Продається 3-х кімнатна квартира в Ужгороді, в цегляному будинку. Розташована на 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира вільна, продається з вбудованими меблями, технікою. Загальна площа - 80 м кв, хороша підлога - паркетна дошка. Автономне газове опалення. Поряд завтобусні зупинки. До центра міста - 5 хвилин на авто.

Оноківська, 111
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира , кімнати ізольовані , на першому поверсі по вулиці Оноківська буд.10 , з можливістю використання під магазн через підїзд є діюча аптека.

Продається двокімнатна квартира з можливістю використання під магазин
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру по вул. Оноківській в пятиповерховому цегляному будинку на 3 поверсі. Квартира не кутова, вікна та балкон виходять у двір. У квартирі простора кімната 19 м.кв.. Ванна кімната суміжна з туалетом. У квартирі автономне газове опалення, двохконтурний котел, центральний водопровід, світло не відключають, проведений інтернет та кабельне телебачення. Зроблено свіжий косметичний ремонт. Спокійний екологічно чистий район, неподалік ліс, хороша транспортна розвязка, поруч школи, садочки, магазини, лікарні. У власності більше 3-х років. Пропозиція від власника.

власник
Оноковская улица, 16, Шахта, Ужгород, Закарпатская 39000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в житловому стані в мікрорайоні " Шахта", неподалік центру, пішки до центру пл.Корятовича, 10-15 хв, на авто 3 хв.Є одразу зупинка.Житловий стан.Газова плита, газова колонка, світло не вимикають. Є гарний обладнаний внутрішній двір, навколо гарний краєвид. Чистий підїзд.Квартира готова до продажу та проживання.

Оноковская улица, 18, Шахта, Ужгород, Закарпатская 42000.0 USD
dom.ria.com

Продаємо трикімнатну квартиру в цегляному будинку по вул.Оноківська. Кімнати роздільні. Ванна та санвузол окремо. Два балкони, лоджия. Опалення електричне. Є можливість зробити автономне газове. На кухні газова плита. Підігрів води - газова колонка. В одній кімнаті встановлено новий балконний блок, в іншій - вікно. Поряд автобусна зупинка, дитячий садок. Тихий зелений двір.

ул. Оноковская, 18, Шахта, Ужгород, Закарпатская 40000.0 USD
dom.ria.com

чиста акуратна квартира в затишному районі світло не відключають хороші сусіди в ціну входить вся переписка квартири

Оноковская улица, 18, Шахта, Ужгород, Закарпатская 42000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3 кімнатна квартира заг.площа 67.3 кв. на 5 поверсі в районі Шахти. Перепланована, 2 окремі кімнати, одна прохідна (зал із кухнею), є комора. Санвузол суміжний. 2 балкони із лоджією застеклені. Вікна склопакети, 2 кондиціонера. Вмонтована кухня із технікою. В коридорі вмонтована шафа- купе. Продається частково із меблями. Наявна ще підвальна комора, підвал сухий. Квартира тепла із хорошим ремонтом. Автономне опалення, вода постійно, світло не вимикають. Заходи і живи. Хороша розвилка міського транспорту, поблизу дитячий садочок, ліс. Без посередників.

власник
Оноковская улица, 20, Шахта, Ужгород, Закарпатская 60000.0 USD
dom.ria.com

Простора гарна квартира 80м.кв Вбудована кухня .Доглянута ванна кімната. Велика гардеробна. Є холодильник та посудомийна , пральна машина.Поруч словацький кордон.Садок , школа, магазини є все необхідне для проживання.Вільна парковка.Дитячий майданчик в дворі.

Оноковская улица, 20, Шахта, Ужгород, Закарпатская 69999.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо вашій увазі 3х кімнатну переплановану в 2 кімнати кухня хол. Загальна площа 80 м.кв. зроблений свіжий косметичний ремонт.

3х кімнатна вул Оноківська
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира по вул. Оноківській Пропонуємо на продаж затишну 1-кімнатну квартиру, розташовану на 3 поверсі пятиповерхового цегляного будинку по вул. Оноківській. Основні характеристики: Розташування: 3-й поверх пятиповерхового цегляного будинку. Квартира не кутова: вікна та балкон виходять у двір. Площа кімнати: 19 м² – простора та світла. Інфраструктура квартири: Ванна кімната: суміжна з туалетом. Опалення: автономне газове, двоконтурний котел. Комунікації: центральний водопровід, проведений інтернет та кабельне телебачення. Електропостачання: світло не відключають. Стан квартири: Ремонт: зроблено свіжий косметичний ремонт. Розташування та інфраструктура району: Район: спокійний та екологічно чистий, неподалік ліс. Транспортна розвязка: хороша транспортна доступність. Інфраструктура поруч: школи, садочки, магазини, лікарні. Додаткова інформація: У власності більше 3-х років. Ця квартира ідеально підходить для комфортного проживання в затишному районі міста. Для більш детальної інформації та організації перегляду телефонуйте

Продаж 1 кімнатної на Оноківській
olx.ua

Продам 2 кім 1/5 на вулиці Оноківській мкр. Шахта в цегляному будинку. Квартира не кутова, підвал сухий, квартира без ремонту і автономки, вікна не поміняні. Загальна площа 54 м кв, кімнати окремі. Ціна 37.5 тис невеличкий торг

Продам 2 кім на Шахті вулиця Оноківська
olx.ua

Продається 1-кімнатну квартиру по вул. Оноківській в пятиповерховому цегляному будинку на 3 поверсі. Квартира не кутова, вікна та балкон виходять у двір. У квартирі простора кімната 19 м.кв.. Ванна кімната суміжна з туалетом. У квартирі автономне газове опалення, двохконтурний котел, центральний водопровід, світло не відключають, проведений інтернет та кабельне телебачення. Зроблено свіжий косметичний ремонт. Спокійний екологічно чистий район, неподалік ліс, хороша транспортна розвязка, поруч школи, садочки, магазини, лікарні. У власності більше 3-х років.

Продаж 1 кімнатної квартири 36,8 м2 з ремонтом
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в цегляному будинку 1980тих років Загальна площа 54,3м2 Дві окремі кімнати, роздільний санвузол, два балкони(один з кухні, другий з кімнати), великий коридор. Квартира без ремонту Будинок 5-ти поверховий Квартира на 5 поверсі Над квартирою є горище Не кутова! Мінімальне переоформлення(квартира без податку) Мкрн Шахта, вул Оноківська Світло не вимикають! Ціна 33000$ Терміновий продаж! Більш детальна інформація за телефоном

2 кімнатна квартира 54,3м2 Ужгород(світло не вимикають)
olx.ua

Географія Ужгород