Квартира в хорошому стані з ремонтом.Можуть залишити і меблі і побутову техніку.Хороші сусіди,чисте парадне,є консєрж.Поряд супермаркет АТБ,школа,садочок,зупинка транспорту,дитяча лікарня.Будинок 2013р.Перегляди за домовленістю.Послугу рієлтора оплочує покупець.

Олімпійська вул., 8б
rieltor.ua

Квартира в нормальному стані,чиста,доглянута,цікаве планування. Недалеко школа,гімназія,дитсадки,супермаркети,зупинка маршруток. До Києва 30хв, 49 500у.о.торг,без комісії .

Олімпійська вул., 10
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 2-кімнатної квартири в місті Бровари (Торгмаш) Знаходиться на 4 поверсі цегляного 5-ти поверхового будинку загальна 43, 10; складається з 2 кімнат, 1-я кімната 14,2 кв, 2-а кімната 14,6 кв кухня -5,7кв; ванна кімната 2,1 кв туалет -0,8кв.коридор -4,8 кв.балкон (терасою) - 0,9. Висота приміщень 2,6 м. Повністю нова електрика, сантехніка, плитка у ванній кімнаті та кухні, шпалери нові; Підлога лінолеум. Квартира не кутова, дуже тепла. Є велика окрема комора в підвалі під ключ. Доброзичливі сусіди. Біля будинку знаходиться дитячий майданчик. У кроковій доступності: ліцей, школи, дитячі садки, торгові заклади. Хороша транспортна розвязка в будь-якому місці міста. До Києва маршруткою 20-25хв., а машиною 10-15хв. Без боргів. У власності 3 роки. Вартість - 44000 доларів. Один власник.

ексклюзив
Олімпійська вул., 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру з капiтальним ремонтом.В квартирi нова проводка, сантехника, гардеробна кiмната. Поруч АШАН, АТБ.

Олімпійська вул., 8
rieltor.ua

Торгмаш, вул.Олімпійська№ 1А, на 5/5пов., будинок керамічна цегла, новий гарний дах. 31.1/23/5.2кв.м. Відмінний стан.Дві затишні кімнати, з меблями та побутовою технікою. Н-2.6 метра. Світла та тепла квартира. Балкон засклений. Поруч зупинка транспорту, школа, гімназія, ринок, садок, магазини, супермаркети, ринок тощо. Чистий продаж! Всі виписані!Торг.

Олімпійська вул., 1а
rieltor.ua

м.Бровари, 1к.квартира вул.Олімпійська,6, 3/9, 31/14/8, стан житловий, с/в роздільний, балкон обшитий і утеплений. Поруч зупинка транспорту, школа, гімназія, ринок, садочок, магазини, супермаркети, ринок і т.д. Ціна:27000у.о. Чистий продаж, можливо під ЄОселю, ЄВідновлення. Додаткова інформація по телефону: 0676594460, 0636061104, 0953489347

Олімпійська вул., 6
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується 2к квартира за адресою м.Бровари, вул. Олімпійська 1Б. Квартира знаходиться на 5- му поверсі, загальною площею 41 м2, 26.1 м2 житлова кімната та 5.4 м2 кухня. Є балкон, вихід з кімнати. Квартира в житловому стані, металопластикові вікна, радіатори замінювались. більша кімната з ремонтом, який роюився 3 роки назад. Інфраструктура: в пішій доступності, за 5 хвилин є великий парк, магазини, супермаркети, дитячий садок, дитячий майданчик, зелена зона біля будинку. До Києва машиною: 10-15 хвилин. На транспорті поряд є зупинки маршрутних транспортних засобів: 20-25 хвилин. За більш детальною інформацією дзвоніть, раді будемо Вам показати. ID: 76578

Олімпійська вул., 1Б
rieltor.ua

Строительство возобновлено! Заказчик строительства - Броварской городской совет. Продается 1-комнатная квартира, окна во двор. Свободная планировка. Сдача дома ожидается в 2024 году

власник
Будівництво поновлено! Однокімнатна квартира Олімпійська А12
olx.ua

Продаж 3кв. вул.Олімпійська10. 2/9 69/40/ 9. в квартирі є власний газовий двох контурний котел , що дає можливість заощадити на опаленні , квартира має гарний стан, лишається все. 58.000$.

Продаж 3к. Бровари
olx.ua

Продам 4-кімнатну квартиру на вул. Олімпійській. Торгмаш. Квартира на 7 поверсі 10-поверхового будинку, 94 м2, 2 засклені утеплені балкони, зручне планування. Район з розвиненою інфраструктурою, транспорною доступністю. Поруч дитячі садочки, школа, парковки, магазини, зупинки транспорту. Єможливість придбати гараж. Код об`єкту на сайті компанії: 20640

Продаж квартири 4к Олімпійська, 10 Бровари
olx.ua

Квартира в житловому стані.Гарне місце розташування.Поряд школа,садочок,супермаркети,базар,поліклініка,зупинка транспорту.Агенство.

Продам 1к.кв.по вул.Олімпійська 1а.Торгмаш.
olx.ua

Без %, продаж 1к. квартири в м. Бровари по вул. Олімпійська 8 б, 13/ 21 монолітного цегляного будинку , 32/ 15/ 8, є балкон і гардероп. Будинок 2007 року, квартира без оздоблення , готова до втілення ваших ідей. Видова, хороша транспортна розвязка та розташування. Чистий продаж! 24000 т.уе. торг до продажі !. 06******56 Світлана Петрівна.

Без %, Продаж 1к.квартири, Бровари, Олімпійська 8 б
olx.ua

Трикімнатна квартира (96 серія) із сучасним, якісним ремонтом повністю мебльована. 2 лоджії засклені та утеплені. Квартира двостороння, 3 кімнати роздільні. Чисте акуратне парадне. Поруч школа, садок, супермаркети. Чистий продаж.

3-к Ремонт, меблі вул. Олімпійска 8
olx.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру вул. Олімпійській 2. Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку, хороше планування- загальна площа 35м2, велика кімната 17,4м2, кухня 8,8м2, роздільний с/вузол. Хороший житловий стан, засклений балкон. Зручне місце розміщення будинку, поруч магазини, школа, дитячий садочок, зупинки маршрутного транспорта. Квартира готова до продажу, реальному покупцю можливий торг.

Продам 1- но кімн.,квартиру Олімпійська 2
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в місті Бровари, по вул Олімпійська 2 А, яка розташована на 7 поверсі 9 поверхового будинку, площа 70 м². Квартира з холом, окремим сан. вузлом, балконом, лоджею та 3 окремими кімнатами. В кожній кімнаті встановлений кондиціонер.Ціна 57 000$ без комісії для покупця.

Продам 3 кімнатну квартиру,  Є-оселя, Є-відновлення
olx.ua

Продам свою затишну однокімнатну квартиру. Район Торгмаш, вул. Олімпійська. Рядом АТБ, школа, дитячий садочок. Підʼїзд охороняється, є консьєрж, невеликі комунальні платежі. ОСББ. Є генератор на будинокПоруч зупинка маршрутки на Київ та по місту. Школа та ліцей. Поліклініка, аптека. Мережа супермаркетів АТБ, Фора. Квартира тепла, сонячна сторона. Є просторий балкон, засклений. Залишилається вбудована кухня, електроплита з духовкою. Лічильники світло, вода. Первинні документи. Один власник. Ніхто не прописаний.

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Дослідити місцевість

Продаж гарної квартири з ремонтом,меблями та побутовою технікою. Залишаються шафи-купе,стінки,вбудована кухня з витяжкою,газовою поверхнею,духовою шафою,ц ванній кімнаті бойлер, є лічильники на воду,електроенергію,газ.Квартира дуже тепла,не кутова, балкон і лоджія засклені.Будинок розташований у гарному місці,поряд сквер,ТЦ Форум, супермаркети,дит садок,ліцей,школа. Первинні документи. Підходить під усі держ. програми.48500$ торг реальному покупцю

Продажа 3-кім квартири,вул. Олімпійська,чешка
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру по вулиці Олімпійській, район Торгмаш у Броварах, 9/9, над квартирою ще є технічний поверх, тамбур на 2 квартири. Вся квартира загальною площею -50 м2, дві кімнати - 19 м2, та 12 м2, кухня - 8 м2, санвузол роздільний, у квартирі металопластикові вікна та балкон. Квартира охайна та світла, вікна виходять у двір. Меблі та побутова техніка залишається частково. Кладова на поверсі поряд з квартирою та погріб у дворі біля будинку. Розвинена інфраструктура: поруч дитячий садок, школа, аптеки, амбулаторія доросла та дитяча, ліцей, Ощадбанк, нова та укр пошта, Броварський ринок, а також супермаркети АТБ, Фора, РЦ, Торговий центр Форум, магазини Єва, Аврора, Бонус та ін. Поряд з будинком зупинка транспорту, маршрутки на Київ та по місту. Всі подробиці, якщо треба більше фото у вайбер, а також запис на перегляд по телефону/вайберу

Продам 2 кімнатну квартиру по вулиці Олімпійській Торгмаш
olx.ua

Продається двокімнатна квартира в м.Бровари, вулиця Олімпійська. Перший поверх 5-типоверхового будинку. Чешський проект. 49м2. Кімнати роздільні, санвузол роздільний. Стан житловий, меблі можуть залишитись. Водонагрівач. Металопластикові вікна, великий балкон засклений, погріб з балкону. Будинок доглянутий, в підїзді чисто. Вільна.

Продам 2 Бровари Олімпійська
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири по вулиці Олімпійській, 1 a, район Торгмаш в м. Бровари. Квартира 32 м2, розташована на 2-му поверсі 5-х поверхового будинку. Будинок цегляний, тому теплий. Квартира, світла та простора, з кімнати (19 м2) вихід на балкон. Встановлено лічильники на газ та електроенергію. Санвузол сумісний обкладений плиткою, з невеликою ванною. Біля будинку паркування, дитячий майданчик, магазини, аптеки, школа та дитячий садок, доросла амбулаторія і дитяча поліклініка. Хороша транспортна розвязка до центру міста з розвиненою інфраструктурою! Постійно їздять маршрутки до метро Лісова та 15 хв. автомобілем до метро. Ціна $ 27000, присутній невеликий торг. Пропозиція без комісії для Покупця. За більш детальною інформацією звертайтесь за тел./viber

Продам квартиру по вулиці Олімпійській район Торгмаш
olx.ua

Від власника! Продам 1-к.квартиру в гарному стані . 28 000 у.о. М.Бровари. вул. Олімпійська Розташована на 3 поверсі 9 пов.будинку, не кутова. Будинок 90-х років. Загальна площа 30.8 кв.м кухня 7.5 м.кв, кімната 14 м.кв, санвузол окремий, є балкон, були замінені батареї. Якісні вхідні броньовані двері. Також чистий і охайний тамбур на трьох сусідів, замикається. Третій поверх! Але ліфт теж працює. Бойлер. Газ + центральне опалення Вбудована велика вмістка шафа в коридорі. Меблі на кухні, замінена і утеплена ванна. У власності більше 3-х років. Квартира вільна. Один власник. Прописаних немає. По об`їздній дорозі до метро Лісова 15-20хв на автомобілі, або 35 хвилин на маршрутці через місто. УВАГА! З ріелторами жодних угод не укладаємо. Держ.програми не розглядаю.

власник
Власник Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

Географія Бровари