Ексклюзів ! Ключи на руках!Без %!Приватна особа!Унікальна 3-кімнатна квартира у серці Печерська ,у сучасній новобудові ЖК "ВВеденський" на вул. Панаса Мирного 16/13,в будинку з червоної цегли,з власною закритою воротами теріторією з відеоспостереженням та охороною, власними майданчиками та парковочними містами й з підземним паркінгом!Квартира після капітального ремонту ,розташована на 4поверсі/10 поверхового будинку,є великий ліфт,Загальна площа 135кв.м/житлова 79кв.м/ кухня-столова 21кв.м,хол 23 кв.м,2 санвузли: гостьовий з душовою,великий приватний зі спальні має ванну; є велика лоджія засклена метало пластиковими вікнами у підлогу+2 французьких балкочика;кондиціонери,4 великі шафи-купе та гардеробну; на підлозі кахель+паркетна дошка є підігрів;Є нові вбудовані кухонні меблі з новою вбудованою биттехнікою(є нова пральна-сушильна машина whirpool,великий холодильник LG ,варочна електроповерхня Bosch(електроплита) та інше вбудоване обладнання;металеві батареї з терморегуляторами,лічильники води;новий кахель та сантехніка й бойлери,а також гігієнічні души,ванна Devit та інше обладнання (2 роки тому робили капітальний ремонт);є броньовані двері та міжкімнатні деревяні "венге",з італійською фурнітурою "Colombo";гардеробна має обладнання,шафи-купе також дуже функціональні,є дзеркальні поверхні також у квартирі багато зручних скляних поличок з підсвітленям. Квартира двостороння,вітальня 37 кв.м поряд з кухнею,вдале планування де спальні зони (вікна у двір)віддалені від гостьової. Продаємо також паркомісце у підземному паркінгу(зручне та велике).Поряд розвинена інфраструктура,є: великі супермаркети,продовольчій ринок,парки :Слави та Маріїнський,Лавра,ресторанний фудкорт "Арсенальний",3 станції метро та ще багато чого зручного для життя! Ціна 300000 Евро з реальними покупцями готові до розмови та оформленню!

Панаса Мирного вул., 16/13
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру на Печерську, в елітній новобудові ЖК "ВВеденський" вул. Панаса Мирного, 16/13, комплекс має закриту територію з відеоспостереженням та охороною. Квартира з капітальним ремонтом, двостороння , 4/10 пов. будинку, цегла. Загальна площа-135кв.м, житлова -79кв.м, кухня-столова 21кв.м, хол 23 кв.м, H-3m, 2 санвузли. Квартира мебльована: вбудовані кухонні меблі з побутовою технікою (холодильник LG, варочна поверхня Bosch, духова шафа) великі шафи-купе, гардеробна. На підлозі кахель, паркетна дошка. Ще є паркомісце у підземному паркінгу (зручне та велике) за додаткову ціну. Розвинена інфраструктура,: супермаркет Велика кишеня, продовольчий ринок, кафе, ресторани, парки :Слави та Маріїнський, Лавра, ресторанний фудкорт "Арсенальний . Ціна квартири 300000Евро.

Панаса Мирного вул., 16
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

До вашої уваги продаж 3х. кімнатної квартири у самому центрі Печерська. Квартира без ремонту, але з окремими кімнатами, та з великою ванною кімнатою з вікном. Стелі 3,20 м. Вікна з однієї кімнати та кухні і ванної кімнати дивляться на Свято-Введенський монастир, інші дві кімнати дивляться на вулицю Князів Острозьких. (Московська).Кімнати 23,8 +23,2+17,6.кухня -10,5 м. Ванна-6 м., вбіральня-1 м.,коридор-7,8 м.,балкон-1,8 м. Над квартирою є Горище 90 кв. м. яке можна приватизувати як це зробили сусіди. Поряд Сільпо, ринок Печерський. м. Арсенальна та Печерська пішки 10 хвилин.

Панаса Мирного вул., 2/44
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Тихий центр столиці, Печерськ, вул. Панаса Мирного, 17. Ідеальне розташування для спокійного та комфортного проживання за 5 хвилин пішки від метро "Кловська". Видова 2-кімнатна квартира загальною площею 96 м2 у добротному елітному будинку класу "комфорт" 2006 року побудови з воєнізованою охороною та підземним паркінгом знаходиться на 21 поверсі 25-поверхового будинку. Стан квартири - ЗІЗЖАЙ І ЖИВИ! Дизайнерський ремонт у класичному стилі, максимальне оснащення брендовою побутовою технікою, оптимальне використання простору, два санвузли - є своя САУНА, джакузі та душ, стелі заввишки 3м, тепли поли, сістема пом`ягшення води, три видові балкони з панорамним засклінням, величезна кухня-їдальня 30м2 та ексклюзивні меблі створюють затишок та умови для спокійного проживання. Тихі солідні сусіди, відеоспостереження, вхід в ліфт і на поверх за магнітною перепусткою збільшують вашу безпеку. У парадному 4 швидкісних ліфти, є свій електрогенератор. Є лічильники води та опалення. Власна цілодобова сервісна служба. Тихе спокійне місце з хорошою інфраструктурою навколо. Безпроблемна паркова. Поруч маркети, ринок Печерський, гімназія ім.Шевченка, КНУ Технології та Дизайну, парк і стадіон. До Хрещатика - 5 хв., за 7 хвилин: ТЦ "Гулівер", "Мандарин Плаза", Arena-City, кінотеатр "Оскар", НСК Олімпійський, ТЦ Велика Кишеня, Сільпо, фітнес-клуб Sky Fitness, та Tsarsky

Панаса Мирного вул., 17
rieltor.ua

Центр міста , Печерськ , вул .Панаса Мирного-17 Чотирикімнатна -195 м.кв , розташована на 23 поверсі . квартира з вишуканим ремонтом, дуже вишуканий стиль, вітальня 30 кв.м, кухня-їдальня, 2 спальні, кабінет , 2 санвузли, пральна кімната , шафи-купе, сауна , панорамні вікна, тераса цілодобова охорона, підземний паркінг. Поруч продуктовий ринок, супермаркети, невеликий парк, дитячі майданчики, ресторани та банки , спортивний майданчик, необхідні елементи інфраструктури.

Панаса Мирного вул., 17
rieltor.ua

Продається простора дворівнева квартира у центрі Києва, за адресою вулиця Панаса Мирного, 17. Цей житловий обєкт розташований на площі 179 квадратних метрів і має вражаючий вид на місто завдяки великим панорамним вікнам. На першому рівні квартири розташована простора прихожа, затишна кухня-студіо з великою вітальнею та санвузол, що забезпечує комфортне проживання як для сімї, так і ідеально підійде під офіс компанії. Другий рівень цієї квартири створює відчуття простору та свободи. Тут розташована затишна спальня, вітальня або опен спейс простір для розміщення робочих зон або зони відпочинку, дитяча кімната та ще один санвузол. Що стосується інфраструктури, квартира знаходиться в самому серці міста, тому поруч знаходяться всі необхідні заклади та сервіси. Ви зможете легко дістатися до ресторанів, кафе, магазинів, аптек, а також до метро та парків ,розважальних закладів. Зручна транспортна розвязка дозволить швидко дістатися до будь-якої точки міста. Ця квартира ідеально підходить як для комфортного проживання сімї, так і для організації офісного простору для вашої компанії. Завдяки просторим і яскраво освітленим приміщенням, функціональному плануванню та зручному розташуванню, цей житловий обєкт стане ідеальним вибором для вас. #A1267

Панаса Мирного вул., 17
rieltor.ua

Эксклюзивная квартира с дорогим дизайнерским ремонтом, полностью укомплектована мебелью, техникой . Ремонт выполнен из дорогих материалов, дубовый паркет, декоративная штукатурка под кожу , качественная сантехника, система кондиционирования квартиры, сигнализация, сейф. Вся мебель и двери изготовлены на заказ в Италии, мебель с натуральной кожи и кожи крокодила. Квартира состоит из кухни гостиной , спальни с отдельной зоной отдыха, большой гардеробной разделенной на две зоны, два санузла. Лифт на отдельном ключе для поднятия на этаж, на этаже две квартиры и хозпомещение 11 кв метров. Чистый подъезд, охраняемый дворик и место для парковки автомобиля. За отдельную плату есть возможность приобрести место в подземном паркинге. Тихий, уютный, зелёный, деловой, культурный и исторический центр Киева.

Панаса Мирного вул., 12
rieltor.ua

Продаж 3 к-квартири в Печерському р-н Києва вул.Панаса Мирного 15 Клубний будинок закритого типу побудовано у 2008 році 1 квартира на поверсі. Панування: простора кухня-вітальня з панорамними вікнами, та чудовим видом на вул. Панаса Мирного; -3- кімнати; -с/у 2-шт; гардеробна; площа 122 / 66 / 18 м; Особливістю квартири є те, що у Вас немає сусідів. Зроблено ремонт+нові меблі побутова техніка, кондиціонери, підлога з підігрівом. Місцезнаходження та інфраструктура: Чудове місцерозташування, поряд метро Печерська, Кловська, Печерський ринок, супермаркет: Велика Кишеня,ресторан FROU FROU. Історичний Центр: стара назва Мільйонна вул. -на ній була розташована одна з садиб купця Мільйона. Який пожертвував на дитячий будинок 1 мільйон звідси і назва вулиці. Є відеоогляд квартири. З питань перегляду звертайтесь Тімонович Олександр [+38098-638-79-36]

Панаса Мирного вул., 15
rieltor.ua

Продаж 4-кімнатної квартири, розташованої в престижному житловому комплексі Корона Печерська на вул. Панаса Мирного 28а. З вікон квартири відкривається ексклюзивний панорамний краєвид на центр Києва. У квартирі зроблений дорогий дизайнерський ремонт із використанням натуральних оздоблювальних матеріалів. Комплектація квартири: - Побутова техніка преміальної лінії Miele; - система кондиціонування; - система очищення води; - італійські меблі виготовлені на замовлення (часткове з меблями); - сантехніка Villeroy & Boch; - Паркет на підлозі. 1 велике парковочне місце на 2 авто входить у вартісь. Функціональне планування: простора кухня-вітальня, 3 окремі спальні кімнати, окремий кабінет, 2 великі санвузли, окрема господарська кімната (пральна); велика кількість вбудованих шаф. Будинок знаходиться під цілодобовим відеоспостереженням та охоронною, закрита територія з дитячим майданчиком, підземний паркінг, тихе місце у Печерському центрі.

Панаса Мирного вул., 28а
rieltor.ua

Без Комиссии, безнал, гос программы - рассматриваем. Продажа 1к квартиры 53 м2 по ул. Панаса Мирного 17 на Печерске, центр, печерский район. Кирпичный спецпроект 2006 года, потолки 3м, квартира находится на 11/27 этаже, просторная, удобная планировка. Большая комната 25 м2 меблированная, на полу по квартире паркет, в части прихожей и ванной плитка, под ней тёплый пол. Санузел смежный ванная/туалет. Кухня 11м2, меблировання, фасад с натурального дерева, с выходом на балкон, а с балкона выход отдельный в коридор где есть тренажоры для занятия спортом. В доме военизированная охрана. Один из самых охраняемых домов в Киеве (пять человек на посту редко где увидишь) Подземный паркинг, видеонаблюдение, генератор. До ст.М Кловская - 5мин пешком, рядом маркеты, рынок Печерский , развитая инфраструктура, рядом гимназия им.Шевченко, КНУ Технологии и Дизайна. Звоните, квартира готова к просмотру. Цена: 140.000 у.е. без комиссии Евгений

Панаса Мирного вул., 17
rieltor.ua

Продам 2к квартиру на Печерську, вул. П.Мирного 11. -район Печерський, вул. П.Мирного 11; -будинок 1980р., проект КТ-12, к\б панель; -12 поверх з 12, вид на місто; -загальна площа - 60м, житлова - 29.6м, кухня - 7,8м, висота стелі – 2.65м; Дві окремі кімнати, на підлозі паркет, засклана та утеплена велика лоджія, санвузол роздільний. Є технічний поверх. Два нових ліфта. Вїзд у двір через шлагбаум , відкривається пультом із автомобіля . В пішій доступності дитячі садочки, школи, гімназія ім. Тараса Шевченка №109 з поглибленим вивченням іноземних мов та школою баскетболу , університети. Поруч з будинком великий супермаркет "Велика Кишеня", Печерський ринок, багато затишних кавярень та салони краси. В 15 хв. пішки ст. м. Печерська. Тиха місцевість у діловій частині столиці. Телефонуйте для більш детальної інформації та плануйте свій перегляд .

Панаса Мирного вул., 11
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується квартира в класичному стилі, розташована за адресою Панаса Мирного 28а на 22-му поверсі, з прекрасною панорамою на весь Київ та Київське море. Загальна площа квартири складає 190 квадратних метрів. . Квартира обладнана секретним невеликим сейфом для зберігання цінностей.

Панаса Мирного вул., 28а
rieltor.ua

Тихий, затишний і дуже зручний для комфортного проживання центр Печерського району. Вулиця Панаса Мирного, 10, ЖК "Введенський", будинок 2006р., на 20 квартир, Н=3.0м консьєрж, підземний паркінг, поруч супермаркет Велика Кишеня, у дворі дитячий майданчик, навколо: Вищий господарський суд України, Генеральна прокуратура України, Турецьке посольство, в пішій доступності Лавра, парки Слави, Маріїнський. 5-10 хв на автомобілі: БЦ Парус та Gulliver, Хрещатик Простора 3-кімнатна квартира, 4-й поверх, площа: 161,8\95,3\19,5, Шикарні апартаменти в центрі Києва, виконаний якісний ремонт, в ремонті були використані дорогі натуральні матеріали, частково укомплектована меблями. Планувальне рішення: широкий функціональний хол, вітальня - майже 50 м - дуже світло, за рахунок високих стель вітальня гармонійна, кухня-їдальня, 2 спальні, 2 санвузла (гостьовий та основний з ванною, душем, біде) , велика гардеробна - одна з спалень, три громіздкі вбудовані шафи (в просторі дуже зручне розташування). Зверніть увагу на вікна - панорамні (від підлоги до стелі), при цьому квартира дуже тепла (ширина цегляних стін понад 0,5 м). Підігрів підлоги, кондиціонери, бойлер, основна техніка в кухні - є. Зручне транспортне сполучення, поряд метро "Арсенальна", "Кловська", "Печерська". Шикарний варіант для комфортного проживання

продаж 3-к квартири в клубному будинку Центр Печерськ ЖК Введенський
olx.ua

Продаж ексклюзивної 4 кім квартири 190 м2 в ЖК Корона. Продається ексклюзивна 4к квартира (перепланована з 3 до) 190/112 / 18м2, три спальні. Вул. Панаса Мирного, 28А. Престижний ЖК Корона. Приголомшливі видові балкони, єдині в будинку на 22 / 27ет. Дизайнерський ремонт в стилі Модерн 2016р, брендовий меблі і техніка, гостьовий санвузол, зонувати кухня, величезна вітальня з виходом на балкон, гостьова кімната, спальна кімната розділена з дитячої, величезна гардеробна кімната, ванна кімната, все у відмінному стані, є місце в підземному паркінгу, (меблі, техніка і парко місце за домовленістю).АН Ваш Успех. Есть большой выбор недвижимости по всему Киеву . Конфидициальность гаратнируем ! цена 550 тыс

Продажа видовой  4 ком  ул. Мирного Панаса 28.  ЖК Корона. Печерск.
olx.ua

ст.М"Печерська", ст.М"Кловська"; Будинок 2006р., власна цілодобова сервісна служба: охорона, відеоспостереження, підземний паркінг, 4 швидкісні ліфта. До Хрещатика - 5хв. Поблизу, в 7 хвилинах: ТЦ "Гуллівер", "Мандарин Плаза", Arena-City, кінотеатр "Оскар", НСК Олімпійський, ТЦ Велика Кишеня, Сильпо, фітнес клуб Sky Fitness, и Tsarsky. • 3-, 16-й поверх, площа: 150,0\-\20,0; Унікальна квартира в тихому діловому центрі столиці. Велика тераса дає безмежні можливості для Вашої дизайнерської фантазії, квартира без оздоблення. Чудовий краєвид. Воєнізована охорона . Можливо збільшити площу за рахунок тераси. Є лічильники води, опалення.

3х комнатная ст М Печерская, Панаса Мирного 17
olx.ua

Супервидова квартира у самому серці столиці! Якісний ремонт, функціональне планування, повністю укомплектоване меблями та технікою. Дуже світла простора вітальня зєднана з кухнею. На підлозі паркетна дошка, плитка, тепла підлога. Два санвузли (ванна та душова кабіна), велика обладнана вбиральня. Лічильники на опалення, бойлер. Великий балкон-тераса, з якого відкривається чудовий краєвид на місто. Закритий двір, наземна парковка у дворі, паркінг. Apartment in the Kyiv city center. 1 bedroom+ living room and kitchen, fully furnished, amazing view.

2к квартира, 80 м,Панаса Мирного 14, центр, м. Кловська, м.Арсенальна
olx.ua

Центр,Печерськ! Чудове місце для життя! Поряд відома гімназія,,музична школам.Кловська 7мін,пішки ,університети,посольство,супермаркет,ресторани! Продажа 2кімнатноі односторонньої квартири 58м на 6 поверсі,гарний вид з вікна,паркомісцем під шлагбаумом ,з новими 2 ліфтами,та цікавою планіровкою Документи готові,хазяїна в країні ! Бистрі перегляди

Центр,Печерськ!Вул.ПМирного 11,2кім,60м
olx.ua

Квартира перепланована: окремо спальна кімната, кабінет, кухня-вітальня, санвузол, гардеробна. Підігрів підлоги у вітальні та коридорі. Санвузол: ванна, туалет, бойлер, пральна машинка. У кабінеті робоча зона і шафа-купе. Кухня повністю обладнана усією необхідною побутовою технікою і меблями. Лоджія засклена. Простора гардеробна при вході. Термо будинок, дуже теплий. Воєнізована охорона. Є підземний паркінг. Мармурова підлога в парадному

Продам квартиру Панаса Мирного 17
olx.ua

квартира в центре Киева на Печерске. Веденский комплекс. ул,Панаса Мирного 12, 3 комнаты, 7эт/14 эт, 127м/77м/20м, видовая, двух сторонняя, евро-ремонт, мебель, техника, паркинг, охрана, развитая инфраструктура, метро 10 минут пешком. Мы всегда готовы предоставить доп инф. ( вайбер, воцап, телеграмм)

власник
квартира от хозяина,недвижимость без комиссии,Печерск,центр,Мирного 12
olx.ua

Пропонується до продажу квартира в елітному будинку "Корона Печерська". Сучасна, світла видова з якісним ремонтом 2017 р., кухня-студія, 3 спальні, гардеробна, 2 санвузли, квартира облаштована всією побутовою технікою провідних виробників, меблі за домовленістю, є місце у підземному паркінгу за додаткову плату

Видова 3к з ремонтом 120м в ЖК Корона Печерська. Панаса Мирного 28А
olx.ua

Продаж 4к квартири, ЖК Корона, вул. Мирного Панаса, Печерський р-н. Продажа 4к квартиры, ЖК Корона, ул. Мирного Панаса, Печерский р-н. Престижний район Києва. Загальна площа 190кв.м. має: - 3 спальні (одна головна і дві дитячі) - 2 санвузли - гардеробна кімната - видова тераса. Квартира наповнена брендовими меблями і технікою, стан ремонту та сантехніки відмінний. У будинку є можливість придбати паркомісце, ліфти спускаються прямо в паркінг. #A1007

Продаж 4к квартири, ЖК Корона, вул. Мирного Панаса, Печерський р-н
olx.ua

Бажаєте оселитися в ЗАТИШНОМУ ЦЕНТРІ СТОЛИЦІ? Тоді Вас точно зацікавить ця пропозиція. ВЕРХНІЙ ПЕЧЕРСЬК - це престижна частина центру Києва. Купити квартиру саме тут ВИГІДНО, адже ця локація славиться розвиненою інфраструктурою, відмінною транспортною розвязкою, яскравими зеленими зонами і різноманіттям унікальних культурних та історичних памяток. В ПІШІЙ ДОСТУПНОСТІ: Транспорт: поряд три станції метро: Печерська (10 хв пішки), Кловська (15 хв пішки) і Арсенальна (15 хв пішки). Інфраструктура: Печерський ринок, супермаркет "Велика кишеня", ресторан грузинської кухні "Гага", Нова пошта, аптеки, салони краси, відділення кількох банків, школа, фітнес клуб, хімчистка, Посольство Туреччини, Київський національний університет технологій та ін. Відпочинок: 20 хв пішки до Києво-Печерської Лаври, 25 хв пішки до Маріїнського парку, Золотих Воріт, Палацу Спорту, ТРЦ Гулівер і багато іншого - список може бути дуже великий! ПРО КВАРТИРУ: Пропонується в продаж затишна квартира з якісним авторським ремонтом, в пятиповерховому цегляному будинку серії "сталінка". Такі будинки завжди були і будуть в ціні. Чому? А тому що саме в цих будинках величезний термін експлуатації, товсті цегляні стіни з хорошою тепло і звукоізоляцією, високі стелі - від 3 метрів і вище, велика площа і хороше планування - НАДІЙНО, ЯКІСНО і ПРОСТОРО. Парковка під будинком. Вхід в парадне з двору по магнітному ключу. Дуже охайне та доглянуте парадне! Вхідні двері в квартиру добротні - деревяні, утеплені, замки з блокератором. Ремонт в квартирі зроблений декілька років назад - для себе і з любовю! Квартира грамотно перепланована в студію з просторою кухнею і кімнатою. Перепланування узаконене! Загальна площа 40 кв м. В квартирі також є компактна гардеробна. В коридорі - велика вмонтована шафа з дзеркалом. Великий суміжний санвузол з кутовою ванною. Затишну атмосферу створено завдяки гармонії кольорів і предметів інтерєру - текстурні золотисті шпалери на стінах чудово доповнюють меблі коричневого кольору і звісно ж атласні штори на вікнах в поєднанні з прозорими фіранками оливкового відтінку. Оригінальні світильники і картини на стінах є додатковим доповненням до інтерєру. Вікна квартири з видом в двір, виконані з якісних двокамерних склопакетів під дерево. З кімнати є вихід на відкритий охайний балкончик. На підлозі в кімнаті паркетна дошка, а на кухні, в коридорі і у ванні на теплих підлогах плитка (підлога з підігрівом!). В кухні є ВСЯ НЕОБХІДНА ТЕХНІКА, включаючи посудомийку. Всі меблі і техніка в квартирі залишаються. Квартира НЕ КУТОВА. Опалення централізоване. Всі комунікації і електрична проводка замінені. Додатковим плюсом є альтернативний варіант нагріву води - ГАЗОВИЙ КОТЕЛ - можна нагрівати воду через електричний бойлер або через котел! Впевнена, що Вас зацікавила ця затишна квартира-студія по вулиці Панаса Мирного. Оселитися в дійсно красивому і комфортному куточку Києва поруч із діловими та культурними обєктами - МРІЯ БАГАТЬОХ! Якщо у Вас ще залишились запитання - телефонуйте, з радістю Вам все розповім. Представник власника. Ексклюзив. Перегляди в любий час за попередньої домовленості.

Простора студія на Верхньому Печерську. До метро пішки 10 хв!
olx.ua

У продажу 4-кімнатнаквартира в центрі, будинок розташований у дворі, паркування авто у дворі. Квартира з ремонтом. Будинок побудований у 1992 році. В кожній кімнаті є балкон, кондиціонер та кладовка. В будинку охайне парадне, консьєрж. Метро Кловська та метро Печерська 5 хвилин пішки, ТРЦ Гулівер. Гарні приємні сусіди.

Продаж 4 кімнатної квартири вул Панаса Мирного
olx.ua