.Продається затишна 1-кімнатна квартира в престижному Оболонському районі за адресою вулиця Попова 11. Це житловий простір у хорошому стані, розташований на безпечному 3-му поверсі 9-поверхового будинку 96 серії. Загальна площа складає 32 м², з житловою площею 17 м² та кухнею 7 м². Низькі комунальні тарифи роблять це житло ще більш привабливим для покупців. Район відомий своєю спокійністю та розвиненою інфраструктурою. Всього за 12 хвилин пішки можна дістатися до ТРЦ "Караван", а до станцій метро "Мінська" та "Оболонь" - лише 10 хвилин на транспорті. Поблизу розташовані магазини, ресторани, кафе, аптеки та інші необхідні обєкти інфраструктури, що робить це місце ідеальним для комфортного проживання. Ця квартира стане відмінним вибором для тих, хто шукає затишок та якість житла в одному з найпопулярніших районів міста. Не пропустіть шанс стати власником цього чудового житла! Звертайтеся для отримання додаткової інформації та організації перегляду. Торг доречний.

Попова Олександра вул., 11
rieltor.ua

Продам 2к квартиру 64м2 в ЖК "Мінський", вул. Попова, 3/5. Кирпічний будинок 2014 року. Квартира з якісним ремонтом. Комфортна, затишна и дуже тепла. Світла кухня-студіо з сучасною технікою, є все необхідне (кондиціонери , тепла підлога) , роздільний сан вузол , дві роздільні кімнати ,великий балконом. Продається з меблями та технікою. Вхідна група з консєржем. ЖК розташувався у тихому та зеленому районі Києва на Приорці. Поряд є все, що необхідно для комфортного проживання та відпочінку: супермаркети, ТРЦ, кафе, ресторани, школи, дітсадки та парки. За 20 хвилин - станція метро Почайна та центр Подолу. Один власник , більше 3х років! По запиту відправлю відео огляд квартири. Розглянемо під Єоселю!

можливий продаж по єОселя
Попова Олександра вул., 3/5
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

До вашої уваги пропонується світла 1-кімнатна квартира в чудовому цегляному будинку (спецпроект) за адресою Олександа Попова 8а. Гарний ремонт, бойлер та склопакети, є перевагами цієї квартири. Квадратура 30/16.3/5 м² Поверх-середній 4/9 Біля будинку гарна інфраструкутра: школа, дитсадок, парк, кафе, продуктові магазини, ТЦ "Караван" "Епіцентр" супермаркет "Леруа Мерлен" та зупинка громадського транспорту. Також, розвинена транспортна розвязка метро "Лукянівська" "Оболонь" "Почайна" швидко можна добратися. Куренівка, Виноградар, Пріорка, Мінський масив.

Попова Олександра вул., 8а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира - $35,000 Пропонуємо до вашої уваги затишну квартиру в тихому районі. Ідеальне місце для життя з усіма зручностями: Хороша транспортна розвязка, зручний доступ до основних маршрутів. Тихі та дружні сусіди. У дворі є місце для паркування. Квартира повністю обладнана меблями та технікою, готова до заселення: Вбудована кухня з сучасною технікою. Простора шафа із розкладним ліжком. Не проґавте можливість стати власником цього чудового житла. Телефонуйте для додаткової інформації та організації перегляду.

власник
Попова Олександра вул., 14
rieltor.ua

ЖК "Мінський", вул. Попова, 3. Кирпичний будинок 2014 року. Квартира з якісним ремонтом. Комфортна, затишна и дуже тепла. Світла кухня з сучасною технікою, посудомийна машина є. Обладнена великою лоджиєю та балконом. Продається з меблями та технікою, залишається все. В оголошені надані реальні фото. Вхідна група з консєржем. ЖК розташувався у тихому та зеленому районі Києва на Приорці. Поряд є все, що необхідно для комфортного проживання та відпочінку: супермаркети, ТРЦ, кафе, ресторани, школи, дітсадки та парки. За 20 хвилин - станція метро Почайна та центр Подолу. Телефонуйте зараз! | Ексклюзивний договір

Ексклюзив, срочно! 1к, Попова Александра 3, новий дім, недорого
olx.ua

Вашему вниманию предлагается светлая 1-комнатная квартира в прекрасном кирпичном доме по адресу Александра Попова 10. Общей площадью 29.4 м2. Комната 18 м2, кухня 5.2 м2. Этаж - 9/9. Возле дома хорошая инфраструктура: школа, детсад, парк, кафе, продуктовые магазины, ТЦ "Караван" "Эпицентр" и остановка общественного транспорта. Также, развита транспортная развязка метро "Лукяновская", "Оболонь", "Почайна" Куреневка, Виноградарь, Приорка, Минский массив. Право собственности на руках, в квартире никто не прописан. Готовому покупателю разумный торг. Просмотр в удобное для Вас время

Продам однокомнатную квартиру ул. Попова 10
olx.ua