район Вокзальна, вулиця Партизанська. Продаж просторої, трикімнатної квартири в престижному районі міста. - загальна площа квартири 78 м2 - восьмий поверх девятиповерхового, панельного будинку. Квартира не кутова, двостороння, з красивим краєвидом. Під чистове оздоблення: підлогу вирівняно за допомогою стяжки, вирівняні стіни та стеля, нова розводка електрики, встановлені пластикові вікна та міжкімнатні двері. Планування: дві спальні, простора гостьова кімната ,гардеробна, кухня. Ванна і туалет сумісні . Квартира ззовні утеплена. Вихід на балкон зі спальні. Балкон утеплений, засклений, обшитий зсередини, вирівняна підлога. Будинок ОСББ, двір доглянутий. Поруч "7" школа, дитячий садочок, супермаркет, зупинка міського транспорту в кількох хвилинах ходьби. Якщо ви любите піші прогулянки - річка з доглянутою, красивою алеєю за кілька хвилин ходьби від будинку. Працюємо з Державними програмами. Запрошую вас на перегляд квартири.

Партизанська вул., 18
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири в м.Біла Церква Партизанська . Рн Вокзальна 3 хвилини до річки та набережної Пропонуємо вашій увазі будинок в топовій локації з власним подвірʼям та заїздом для автомобіля Якщо ви давно мрієте про власну квартиру і для вас дуже важливо щоб вона була в шаговій доступності від зупинки транспорту,супермаркету, базару, школи та садочка , то вам пощастило! В нас є найкраща пропозиція ! Квартира загальною площею 69 м . 3 житлові кімнати,кухня,санвузол,коридор,гардеробна. Кімнати просторі ,правильної форми,світлі. Вікна металопластикові. Квартира в гарному косметичному ремонті. Опалення одноконтурний газовий котел . Вода з криниці.Санвузол сумісний . Великою перевагою є власне подвірʼя , де при бажані ви зможете поставити велику бесідку де збиратись з друзями в дружній атмосфері , також вистачить місця щоб поставити басейн і релаксувати в жарку погоду Телефонуйте,записуйтеся на перегляд та купуйте квартиру де панує любов та домашній затишок. Тел. 09******29-Алла. АН"Дім Мрій"

Продаж 3 кімнатної квартири на Партизанській.рн Вокзальна
olx.ua

Продається 3к квартира на Партизанській .Будинок цегляний,квартира з окремим входом. Квартира з автономним отопленням, електрокотел. Загальна площа квартири 70,7м²,кухня -8м² , санвузол сумісний плитка нового зразку,балкон з кухні. Квартира в хорошому стані продається як під житло так і під комерцію. Телефонуйте покази за попередньою домовленістю.

Продам 3к квартиру вул.Партизанська
olx.ua

Житлові комплекси у Біла Церква

Географія Біла Церква