Продаж сучасної 3-кімнатної квартири на 1-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку в престижному районі міста. Квартира світла та простора, виконаний якісний новий ремонт, замінені труби та проводка, є 2 засклених балкона та нові двокамерні склопакети по всій квартирі. Майже всі меблі та техніка лишаються новим власникам (кондиціонер, плазма, диван, шафи та стелажі, новий smart бойлер Haier, вбудована варильна поверхня та духова шафа Gorenje, вбудований холодильник AEG, керамічна мийка Franke, пральна машина Siemens, обідній стіл + стільці) Квартира тепла, комунальні невеликі, є всі лічильники. Також є підвальне приміщення, яке можна використовувати під склад для речей не першої необхідності. Поруч вся інфраструктура: зупинки громадського транспорту, школи, садочки, магазини, ринок, дитячий майданчик, заклади харчування. Ця квартира закохає Вас своїм комфортом, якістю та затишком. Запрошуємо на перегляд.

Новопречистенська вул. (Сєдова), 72
rieltor.ua

Продажа 2х комн. квартиры в р-не Седова. 2/5/п, 45/28/6. В квартире выполнен капитальный ремонт. 2 раздельные комнаты. Заменены все окна на металлопластиковые, на полу линолеум и ламинат. Замена всей проводки на медную. Пол с подогревом в кухне и коридоре. В с/у поменяны все сантехнические трубы. Балкон утеплен. На момент продажи, в с/у, будет закончен ПОЛНОСТЬЮ ремонт. 30000у.е. Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Новопречистенська вул. (Сєдова)
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу гарну 3-кімнатну квартиру у тихому районі міста, загальною площею 65,6м.кв., кухня 9,2 м.кв., на 6 поверсі 10 поверхового теплого панельного будинку по вул. Новопричистенська, 65, район Сєдова. Біля будинку є паркомісця у дворі гарне освітлення, дитячий майданчик. Зручне розташування будинку. Дійсно один з найкращих районів для комфортного проживання у нашому місті. Поруч є все необхідне - дитячі садки, школи, аптеки, кафе, ринок. В шаговій доступності маркети, АТБ, кафе та зупинки. Будинок ОСББ. Не кутова, в середені будинку, суха, чиста, комфортна. Висота стелі 2,55 м. Косметичний ремонт, жилий стан, вікно на кухні МПВ, на кухні лінолеум, по всій квартирі підлога гарний паркет. Сантехнічні труби та електропроводка у гарному стані. Вікна 3-х кімнат виходять у тихий двір, 2 балкони - засклені. Є закріплена за квартирою міжповерхова комора та відділ у підвалі. При продажу залишаються всі меблі і техніка по домовленості. Порядні доброзичливі сусіди! Прекрасний варіант як для проживання так і під оренду. Перегляди за попередньою домовленістю. Комісія АН.

Продаж гарної 3 кімн. квартири р-н Сєдова
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-а квартира під ремонт по вул. Новопричистенська 29, квартира розташована на 1 поверсі 5 поверхового будинку. Загальна площа 62м2, всі кімнати окремі, санвузол окремий. Добудований на довжину 3 кімнат великий балкон, який обладнаний великим підвалом, все узаконене, документи є. Квартира потребує ремонту, є можливість втілити всі ваші побажання. Можливо розглядать під комерційну діяльність. Чекаєм ваших пропозицій. ПослугаАН 2%

3-а квартира під ремонт в районі Седова. 62м2, кімнати окремі.Торг.
olx.ua

Стильна, комфортна, світла. Продається трикімнатна квартира в тихому спальному районі Черкас з розвинутою інфраструктурою і вдалою транспортною розвязкою. Квартира площею 63 кв. м знаходиться на 1-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Таке розташування дозволяє бути дуже теплою в холодну пору року за рахунок підігріву знизу і зберігати прохолоду в приміщенні навіть в найспекотнішу погоду влітку. В квартирі великий передпокій та три ізольовані кімнати На вікнах з якісними склопакетами ролети. В квартирі зроблений якісний євроремонт. Проведений отптоволоконний інтернет. Справжньою родзинкою цього житла є освітлення, зокрема люстри з цікавими дизайнерськими рішеннями. Повністю замінена електропроводка. Санвузол роздільний з заміненою вентиляційною системою. Є два балкони. Новим власникам залишається все, що ви бачите на фото ( окрім спортивного куточка). Квартира оснащена великою кількістю побутової техніки: двохфазний бойлер ще на гарантії, пральна машинка Siemens на 7, 5 кг, кондиціонер, телевізор, варильна поверхня та духова шафа Gorenie. Кухонні меблі зроблені за індивідуальним проєктом. Вся фурнітура від відомого світового виробника Blum. Встановлена якісна керамічна мийка від Franke. За більш детальною інформацією - дзвоніть. З задоволенням відповім на всі питання і покажу квартиру вашої мрії.

Седова улица, 72, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 68800.0 USD
dom.ria.com

Пропоную Вашій увазі класну 2к.кв в районі Седова - зручний 4й поверх - цегляний утеплений будинок - площа квартири 64, 4м2 - кухня 11, 1м2, яку можна збільшити за рахунок балкону - окремі кімнати 18, 7м2 та 13, 7м2 - роздільний сан вузол - два балкона - стяжка підлоги - встановлений лічильник тепла на квартиру - 10 кВт - ОСББ Продаж можливий по держ програмах Ключі в АН!

Новопречистенская улица, 55, Черкассы, Черкасская 57000.0 USD
dom.ria.com

До Вашої уваги затишна трикімнатна квартира з новим якісним ремонтом в хорошому районі м. Черкаси по вул. Новопречистенській. Квартира розташована на першому поверсі дев`ятиповерхового будинку. В квартирі виконаний капітальний ремонт. Замінена проводка на мідну, удосконалена каналізація. Два засклені балкони, всі вікна замінені на металопластикові. У вартість квартири входять всі меблі і техніка, як на фото. Зручне розташування будинку, тихий двір, привітні сусіди. Поруч вся потрібна інфраструктура, до бул. Шевченка і вул. Чорновола 2 квартали. Можливий розрахунок по держ. програмам. Чудовий варіант для комфортного проживання. Телефонуйте для детальної інформації та запису на огляд.

Седова улица, 72, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 69000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо до продажу 3 кім.кв. по вулиці Різдвяній. Дуже тепла та затишна квартира розташована на 6 поверсі 9 поверхового панельного будинку. Загальна площа 65 кв.м., житлова площа 38 кв.м, площа кухні 8 кв.м. Вдале планування, три окремі кімнати, два утеплених просторих балкони, два коридори та окремий санвузол. Квартира не кутова, має гарний житловий стан, встановлений кондиціонер, лічильники на воду, газ, електроенергію. Частково залишаються меблі, все інше по домовленості. Є особиста кладова в під’їзді між поверхами. Дуже вдале розташування будинку, поряд все необхідне для комфортного проживання. Великий, просторий двір, парко місце. Чудовий варіант для великої родини. Вартість 57 500 доларів.США. Перегляд по домовленості в зручний для Вас час!

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ  3 кім. квартири, р-н Сєдова. (Новопречистенська)
olx.ua

3-кімнатна квартира в районі стоматполіклініки, район бульвара Шевченка і вулиці Новопречистенська (Сєдова). Під ремонт. 3 окремі кімнати, великий кутовий балкон 7.5м2.

3-кімнатна квартира під ремонт, Шевченка - Новопречистенська
olx.ua

Продам Гарну 3-4кім. квартиру в цегляному будинку в районі з супер розвиненою інфраструктурою вул. Седова 8/9ц 73кв. Квартира з ремонтом в гарному жилому стані: - має гарне планування: всі кімнати роздільні, ідеально для великої сімʼї , в кожного своя кімната; -роздільний с/в в сучасній плитці, -гарний великий балкон, - просторий коридор - в квартирі є окрема містка кладова - в квартирі залишаються вбудовані меблі, кондиціонер, бойлер Будинок дуже охайний, в дворі є парковка Поруч багато супермаркетів, магазинів, зупинки Квітучі абрикоси під вікнами, гарний краєвид на місто і своя затишна квартира гарантовано будуть покращувати настрій і гарну атмосферу в сімʼї кожного ранку Ціна 65000$ АН АЛЬФА ЮЛІЯ

ПРОДАМ  КЛАСНУ 3-4 кім. кв. в цегляній 9поверх.  район СЕДОВА 65000$
olx.ua

Житлові комплекси у Черкаси

Продам 1 кімнатну квартиру в районі Седова, вул. Новопричистенська вул. Гоголя, 5/9/Ц, 36,8/20/7, косметичний ремонт, 38000 у.о.

Продам 1 кімнатну квартиру в районі Седова кімната з нішею
olx.ua