Продам 4-кімнатну добротну сталінку в центрі міста. Товсті цегляні стіни, висота стелі 3 метра. Просторі 4 кімнати, загальна площа 93м2. Квартира з ремонтом, продаж з меблями та технікою, стан заїжджай і живи. Високий цоколь, майже на рівні 2-го поверху, засклений балкон. Дуже зручне місцерозташування, вихід на центральну вулицю, можна використовувати під комерцію. У власності більше 3-х років. Зареєстрованих немає. Поряд з будинком є гараж за окрему плату. Деталі та ВІДЕООГЛЯД за телефоном.

Нечуя-Левицького вул., 3
rieltor.ua

Продаж. Двокімнатна квартира. Вторинне житло. м-н Зигіна, вулиця Нечуя-Левицького 32А. Загальна площа квартири - 39м2, кухня - 6м2, будинок - цегляний, 5/5 поверх. Роздільні кімнати Стан квартири - під ремонт. Ціна за квартиру - 26000$. Основні та додаткові податки й витрати на купівлю цієї нерухомості несе Покупець. +38********12 - Роман, або в Direct.

Зигіна. Власник. Квартира під ремонт. Роздільні кімнати
olx.ua

У продажу 4-х кімнатна квартира поруч із зупинкою Зигіна.* Розташована на першому поверсі 4 поверхового будинку. * Загальна площа 93 м2, житлова 66м2, кухня 9м2.* Ідеальне місце для бізнесу або проживання.* Три роздільні кімнати, прохідна зала, дві вбудовані шафи купе, роздільний санвузол; * Квартира в житловому стані, готова до проживання;* У вартість входить металевий гараж поруч.Зручна інфраструктура району.

Нечуй-Левицкого улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 77500.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У продажі трикімнатна квартира в центральній частині міста* Метрові цегляні стіни, висота стель 3, 2 м - дуже тепла.* Загальна площа 51 м2, компактна кухня 5 м2.* Квартира розташована на 2 поверсі, будинок 3-х поверховий.* Встановлено газову колонку - у вас не буде проблем з гарячою водою* Відмінне розташування, зупинка кільцевого ОЦЕВУМ за 5 хвилин ходьби.* Квартира кутова, можливе перепланування.За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном

Нечуй-Левицкого улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 39000.0 USD
dom.ria.com

Продам чудову трикімнатну квартиру в центральній частині міста у будинку на перехресті вулиць Шевченка та Нечуя-Левицького. Продаж без комісії від власника. Квартира перебуває у зразковому стані! Новому власнику взагалі нічого робити не потрібно. У 2021 році зроблений якісний ремонт із заміною усіх комунікацій (опалення, електропроводка, сантехніка, якісні металопластикові вікна). Житловий простір являє собою велику кухню-студію, велику спальну кімнату та дитячу кімнату. Облаштовано гардеробну кімнату. У наявності 2 балкони. Перший використовується для господарських потреб та лоджія з повним остекленням («французький балкон») з лаунж-зоною. Кухня-студія, коридор та ванна кімната обладнані теплою підлогою, проте даною опцією рідко користувалися, так як будинок утеплено. Будинок має своє ОСББ. Поряд декілька дитячих садків та шкіл. У пішій доступності супермаркети, зупинки громадського транспорту, Центральний ринок. З моменту ремонту у квартирі ми проживали мало так як живемо більше у іншому місті. Квартиру обладнано системою безпеки: сигналізацією та відеоспостереженням, яке разом із меблями можна залишити новим власникам. Торг можливий після перегляду.

власник
Ивана Нечуя-Левицкого (Нечуй-Левицкого) улица, 21, Киевский, Полтава, Полтавская 80000.0 USD
dom.ria.com

Квартира знаходиться біля перехрестя вулиці Шевченка та Нечуя-Левицького, квартира зовсім без ремонту, тихий двір, гарні сусіди, в пішій доступності ТЦ Київ, магазини, школа, дитячий садок, центральна частина міста. Заборгованості по квартирі ніяких немає. Продаж від власника, не агенція, переоформлення на покупцеві. ( орієнтована ціна оформлення ~1500$ ) Телефонуйте, відповім на всі додаткові питання.

власник
Власник. Зигіна. Двокімнатна квартира. Без ремонту
olx.ua

Житлові комплекси у Полтава