Пропонуємо для купівлі 1-кімнатну квартиру на 2-му поверсі в цегляному новозбудованому будинку в районі вул.Петлюри в м. Коломия, Івано-Франківської області. Загальна площа - 54, 3 кв.м. Квартира великою площею, з повним новим ремонтом та меблями. Після ремонту в квартирі ніхто не проживав. Встановлено автономне опалення, бойлер, металопластикові вікна. Всі лічильники в наявності та справні. Гарна і зручна локація розташування будинку, розвинена інфраструктура, поряд школа та дитсадок. В ціну входять меблі.

Симона Петлюры улица, 2, Коломыя, Коломыя, Ивано-Франковская 39500.0 USD
dom.ria.com

Пропонується на продаж затишна 3-кімнатна квартира в цегляному будинку недалеко центру в м.Коломия, Івано-Франківської області. Загальна площа - 54, 5 кв.м. Площа кухні - 5, 4 кв.м. з якої є вихід на балкон, санвузол роздільний/ванна. В квартирі жилий стан, опалення, для підігріву води є бойлер. Квартира тепла взимку та не спекотна влітку. Є двір з дитячим майданчиком, місце для паркування автомобіля. Квартира має вигідне розташування, зупинка транспорту навпроти через дорогу, всі необхідні для комфортного проживання магазини та заклади у пішій доступності. Неподалік міське озеро для відпочинку.

Симона Петлюры улица, 74, Коломыя, Ивано-Франковская 38500.0 USD
dom.ria.com

Нова, цікава пропозиція 1-кімнатної квартири в центральній частині Коломиї, Івано-Франківської області. Можливий варіант купівлі під програму єОселя під 3% та 7% Розташування: в новозбудованому цегляному будинку на вул. Петлюри. Загальна площа: 42,4 кв.м. Підведено всі центральні комунікації, встановлено лічильник. Робочий великий ліфт. Біля будинку є можливість запаркувати автомобіль. Великим бонусом локації є те, що будинок знаходиться неподалік міського озера ім. Руфа - 3 хв пішки, де можна відпочивати вихідних чи після робочого дня!

квартира біля міського озера, в самому серці Коломиї
olx.ua

Дослідити місцевість

Географія Коломия