Продаж 2км квартири в новобудові , район Західного ринку, Дружба. Цегляний малоквартирний будинок, частково утеплений. Зроблено євроремонт, встановлено індивідуальне опалення та підігрів підлоги. Залишають вмонтовані кухонні меблі, газову плиту та електродуховку. Зручне та спокійне місцерозташування, двір закритого типу, є місце для паркування авто, поруч приватний сектор, Західний ринок, супермаркет АТБ.

Обїзна вул., 9
rieltor.ua

Продається квартира у новому будинку з ремонтом, усіма меблями, та технікою. Знаходиться у новому будинку. Простора спальня разом зі зручною кухнею-студією, де ви можете насолоджуватися вашими кулінарними приготуваннями та відпочивати Все це доповнюється красивим ремонтом і повним комплектом необхідних меблів та побутової техніки, щоб забезпечити ваш комфорт і зручність. Індивідуальне опалення, тепла підлога у кухні, коридорі та у ванній. На кухні варочна поверхня та духова шафа, холодильник, кондиціонер, телевізор. У спальній велике двоспальне ліжко, комод. Гардеробна та диван. При вході шафа купе. Є усе для миттєвого заселення та комфортного проживання. Не підходить під єОселя. Телефонуйте, покажемо зручний для вас час!

Обїзна вул., 14А
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 47 м2 з панорамними вікнами та функціональним плануванням у цегляній малоповерховій новобудові класу Комфорт за вул. Обїзна біля західного ринку. Код квартири - #22904313 • 3 поверх з 5; • новобудова; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • підігрів підлоги; • панорамні вікна; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації, зроблений чорновий ремонт – міжкімнатні стіни з цегли та гіпсова штукатурка, тепла підлога та стяжка підлоги, розводка електроенергії, металопластикові вікна та вхідні двері. Квартира не кутова має зручне роздільне планування – окрему спальну кімнату, кухню площею 20 м2, санвузол сумісний з ванною кімнатою, передпокій з місцем під шафу-купе Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-47-m2-z-panoramnimi-viknami-ta-io-v-zhk-zahidnij Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

1-к. квартира 47 м2 з панорамними вікнами та і/о в ЖК Західний
olx.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль