Буча, центр, Нове Шосе 16. Будинок від Київміськбуд, якісне будівництво, стіни 80см. 9 поверх 12 поверхового будинку. Простора та затишна квартира з гарним та якісним ремонтом складається з двох кімнат, 22 та 17 кв.м., великої кухні-вітальні, та балкону (незасклений), а також є 2 санвузла з ванною та душовою кабіною. Квартиру можно розглядати як євротрикімнатну, тому що площа кухні дозволяє її зонувати саме як кухню і вітальню. Квартира з якісним ремонтом та меблями і технікою під ключ-"заходь та живи". Дорога італійська плитка, керамограніт, німецькі обої RASH, спальня Helvetia. Шпоновані двері. Всі меблі і техніка залишаються. Двостороння, вікна у тихий двір. Є лічильник на опалення. Двотарифний лічильник на електроенергію, що дає вагому економію. 2 бойлера. В будинку працює ОСББ. Доглянуте зеленне подвіря. Домофон. Гарна інфраструктура: центра Бучі, все поряд, прямі маршрути до Академмістечка, Святошино, Мінської. Прописана одна людина. Документам більше трьох років. Можно під програму є-оселя, чи інші. Ціна 84000 у.о. БЕЗ КОМІСІЇ. Перегляд по домовленності в зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Нове шосе, 16
rieltor.ua

Ця квартира має більше плюсів ніж квадратних метрів!! А площа її - 49,8 м2 !!! Квартира знаходиться в самому центрі Бучі ! На відстані витягнутої руки є все необхідне для комфортного проживання: - поруч з будинком є гімназія, садочок, супермаркет, банк, аптеки , кафе, ресторани, зупинка громадського транспорту та багато іншого! Будинок пʼятиповерховий, а квартира розташована на самому затребуваному поверсі : на третьому ! Квартира має гарне планування: а-ля распашонка !!! - дві окремі кімнати , - в одній із кімнат є засклений балкон , - кухня не велика, але затишна, - санвузол спільний , але площа дозволяє зробити гарну сучасну ванну кімнату!!! - є кладова, яка може перетворитися на невелику гардеробну ! - ремонту багато років, але не критично ! Подарить друге життя цій квартирі, і вона віддячить Вам теплом і затишком на довгі роки! Буча/ Київська область ( Продаж за готівку)

Нове шосе, 13
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Цегляний будинок 2011 року. Кімнати окремі. Два санвузла, балкон 7,6 кв.м. Хол 15 кв.м. В квартирі ремонт.Мебльована,холодильник та пральна машинка ,якщо потрібно,залишимо. Зручна транспортна розвʼязка. До Київа маршрутки. Поруч супермаркет, неподалік школа, дитячий садок.

Нове шосе, 16
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна 3-кімнатна квартира в м. Буча, за адресою вул. Нове шосе, 14. Загальна площа квартири складає 103 квадратних метрів. Розташована на 8-му поверсі 16-поверхового будинку. Квартира облаштована меблями, що надає затишку та зручностей. Опалення централізоване, а також присутній балкон, де можна насолоджуватися свіжим повітрям. Зручне розташування в центрі міста, всі необхідні обєкти у пішій доступності. Вартість 85000 у.о Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, звертайтеся за вказаним номером телефону.

Продаж 3-х кімнатної квартири з ремонтом центр міста Буча
olx.ua

Буча, вул.Нове шосе, 16 Площа 85 м2 Поверх 2/10 Простора квартира в центрі міста, великі кімнати і кухня. Житловий стан квартири, два с/вузли, два бойлери, квартира двостороння Чудова локація будинку, всі обʼєкти інфраструктури поруч, у дворі є зарядка для електричних авто. Більш детальна інформація по указаному номеру телефона. Перегляди за домовленістю.

Велика двокімнатна квартира в центрі міста.
olx.ua

Буча ЖК Центральний Вулиця Нове Шосе, б.8а яскрава ОДНОКІМНАТНА квартира з ремонтом і меблями Загальна площа 40м2 Поверх 9/9 Більш детальна інформація телефоном або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, сертифікат, розтермінування та ін. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 21:00 Підгірна Оксана АН Квартал (8 років на ринку нерухомості Ірпінь, Стоянка, Буча, Гостомель, Ворзель, Немішаєве) - сертифікований рієлтор спілки фахівців нерухомості України. Отримала кваліфікаційний сертифікат, виданий рішенням сертифікаційної комісії СФНУ і внесена до реєстрів сертифікованих фахівців. Працювала із великими забудовниками в місті Ірпінь на посаді маркетолога, комерційного директора. Дивіться всі мої оголошення. Як співробітник агенції маю доступ до всієї бази нерухомості Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. СПРАВЖНЬОМУ ПОКУПЦЮ ЗНАЧНИЙ ТОРГ

Без комиссии! яркая ОДНОКОМНАТНАЯ квартира. еОселя! еВидновлення!
olx.ua

Ж/к центральний 56 кв.м плюс велика кладова 10м2 - в подарунок Продам 2-х кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес класу «Центральний» міста Бучи , без комісії. Квартира з якісним стилізованим ремонтом, укомплектована дорогими меблями та всією необхідною побутовою технікою. Квартира затишна та простора, площею 56 кв.м. Квартира має автономне газове опалення та кондиціювання. Комплекс знаходиться в центральній частині міста з розвинутою інфраструктурою. Поруч стадіон, школи, дитячий садочок, супермаркети, маршрутки, аптеки, кафе, поліклініка та інше, все в пішому доступі. Ласкаво просимо на перегляд!

Новое Шоссе улица, 8, Буча, Буча, Киевская 95000.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна однокімнатна квартира в центрі Бучі. Знаходиться напроти стадіону через Варшавську трасу. Будинок чеський проект, не старий фонд. В квартирі зроблено ремонт, всі меблі та техніка залишаються. Комунальні послуги в зимовий період складають до 1000 грн Мінімальне оформлення 2% Тільки готівка

Новое Шоссе улица, 11А, Буча, Буча, Киевская 33000.0 USD
dom.ria.com

Велика двокімнатна квартира в центрі Бучі, знаходиться всередині квартири. В дворі новий ліцей та садочок. Квартира дуже тепла, виходить на різні сторони будинку, в дворі паркінг ОСББ, гарна доглянута прибудинкова територія. Два санвузла, ванна. Простора кухня

Новое Шоссе улица, 16, Буча, Киевская 94000.0 USD
dom.ria.com

Продам двокімнатну квартиру з ремонтом Будинок заселений, розташований в центральній частині міста Житлові тарифи Закрита територія Квартира укомплектована всім необхідним для проживання Індивідуальне газове опалення В пішому доступі продуктові магазини та супермаркети Школа та садочок Поряд макдональдс Мінімальне оформлення 2% Розглядаємл продаж під всі можливі державні програми

Новое Шоссе улица, 8А, Буча, Буча, Киевская 69000.0 USD
dom.ria.com

Географія Буча