Квартира вільного планування на вул. Скоропадського, 7. Простора та світла, можливо розпланувати під потреби будь-якої сімї. Поруч хороша інфраструктура: через дорогу школа 3, садочок в 5-ти хвилинах ходьби, також неподалік є лікарня. До центру - до 15-ти хв. пішки. Будинком керує хороша ОСББ компанія, в підїзді завжди чисто встановлено відеонагляд . Будинок заселений, працює ліфт.

власник
Павла Скоропадського, 7
rieltor.ua

Квартира вільного планування на вул. Скоропадського, 7. Простора та світла, можливо розпланувати під потреби будь-якої сімї. Поруч хороша інфраструктура: через дорогу школа 3, садочок в 5-ти хвилинах ходьби. До центру - до 15-ти хв. пішки. Будинком керує ОСББ компанія, в підїзді завжди чисто встановлено відеонагляд . Будинок заселений, працює ліфт.

власник
Скоропадського, 7
rieltor.ua

Продам терміново 1 к квартиру по вул. Скоропадського на 5 поверсі 9 поверхового будинку, постійно працює ліфт,житловий стан, автономне опалення, тепла підлога на кухні, в коридорі та ванні, велика лоджія, є меблі.Тел.0662527737. Фото відправлю за вимогою.

власник
Скоропадського, 3
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАЖ 2 кімнатна квартира Трускавець, вул. Скоропадського Затишна світла квартира в ближньому центрі Трускавця Квартира облаштована усіма меблями та сучасною технікою, вбудована микрохвильова піч та духова шафа Ізольовані, просторі кімнати, кухня, суміжний туалет, лоджія. Зручна розвязка громадського транспорту Індивідуальне газове опалення (2-функціональний котел), тепла підлога Побутова техніка: Газова духова шафа, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, посудомийна машина, газова плита

Скоропадського, 14
rieltor.ua

Продам квартиру 77м.кв. Ціна 50000$, розташовану на 8 поверсі, всі комунікації підведено та підключено. З вікна відкривається чудовий краєвид на гори. Можу зробити перепланування та ремонт під ключ. Дуже зручний та тихий житловий район, вул. Скоропадського , 12. Поруч школа№3, дитячий садок, поліклініка, супермаркети та зупинка громадського транспорту.

власник
Квартира
olx.ua

Продам шикарну трикімнатну квартиру у м. Трускавець вул Роксолани ЖК Галицький двір. Площа 112,7 м2. Поверх 4. Будинок знаходиться в центрі міста, квартира облаштована усією побутовою технікою Elektrolux, сучасними меблями. Є Гібридний інвертор Deye SUN-3K-SG04LP1-24-EU. Квартира з дуже якісним дизайнерськім ремонтом, поруч вся інфраструктура курортного міста. На першому поверсі супермаркет Femeli, та ресторан Веранда. Телефонуйте і поїхали купувати.

Продам трикімнатну квартиру у м. Трускавець
olx.ua

Продається простора 3-кімнатна квартира на 1-му поверсі в новобудові по вул. Скоропадського, 12. Можливо переобладнати під комерцію та зробити окремий вхід з вулиці. Будинок зданий, жилий, домофон, новий ліфт, закрита територія, шлагбаум, парковка, дитячий та спортивний майданчики біля будинку. 1-й поверх з 9-ти. 2 санвузли. Наявні всі лічильники, зроблена розводка води та опалення під радіатори. Залиті стяжки, встановлені якісні вікна. Можливий обмін на менше житло з доплатою Зацікавленим особам надішлю відео квартири. Реальному покупцю - торг на місці.

3к квартира 1-й поверх. Можливо під комерцію. Вул. Скоропадського.
olx.ua

Продам трикімнатну квартиру в новобудові. Третій поверх великі просторі кімнати. Можливе перепланування, можу зробити ремонт , знаходиться за адресою : м.Трускавець, вул.Скоропадського,4

власник
Квартира
olx.ua

Продається 1 ккв простора квартира виелітнвій новобудові м. Трускавець по вул. Скоропадського, біля поліклініки, лікарні. 10 пов. Зверху є піддашшя 11 пов. З вікон відкривається чудова панорама на Трускавець і гори. Південна сторона. Площа 44.4 м Індивідуальне газове опалення Сучасний євроремонт Сучасні меблі та якісна вбудована та інша побутова техніка. Хороший район для проживання і здачі в оренду Поруч школа дитячий садок поліклініка лікарня супермаркети магазини аптеки зупинка транспорту. До центру міста 15-20 хв. Є велика тераса 12.4 м. Є також відео вигляду з тераси на Трускавець, яке можу скинути на вайбер. Ціна 69000 Дол. торг

Павла Скоропадского улица, 14, Трускавец, Трускавец, Львовская 69000.0 USD
dom.ria.com

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продається 3-х кімнатна квартира в новому будинку по вул. Скоропадського. Квартира знаходиться на 8 му поверсі в 10 ти поверховому будинку. Загальна площа 100 м, кухня 25 метрів. Квартира дуже світла та простора, вид з вікон, просто на мільйон)). Дві спальні, кімната-вітальня, кухня як окремий простір. Санвузол сумісний, встановлена душова кабіна та біде. Два засклені балкони. В квартирі зроблений ремонт, та вона облаштована необхідними меблями та технікою. Все що є в квартирі лишається новим власникам. Закритий двір з власною парковкою. До квартири добудований власний тамбур, в якому є велика шафа-купе для верхнього одягу. Район самий зручний для проживання , поруч є 2 школи, садочки, магазини, новий ТЦ. Розглядається варіант продажу по державних програмах.

Павла Скоропадского улица, 8, Трускавец, Трускавец, Львовская 117500.0 USD
dom.ria.com

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продається квартина в новобудові на вулиці Скоропаського. Квартира на 2 му поверсі, загальною площею 49 м. В квартирі окрема кухня та велика кімната. Санвузол сумісний. Опалення планується газове. В комплектацію квартири входить газовий котел. Опалення планується газове. Будинок буде зданий до кінця 2024 року. На кінець квітня зведенні всі поверхи і затите перекриття даху. Район дуже зручний для проживання-поруч дві школи, садочки, магазини, ТЦ та спортивний комплес. Ціна 800 дол за метр !!! Тип угоди- переуступка.

Павла Скоропадского улица, 11, Трускавец, Трускавец, Львовская 38200.0 USD
dom.ria.com

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ. Продається 3-х кімнатна квартира на 7-му поверсі 9 ти поверхового будинку. Будинок новий 2012 року. Квартира має 3 окремі кімнати і велику кухню. З кімнати і кухні є вихід на балкон . В квартирі 2 санвузли та кладовка яку можна обладнати в гардеробну. Встановлено вивід на двоконтурний котел . Заведено всі комунікації : газ, електрика та вода. Лічильники на все. Квартира двостороня, не кутова. Дуже тепла за рахунок разташування в середині будинку, сусіди Локація будинку дуже зручна, поруч 2 школи, садочки, басейн, магазини та базар.

Продаж 3 кім. квартира 108 кв. м. вул. Скоропадського м. Трускавець
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ !! ЦІНА 665 $ за 1 м. кв. !! Продається 3-х кімнатна квартира на 4-му поверсі 9 ти поверхового будинку. Будинок новий 2012 року. Квартира має 3 окремі кімнати і велику кухню. З кімнати і кухні є вихід на балкон . В квартирі 2 санвузли та кладовка, яку можна обладнати в гардеробну. Опалення- індивідуальне, газове. Встановлено двоконтурний котел . Зроблена розводка всіх комунікації : газ, електрика та вода. Лічильники на все. В квартирі майже закінчений ремонт. Лишилось доробити санвузли і встановити міжкімнатні двері. Квартира двостороня, не кутова. Дуже тепла за рахунок разташування в середині будинку. Поруч з будинком сама розвинена інфраструктура для Трускавця, 2 школи, садочок, лікарня, басейн, ТЦ та купа магазинів.

Продаж 3 кім. квартира 108 кв. м. вул. Соропадського м. Трускавець
olx.ua

32-х квартирний житловий будинок по вул. Скоропадського

власник
2-х кімнатна квартира
olx.ua

3-х кімнатна квартира в м. Трускавці по вул. Скоропадського

власник
3-х кімнатна квартира в м. Трускавець
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 2 кім. квартира 83 кв. м. вул. Скоропадського м.Трускавець. Квартира загальною площею 83 м.кв. знаходиться на 5-му поверсі 9 ти поверхового будинку. Квартира двостороння, не кутова, дуже тепла. За умови, що не опалювалась всю зиму всередині приміщення взимку температура 15 гадусів. Квартира складається з двох окремих кімнат, двох санвузлів па великої кухні. В квартирі зроблений ремонт, вона облаштована новими меблями, зробленими під замовлення, та всією необхідною технікою. Опалення індивідуальне -газове, встановлений двоконтурний котел. Підігрів підлоги в коридорі, санвузлах та кухні. В кімнатах підлога - паркет. Двері-деревяні, ясень. Одна кімната оформлена як вітальня, має зону відпочинку біля вікна, вбудовану кладову, встановлені мякі меблі (двоспальний діван, два крісла), комоди. В спальній кімнаті, деревяна висока кровать з новим ортопедичним матрацом. Вбудована шафа купе всередині має підсвітку поличок, дуже зручно. В гостьовому санвузлі встановлена пральна машина, рукомийник, унітаз, гігієнічний душ, в іншому санвузлі сучасна безбарєрна душова кабіна з трапом, рукомийник, унітаз, гігієнічний душ, шафи для зберігання. В санвузлах окрім теплої підлоги, встановлені електричі батареї. Кухня в квартирі облаштована меблями, та технікою. Велика плита має 4 індукційні комфорки та 2 газові. Вбудовані електрична духовка, мікрохвильова піч, посудомийна машина. Вся техніка нова не була у використанні. Встанолений змішувач який має спеціальні для отвори, один для звичайної води, інший для осмосу. Є холодильник, та обідений стіл. В квартирі встановлен загальний безперебійник на всю квартиру, а не точково на техніку. Відеоспостереження біля підїзду, та вже біля дверей квартири. Сам будинок дуже якісно збудован має цегляні стіни, с зовняшнім утепленням та обліцуванням, навіть внутрішні стіни мають повітряну подушку. Розташування дуже зручне для проживання, поруч є все, магазини, школа, садочок, лікарня, Торгівельний центр.

Продаж 2 кім. квартира 83 кв. м. вул. Скоропадського м.Трускавець
olx.ua

Продаж квартири вільного планування в Трускаві по вул.Скоропадського. * 10-поверх, площа 102кв.м.; * Квартира світла, південна сторона з видом на гори; * ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ ! *** ВАРТІСТЬ 39 000$

Трускавець Квавртира Вільного Планування
olx.ua

Продаж просторої 3-кімнатної квартири ЖК"Будова Медова" - Продаж просторої трикімнатної квартири у м.Трускавець по вул.Скоропадського ЖК"Будова Медова" Розташована на 1 пов. 10 пов. новозбудованого будинку 2020року(не кутова) . У квартирі зроблений сучасний євроремонт з використанням якісних матеріалів. Квартира повністю готова до проживання. Встановлена техніка: варильна поверхня, , зроблено вивід під кондиціонер. - Власне опалення двоконтурним котлом з підігрівом підлоги у кухні-студії, коридорітта двох санвузлах. В будинку створено ОСББ, яке проплачено на 8 років наперед. Біля будинку є все необхідне для комфортного проживання. Світла та простора квартира у чудовій локації. - Планування: 3 роздільні кімнати, кухня-студія, два санвузли, пральня, коридор, лоджія та балкон. Загальна площа 96 м2. - Будинок має зовнішнє утеплення, присутнє відеоспостереження, ліфт, вільна парковка біля будинку. - На поверсі власна кладова (4.8 м2), що дозволяє зберігати у ній велосипеди, санки, дитячу коляску та інші необхідні речі. ЦІНА – 145 000 - Рекомендую переглянути квартиру у зручний для вас час за попередньою домовленістю Деталі за телефоном: +(38*************20 З повагою, Ваш ріелтор, Возняк Павло.

Продаж просторої 3-кімнатної квартири ЖК"Будова Медова"  м.Трускавець
olx.ua

Продається 2-кім.квартира в Новобудові по вул.Скоропадського у м.Трускавець. Працюємо з усіма бюджетними коштами: Житлові сертифікати(за втрачене житло по програмі(Євідновлення) Кредитування під 3-7%( Єоселя) Звертайтеся - надамо якісну консультацію та допоможемо з оформленням вашої майбутньої нерухомості. Чудове планування! Встигніть придбати 2-кімнатну квартиру в м. Трускавець. Розташовану на 7-пов. у 9 пов. цегляному будинку. Будинок зданий у 2019 р. Загальна площа 82,2 м.кв.! Житлова площа 37,8 м.кв Кухня 14,8 м.кв. Коридор 13,5 м.кв. У квартирі розкинута електрика! На подвірї є місце для авто. Затишна, світла та простора квартира. ‼Ціна 55 500 без комісії для покупця! Поруч все необхідне для комфортного проживання. ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за тел.

Продається 2-кім.квартира по вул.Скоропадського у м.Трускавець.
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру 69м2 з ремонтом в новому будинку по вул. Скоропадського . Будинок зданий та заселений, ліфт працює. В квартирі кухня студія , велика спальня , санвузол сумісний . Зроблений весь ремонт, залишилось натягнути стелю. По всій квартирі тепла підлога та викладена плитка. Встановлений трап для душу. Наявність усіх лічильників а також котел. Стіни пофарбовані з плінтусами. Встановлений каркас для натяжної стелі. Неймовірний вигляд з вікна у спальні на Карпати. Бонус - всі світильники та люстри. Враховуючи що це останній поверх, то можна добудувати ще один...Можна використовувати для відпочинку та засмаги дах, вихід поруч. Зручний район новобудов, поруч церква, школа, лікарня, садочок, супермаркет, ринок. Можливий обмін на квартиру у Львові.

власник
Власник. Продаж 2 кімнатної квартири з виглядом на Карпати.
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ !! Продаж 3 кім квартира 128.87 м кв Трускавець вул Скоропадського(коло Церкви). Будинок збудований та ВВЕДЕНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ!! Квартира без ремонту, після забудовника. Дуже якісна будівля з цегли, в будинку навіть внутрішні стіни мають повітряну подушку, для збереження тепла. Опалення газове, в комплектацію квартири входить котел, всі комунікації заведени в квартиру. В квартирі велика площа всіх кімнат, окрема кухня, два санвузли. Поверх 9й з 10 жилих. Новий працюючий ліфт. Дуже зручне розташування для проживання, новий сучасний район Трускавця. Поруч дві школи, два садочка, аптека, лікарня, магазини, новий торгівельний центр. ЦІНА 700$ за метр квадратний. НАЙКРАЩА ЦІНА З НОВОБУДОВ!

Продаж 3 кім. квартира 128.87 кв.м. вул. Скоропадського м. Трускавець
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !! ЦІНА 565 $ за 1 м. кв.!! Продається 3-х кімнатна квартира на 2-му поверсі 9 ти поверхового будинку. Будинок новий 2012 року. Квартира двостороня, не кутова. Квартира має 3 окремі кімнати і велику кухню. Два балкони, з кімнати і кухні є вихід на балконспільний балкон та окремий балкон в спальні. В квартирі 2 санвузли та кладовка яку можна обладнати в гардеробну. Встановлено вивід на двоконтурний котел. Заведено всі комунікації : газ, електрика та вода. Лічильники на все. Дуже тепла за рахунок разташування в середині будинку. Розташування будинку в новому центрі Трускавця, район молодий та зручний для проживання, поруч 2 школи, садочк, магазини, Торгівельний центр.

Продаж 3 кім. квартири 108 м. кв. вул. Скоропадського м. Трускавець
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ !! Продаж 2 кім квартира 72,52 м кв Трускавець вул Скоропадського (коло Церкви). Будинок збудований та ВВЕДЕНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ!! Квартира без ремонту, після забудовника. Дуже якісна будівля з цегли, в будинку навіть внутрішні стіни мають повітряну подушку, для збереження тепла. Опалення газове, в комплектацію квартири входить котел, всі комунікації заведени в квартиру. В квартирі велика площа всіх кімнат, окрема кухня, два санвузли. Поверх 9й з 10 жилих. Новий працюючий ліфт. Дуже зручне розташування для проживання, новий сучасний район Трускавця. Поруч дві школи, два садочка, аптека, лікарня, магазини, новий торгівельний центр. ЦІНА 750$ за метр квадратний. НАЙКРАЩА ЦІНА З НОВОБУДОВ!

Продаж 2 кім. квартира 72.52 кв. м. вул. Скоропадського м. Трускавець
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру у м.Трускавець по вул Скоропадского ЖК Медова будова. Площа 68 м2, 1 поверх. Будинок зданий в експлуатацію, вже майже заселений. В квартирі є велика гардеробна, великі спальні, якісні вікна, газове опалення. Будинок розташований в гарній локації поруч школа, садок, лікарня,до центру 10 хвилин, до бювету 15 хвилин. Телефонуйте і поїхали купувати.

Продам двокімнатну квартиру у м.Трускавець.
olx.ua

Географія Трускавець