Квартира в хорошому стані з індивідуальним опаленням на 2-му поверсі з 5-ти без проблем та боргів цегляний будинок площа 56 кв.м через дорогу парк «Жовтневий». Все просто і гарна квартира, таке буває.

Пилипа Орлика вул. (Гайдара), 5
rieltor.ua

Квартира, без ремонту. Будинок також має власний підземний паркінг - є місця. Будинок 2007 року. 105 метрів. 15 метрів тамбур, що може бути великою прихожою зоною з гардеробом для верхнього одягу. Висота стель 2.90м. Деякі роботи вже виконані, такі як встановлення теплої підлоги, та проведено розведення електрики, встановлені радіатори. А ще в подарунок новим власникам - другий рівень над квартирою.

Пилипа Орлика вул. (Гайдара), 2а
rieltor.ua

2-кімнатна квартира в новобудові (2012 рік) на Пилипа Орлика, 2а Квартира повністю укомплектована всім необхідним. Меблі та техніка залишається майбутньому щасливчику. 2 поверх з 9, будинок всередині району, а не на дорозі. Вікна виходять на південь та схід - завжди тепло і сонячно. Квартира, за ввесь період існування, використовувалась лише незначний термін, тому більшість речей в дуже гарному стані. Вся ванна кімната виконана з якісної європейської сантехніки. Джакузі з гідромасажем і додатковими розвагами. Чудова кухня і все в ній. Квартира функціональна і все зроблено дуже якісно. І ви особисто переконаєтесь в цьому при огляді. На будинок встановлено домофон. Розвинутий район, в пішій доступності (5-10хв): школи, дитсадки, коледж, 2 торгові центри (Майдан і Проспект), магазини, базар, лікарня, зупинки громадського транспорту, банки, парк "Жовтневий" для прогулянок, футбольний стадіон, спортзали; тобто, все необхідне для сучасного життя. Чекаю пропозицій. Детальніше розповім по телефону.

Орлика Филиппа улица, 2, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 120000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У вас є унікальна можливість стати власником комфортабельної 3-кімнатної квартири на вулиці Пилипа Орлика 2а! Квартира, без ремонту, що дає вам велику свободу у створенні власного інтерєру. Відеооглят тут - youtube.com/shorts/k1ojso9IgfY Знаходячись у будинку, ви зможете насолоджуватись чудовими краєвидами на місто. 3 стороння квартира дарує вам можливість насичено спостерігати за ритмом життя нашого улюбленого міста. Ви зможете насолоджуватись яскравими вогнями нічного міста та спостерігати за розквітанням нового дня. Окрім прекрасного краєвиду, будинок також має власний паркінг, що додає комфорту та безпеки вашому життю. Ви зможете забути про пошуки місця для паркування та мати впевненість у збереженні вашого автомобіля. Місце розташування цього будинку - справжній бонус! Зручно розташований поруч з парком, спортзалами, кафе та ресторанами. Ви зможете насолоджуватись активними вихідними у спортивних закладах, розслабитись у затишному кафе поблизу або смакувати стравами у відомому ресторані. Все це знаходиться в декількох кроках від вашого нового дому. Будинок зведений у 2007 році, що говорить про його повне заселення.Висота стель 2.90м. Деякі роботи вже виконані, такі як встановлення теплої підлоги, та проведено розведення електрики, встановлені радіатори.А ще в подарунок новим власникам - другий рівень над квартирою. Не втрачайте можливість стати власником цієї просторої 3-кімнатної квартири на ПилипаОрлика 2а! Звертайтесь за додатковою інформацією та домовляйтесь на перегляд.

Филиппа Орлика улица, 2А, Героев Майдана, Черновцы, Черновицкая 85000.0 USD
dom.ria.com

У вас є унікальна можливість стати власником комфортабельної 3-кімнатної квартири на вулиці Пилипа Орлика 2а! Це житло, зведене надійними будівельниками, пропонується без ремонту, що дає вам велику свободу у створенні власного інтерєру. Відеооглят тут - youtube.com/shorts/k1ojso9IgfY Знаходячись у будинку, ви зможете насолоджуватись чудовими краєвидами на місто. 3 стороння квартира дарує вам можливість насичено спостерігати за ритмом життя нашого улюбленого міста. Ви зможете насолоджуватись яскравими вогнями нічного міста та спостерігати за розквітанням нового дня.

Орлика Филиппа улица, 2А, Героев Майдана, Черновцы, Черновицкая 85000.0 USD
dom.ria.com

Найвигідніша пропозиція на ринку новобудов. Квартира, без ремонту. Відеоогляд тут - youtube.com/shorts/k1ojso9IgfY Будинок також має власний підземний паркінг - є місця. Будинок 2007 року. 105 метрів. 15 метрів тамбур, що може бути великою прихожою зоною з гардеробом для верхнього одягу. Висота стель 2.90м. Деякі роботи вже виконані, такі як встановлення теплої підлоги, та проведено розведення електрики, встановлені радіатори. А ще в подарунок новим власникам - другий рівень над квартирою.

Филиппа Орлика улица, 2А, Героев Майдана, Черновцы, Черновицкая 85000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 275477. АН "Атланта".Квартира, без ремонту.Відеоогляд тут - youtube.com/shorts/k1ojso9IgfYБудинок також має власний підземний паркінг - є місця.Будинок 2007 року.105 метрів.15 метрів тамбур, що може бути великою прихожою зоною з гардеробом для верхнього одягу.Висота стель 2.90м.Деякі роботи вже виконані, такі як встановлення теплої підлоги, та проведено розведення електрики, встановлені радіатори.А ще в подарунок новим власникам - другий рівень над квартирою.

Аркадия Гайдара улица, 1, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 85000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2 кімн Новобудова 2010 року квартира знаходиться в гарному районі поруч з Парко жовтневий ,поруч спортивний комплекс Спортлайф , та торговий комплекс МАЙДАН ••• ПРОДАЖ - 2 к окремі .кімнати .котельня на стояку на 9 поверсі 2/9 лифт , 80м2 /13,3 м 2 ( Гайдара ) ОРЛИКА 2а ( поруч автостоянка напротив будинку , ) дорогий евроремонт , продаеться усе як є в вмонтованими меблями та технікою- ціна 120000 $ (-+ 115000$ ) ( нот . 2% -50/50) …

2 к Нов. / Орлика ( біля  спортлайфа )біля МАЙДАНУ
olx.ua

Продаж 1 - кімн.квартири,Київка,парк Жовтневий, поверх 1/5, площею 39.5 кв.м. по вул.П.Орлика.Квартира не кутова, дуже велика кімната та кухня, мет.пласт.вікна, паркет, вирівняні стіни, жилий стан.В квартирі залишаються меблі та техніка, податку немає.Ціна 35.500тис доларів.тел.05******99

Продаж  квартири Чернівці
olx.ua

Продається Однокімнатна КИЇВКА вул.П Орлика ( Гайдара) Перший поверх З ремонтом та меблями

Однокімнатна київка вул П Орлика з ремонтом
olx.ua

Географія Чернівці