Характеристика будівлі: стан будинку і підїзду: відмінний • перекриття: залізобетонне Характеристика приміщення: планування: роздільні кімнати • висота стелі, м: 2.7 • стан квартири: дизайнерський ремонт • новий ремонт • утеплення: зовнішнє Оздоблення стелі: натяжна стеля Підлога (покриття): керамічна плитка • ламінат Внутрішнє оздоблення: фарбування • шпалери • керамічна плитка Зовнішня обробка: пофарбовано (фарбування) Комунікації: газ: є • Телебачення: супутникове • інтернет: Wi-Fi • телефон: немає • вентиляція / кондиціонування: вентиляція Вода: центральний водопровід Двері та вікна: вхідні двері: броньовані • тип вікон: металопластикові • кількість камер склопакета: 2 • захист вікон: немає • окремий вхід: немає Опалення: двоконтурний котел Підігрів води: двоконтурний котел Приміщення: санвузол: суміжний • лоджія: 1 • засклених лоджій: 1 • кількість спалень: 1 Обладнання • меблі • зручності: кухонний куток • ванна • газова плита • мебльована кухня • лічильник на електрику • лічильник на газ • лічильник на воду • ліжко Підїзд: домофон • пасажирські ліфти: 1 На території є: стоянка для автівок: відкрита Розташування і оточення: тип двору: внутрішній До центра міста: віддаленість: до 10-ти хвилин • як дістатися: пішки Школа: віддаленість: до 10-ти хвилин • як дістатися: пішки Дитячий садок: віддаленість: до 10-ти хвилин • як дістатися: пішки Автовокзал: віддаленість: до 5-ти хвилин • як дістатися: транспортом Зал. вокзал: віддаленість: до 10-ти хвилин • як дістатися: транспортом Лікарня: віддаленість: до 10-ти хвилин • як дістатися: транспортом Магазин • ринок: віддаленість: до 5-ти хвилин • як дістатися: пішки Найближча зона відпочинку: тип: пляж, річка /озеро • віддаленість: до 5-ти хвилин • як дістатися: пішки Особливості планування: підігрів підлоги

Берегова Нижня вул., 2/2в
rieltor.ua

🌟 Продається квартира в ЖК "Спрінг Таун", вул. Н. Берегова. Єоселля 🌟 🏢 Пропонується чудова однокімнатна квартира у новобудові на 4 поверсі 5-ї секції ЖК "Спрінг Таун". Квартира відзначається сучасним ремонтом з використанням якісних матеріалів. Основні характеристики: 🛋️ Повністю обладнана меблями та побутовою технікою. 🔥 Тепла підлога, що забезпечує комфортне перебування в будинку. 🏡 Дизайнерський ремонт, в якому використані тільки найкращі матеріали. 🍽️ Вбудована кухня, що забезпечує ергономічний та стильний простір. Ця квартира підходить для тих, хто шукає комфорт та затишок. Вона світла, тепла та розташована в спокійному районі, ідеальному для сімейного життя. Також є можливість підключення до програми "ЄОселя", щоб зробити ваше життя ще зручнішим та економічнішим. Не пропустіть цю чудову можливість стати власником сучасної та затишної квартири! Звертайтеся за додатковою інформацією та для організації перегляду зараз!

можливий продаж по єОселя
Берегова Нижня вул., 2
rieltor.ua

🏠 Продається затишна 1к квартира на Виставці! ⭐️ Площа: 37м2 🌟 Поверх: 5/10 🌞 Засклена лоджія з кухні, балкон з кімнати 🔥 Двоконтурний газовий котел та лічильники встановлені 🏢 Будинок зданий та обжитий 💖 Чекаємо на нового власника! 🔑 Ваша мрія про ідеальне житло починається тут! 🏡✨

Берегова Нижня вул., 2/2м
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю 2к квартиру Виставка, вул. Нижня берегова 2/2-Е, ЖК «СпрінгТаун» 1-ша секція, зданий, обжитий будинок, В пішій доступності ТЦ Оазис, річка Південий Буг, пляж. Поверх 10/10, Квартира не кутова, інд. газове опалення, тепла підлога, в кімнатах не дороблений ремонт, 71 кв.м. Телефонуйте - дам відповідь на хвилюючі вас запитання.

Берегова Нижня вул., 2/2е
rieltor.ua

Продається 1к квартира по вул. Нижній Береговій, екологічно чисте місце, поруч парк та річка. Квартира знаходиться на 6 поверсі з 10. Загальна площа квартири становить 34.5 м.кв. Зручне та максимально оптимізоване планування, тільки корисна житлова площа. Стан квартири від забудвоника, а саме: двоконтурний газовий котел, розводка електрики, лічильники, вхідні двері, якісні металопластикові вікна. Квартира не кутова, вигляд з вікон на південну сторону. Всередині двору будинку є просторі дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, місця для паркування авто. Будинок цегляний, утеплений, фасад облицьований та пофарбований. Вся необхідна інфраструктура в пішій доступності від будинку. Телефонуйте!

Берегова Нижня вул., 2-2
rieltor.ua

Продаж просторої ДВОкімнатної квартири в НОВОБУДОВІ. Будинок побудований із якісних матеріалів: - Вікна пятикамерні в три скла з енергозбереженням. - Висота поверху 2.8 м. - Швидкісний грузо-пасажирський ліфт. - Кладові та підвальні приміщення у будинку. - Двір закритого типу. - Дитячі та спортивні майданчики. - Домофон. В квартирі буде зроблено: - Чистова шпаклівка стін. - Встановлений двоконтурний газовий котел, - Якісні вхідні двері, - Лічильники обліку.

Берегова Нижня вул., 2/2в
rieltor.ua

Продається 1к квартира в новобудові. Будинок зданий та частково заселений. Стан квартири від забудовника, всі комунікації підключені. Будинок розташований по вул. Нижня Берегова. Близько до паркової зони відпочинку, ТРЦ Оазис, ТРЦ Ель, магазини, аптеки, школа, садочок все в пішій доступності. Телефонуйте! Надам більш детальну інформацію. Поспішайте придбати чудову квартиру! Показ можливий за попередньою домовленістю.

Берегова Нижня вул., 2/2ж
rieltor.ua

2 кімнатна квартира Вул Нижня Берегова 2/2Е Євроремонт Квартира продається без вмонтованої кухні Площа 69 кв.м. Тепла підлога,ванна,коридор,кухня Поверх 3/10 Окремі кімнати 09******65 Олександр АН КупиДом За детальною інформацією звертаєтесь за номером вказаним в оголошені

можливий продаж по єОселя
Нижня берегова, 2/2Е
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в районі Виставки, ЖК Спрінг Таун. Будинок зданий в 2022р та з усіма підключеними комунікаціями. Квартира площею 42м2 з максимальними чорновими роботами від власників! - не кутова - електрична тепла підлога - сантехніка та електрика розведена - перепланована з 1 кімнатної(кухня винесена на лоджію) - чистова штукатурка стін - стяжка - розведення опалення - радіатори Впевнена, що ця пропозиція вас зацікавить. Будинок знаходиться подалі від шумної дороги, але до центру міста власним ходом до 10хв! Відповідає ціні та якості. Зацікавила квартира - телефонуйте. Надам додаткову інформацію. Організую перегляд квартири, повний юридичний супровід та консультація, підберу варіант саме для Вас!

Берегова Нижня вул., 2/2К
rieltor.ua

ID: 32822 - 1 кімнатна квартира 33 м² в центрі міста + комора на поверсі(близько 5 м²). 2-й поверх з 10-и, вікна виходять у двір. Дуже вдале планування: квадратна кухня з балконом і велика кімната. - Будинок побудовано, але ще закінчуються ремонтні роботи (здача кінець 2024р.). При здачі від забудовника очікується: чорнова штукатурка, котел, лічильники, якісні вхідні двері, металопластикові вікна. - КОМІСІЮ ПЛАТИТИ НЕ ПОТРІБНО! - Щоб отримати розширену підбірку по Вашому запиту - телефонуйте.

Берегова Нижня вул., 1-б
rieltor.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

ID: 31811 - 1 кімнатна квартира на Виставці, ЖК Spring Town; - 4-й поверх з 10-и, 41м², кухня-студія, новий ремонт; - тепла підлога по усій квартирі, достатньо освітлення, розеток та вимикачів, ніша під ліжко; - робоча зона винесена на лоджію з спальні, кухня також має лоджію, фартух облицьований; - поруч транспортна розвязка, парк, річка та ТЦ, 10 хвилин до центру міста. Квартира варта Вашої уваги. Телефонуйте для більш детальної інформації!

можливий продаж по єОселя
Берегова Нижня вул., 2/2В
rieltor.ua

1к квартира в районі Виставка, вулиця Нижня берегова 2/2Д без ремонту, стан після будівельників, поверх 6/10, нхе кутова, площа 34,5 кв.м Ціна 29000$+8,5 0% комісійних для покупця Запрошуємо на перегляд.

1к в зданому будинку Центр (Пляж)
olx.ua

32679 Продаж однокімнатної квартири в ЖК Spring Town, вул. Нижня Берегова 2/2, Квартира не кутова, хороша площа, зручний середній поверх. Будинок зданий і введений в експлуатацію, частина сусідів уже заселились. Район має відмінно розвинену інфраструктуру, включаючи магазини, аптеки, ТЦ El, ТЦ Оазис, Епіцентр, кафе, школи, зупинка тощо. Попри близькість до центру, знаходиться у тихій частині міста, поруч з Бугом. Закритий дворик має дитячий майданчик. Ідеально підходить для молодих сімей, як для здачі в оренду, так і для власного проживання. Квартиру можна перепланувати на свій смак – параметри підходящі. У будинку 2 ліфти, пасажирський та вантажний. Телефонуйте, надам додаткову інформацію та організую показ!

Однокімнатна квартира в зданій новобудові
olx.ua

Продаж 2-рівневої квартири У новобудові Загальна площа: 136,2м2 Поверх 5/5 Район: Заріччя, вул.Нижня Берегова 3д -опалення: індивідуальне -меблі за домовленості,ванна,підігрів підлоги, є балкон -роздільні кімнати Квартира частково з ремонтом та складається з 3-х житлових кімнат, ванної та просторої кухні студії. 2 поверх без ремонту, також є вихід до даху на якому можна встановити сонячні панелі,що дозволить з економити на комунальних послугах. Затишний,спокійний район,та близько до центра міста. Біля будинку є парковка. Поруч є торговий центр,парк,пляж,річка Телефонуйте,перегляд в будь який зручний для Вас час.

Продаж 3к квартири в Центрі міста
olx.ua

ID: 32306 Продаж 1 кімнатної квартири на вул. Нижня Берегова 2/2М, ЖК Spring Town, район Заріччя, 7 поверх з 10. Загальна площа 36 м², житлова 18 м², кухня 10 м². Стіни з цегли. Побудовано 2022. Квартира з сучасним євроремонтом, тепла підлога в санвузлі, на кухні, коридорі, не кутова, західна сторона, засклений балкон, працюють 2 ліфти, в будинку всі комунікації підключені. Гарна локація. Не втрачайте шансу стати власником цієї чудової квартири в престижному мікрорайоні Виставка. Телефонуйте для детальної інформації та організації перегляду! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-852-141-LX.

Купуйте квартиру в Хмельницькому!
olx.ua

ID: 33768 Продам 1-кімнатну, ЖК Spring Town New Riviera, 4\10, 45кв, кухня 18кв, 2 секція, стан від забудовника, котел, вхідні двері, розведення електрики, штукатурка несучих стін, здача 4 кв 2024р Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири в самому центрі Хмельницького. Телефонуйте прямо зараз і плануйте перегляд! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-926-185-DR.

Нижняя Береговая улица, 1, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 30000.0 USD
dom.ria.com

Вашій увазі 1 кімнатна квартира на Виставці! Будинок зданий. Площа 51 м1 Поверх 10 Квартира не кутова, знаходиться в центрі будинку, всі вікна на Південний Буг і парк ім. Чекмана. Стан від будівельників: поштукатурені несучі стіни. Є можливість зробити в 2 кімнатну. Зручне розташування житлового комплексу: велика парковка для авто навколо будинку, є дитячі майданчики, ведеться відеонагляд. Поряд розвинена уся необхідна інфраструктура. Зацікавила пропозиція - телефонуйте!

Нижняя Береговая улица, 2/2В, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 36000.0 USD
dom.ria.com

У продажі однокімнатна квартира - площа - 38 кв.м. - зроблена штукатурка стін - розводка електрики - встановлено котел - вхідні двері Зручне планування Будинок на етапі здачі, 1ша секція Найкраще місце розташування Вся потрібна інфраструктура поблизу Розглядаються пропозиції по ціні, після перегляду квартири Телефонуйте, за додатковою інформацією

Нижняя Береговая улица, 1Б, Заречье, Хмельницкий, Хмельницкая 26490.0 USD
dom.ria.com

33222 У продажі однокімнатна квартира - площа - 38 кв.м. - зроблена штукатурка стін - розводка електрики - встановлено котел - вхідні двері Зручне планування Будинок на етапі здачі, 1ша секція Найкраще місце розташування Вся потрібна інфраструктура поблизу Розглядаються пропозиції по ціні, після перегляду квартири Телефонуйте, за додатковою інформацією

Нижняя Береговая улица, 2/1Б, Заречье, Хмельницкий, Хмельницкая 26500.0 USD
dom.ria.com

33222 У продажі однокімнатна квартира - площа - 38 кв.м. - зроблена штукатурка стін - розводка електрики - встановлено котел - вхідні двері Зручне планування Будинок на етапі здачі, 1-ша секція Найкраще місце розташування Вся потрібна інфраструктура поблизу Розглядаються пропозиції за ціною, після перегляду квартири Телефонуйте, за додатковою інформацією

Нижняя Береговая улица, 2/1Б, Заречье, Хмельницкий, Хмельницкая 26500.0 USD
dom.ria.com

До Вашої уваги чудова, світла 2к квартира в зданій новобудові ЖК Spring Town. Квартира не кутова, знаходиться на зручному шостому поверсі. По квартирі проведено всі комунікації, зроблено розводку на воду та батареї, встановлено всі лічильники та двохконтурний котел. Будинок розташований поряд із центром(5хв пішки до центру), річка, пляж, парк, магазини, ТЦ, аптеки все, що потрібно знаходиться в пішій доступності. Район розбудовується та дуже перспективний. Телефонуйте та домовляйтесь про показ у зручний для Вас час.

Нижняя Береговая улица, 2/2Л, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 39000.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира площею 38, 4 м2 в ЖБК «Озерний-3» по вулиці Нижня Берегова, 2/2В. - Цегляний будинок - новобудова. - В квартирі виконані наступні роботи: - чистова стяжка; - штукатурка; - Встановлені радіатори. - Встановлені на все лічильники від забудовника. - Розведена сантехніка. - Є тепла підлога, а також балкон з теплою підлогою з можливістю винесення кухні. - Встановлено якісні вхідні броньовані двері. - Діє переуступка. - Виведений котел на балкон з дозвільними документами. - Приємним бонусом до квартири є підвал в цокольному приміщенні 10 М2 з документами. - В пішій доступності знаходиться школа, дитячий садок, аптеки та супермаркети, ТРЦ та парк. - Зручна транспортна розвязка. Для отримання більш детальної інформації звертайтесь по телефону.

Нижняя Береговая улица, 20, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 28000.0 USD
dom.ria.com

ID: 29981 Яскрава 1кімнатна квартира вулиця Нижня Берегова 2/2б цокольний поверх, площа 55 кв.м, зроблений євро ремонт, частково мебльована натяжні стелі Чудова ванна кімната індивідуальне опалення тепла підлога по всій квартирі, Без комісії Зацікавила пропозиція телефонуйте.

Нижняя Береговая улица, 2/2, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 46500.0 USD
dom.ria.com

Продається 1к квартира в зданій новобудові. Просторе планування: кухня з виходом на лоджію, можна зонувати або зробити студію, компактна, затишна спальня з гарним краєвидом на часний сектор. Індивідуальне газове опалення (дозволить зекономити на опаленні та підтримати потрібний температурний режим в будь-яку пору року). Стан квартири від будівельника, вже виконано чорнову штукатурку стін та машинна стяжка підлоги Гарний варіант для молодої сімї або купівля з метою здачі в оренду (пасивний щомісячний дохід) Телефонуйте! Наталія

Нижняя Береговая улица, 2/2В, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 26000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 95 результатів

Географія Хмельницький