хвилинній доступності розташовані три станції метро: «Теремки», «Іподром» і «Виставковий центр». Біля комплексу знаходиться зупинка громадського транспорту, супермаркети, кафе, ресторани, банківські відділення, магазини, школи, садочки, нова пошта та укрпошта, спортклуби, салони-краси, аптеки, озера, парк, ліс. Документам більше 3-х років. Телефонуйте! Дамо відповіді на всі питання, які Вас цікавлять!

можливий продаж по єОселя
Подольска вул., 2
rieltor.ua

1К, 3 поверх/5, Подільська 1, дуже тепла (будинок з цегли), автономне газове опалення та плита, всі меблі на замовлення (вбудоване ліжко, великий шкаф), повноцінна ванна кімната з ванною, всі меблі та техніка, інверторний кондиціонер. Зараз здається в оренду, може здаватися й надалі. Своя, без посередників та комісій.

1К, 3 поверх, ЖК Молодіжне Містечко, є все
olx.ua

Пропонується до продажу затишна 1к квартира в ЖК Молодіжне містечко за адресою: вул. Подільська, 1, с. Крюківщина Київської області. код квартири: #2 5 0 5 2 7 3 1 Квартира розташована на 4-му поверсі 5-типоверхової будівлі. Загальна площа становить 41 м², площа кухні 8 м². Виконаний якісний стильний ремонт 2021 року. Встановлений двоконтурний котел (завжди є гаряча вода та опалення). Квартира повністю мебльована та оснащена технікою (велика шафа в коридорі, два дивани, пральна машина, сушка для рушників, газова плита, духова шафа, витяжка, холодильник, встановлено підсвічування робочої поверхні). В квартирі є інтернет (роутер). Інфраструктура в цьому районі досить розвинена: поруч знаходяться супермаркети, магазини, відділення нової пошти, кафе, футбольне поле, поряд ліс із озером. Зручна транспортна розвязка. Не пропустіть цю чудову можливість стати власником такої стильної квартири. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд.

Подольская улица, 1, Крюковщина, Киевская 55000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в ЖК «Молодіжне містечко» в новому будинку. Встановлені нові радіатори, стіни вирівняні, санвузол оздоблений кахлем. Функціональне планування: передпокій, санвузол, простора кухня та окрема кімната. Презентабельний підʼїзд, благоустрій прибудинкової території. Гостьовий паркінг, розвинена інфраструктура

Подольская улица, 2, Крюковщина, Киевская 52000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Крюківщина

Географія Крюківщина