Хочеться жити в просторій квартирі в молодому, перспективному районі? Мати велику кухню та простору лоджію? Заїхати та жити і не витрачати кошти на ремонт? Тоді цей варіант саме для вас! Пропоную до вашої уваги простору однокімнатну квартиру, яка знаходиться на мікрорайоні 2 Східний(Восточный) за адресою вул. Незалежності України, буд. 3 на 2 поверсі 14-ти поверхового будинку, який був побудований у 2000 році. Загальна площа квартири 43 кв.м., що є великою рідкістю для однокімнатних квартир, має житлову площу 18 кв.м., кухню - 9 кв.м та простору лоджію 3кв.м, яку можна використовувати як особистий кабінет або як маленьку додаткову кімнату. Із переваг хочу відзначити, що квартира має сучасну проводку, замінену сантехніку та якісні металопластикові вікна, лоджія має підігрів підлоги. Квартира обладнана всім необхідним, є кондиціонер, велика гардеробна, сучасна мебльована кухня з варильною поверхнею та духовою шафою. Будинок ОСББ, про що свідчить гарний стан підїзду, охайний та затишний двір, обладнаний дитячий майданчик та зона відпочинку і крита парковка. Інфраструктура одна з найкращих у місті, поряд є все що необхідне для життя, адже квартира розташоана у наймолодшому житловому масиві міста. Є супермаркети, аптеки, школи, дитячі садочки, парки та сквери, озеро, зупинки громадського транспорту, станція швидкісного трамваю, кабінети сімейного лікаря та амбулаторія. Ви ще досі думаєте над купівлею? Тоді для вас є приємний бонус! Квартиру готові продати по програмі Є-оселя! Все ще думаєте? Тоді запрошую на перегляд! Телефонуйте, дивіться, купуйте!

Незалежності України вул., 3
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири на 2-му Східному (2-й Восточный). Покращене планування, Тож дуже просторі кімнати та кухня. Не кутова, тепла, высокий цоколь. Подача тепла знизу, фактично ви отримуєте теплу підлогу по всій квартирі. Є Лоджія. Поряд школа, Варус, Кроссджим, безліч магазинів. Спальний, сімейний мікрорайон, але в 30-хвилинній доступності Центр міста, зручна транспортна розвязка. Квартира під повний ремонт. Велика перегородка з сусідами. Дзвоніть, домовимось.

Незалежності України вул., 5
rieltor.ua

Продаж 3-кімн квартири по вул. Незалежності України 5 (Восточный-2) , розташованою на другому поверсі девятиповерхового будинку. Важлива інформація про квартиру: Планування - просторні кімнати з лоджією та балконом, просторою кухнею, роздільним санвузлом, не кутова. - загальна площа 74,2м2, - житлова 41,7м2, - кухня 8,5 м2. Дуже світла і тепла квартира. Стан – Заходь і живи. У квартирі замінена частково проводка, зроблена та залишається кухня, стіл і стільці. Поміняні вікна на металопластикові, поміняна розведення труб, є новий бойлер на 80л. На вікнах нові ґрати. Натяжні стелі. Сучсна вбудована кухня, на фасадах ще захисна плівка. Розташування - зручний район біля АТБ (700м) та Варус (550м), із сусідами проблем немає. Поруч парк (500м). Зручна транспортна розвязка, зупинки поруч. У кроковій доступності школа №130 (500м), дитячий майданчик, аптеки, банкомати, пошта. Вартість - 32 500$ Без заборгованості, документи у порядку, квартира повністю готова до продажу. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Незалежності України вул., 5
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 4к квартири покращеного планування на Східному 2. Квартира розташована на 5му поверсі 9ти поверхового панельного будинку. У квартирі зроблений капітальний ремонт із переплануванням за рахунок якого ванну кімнату і кухню перенесли і збільшили. У квартирі зроблений якісний капітальний ремонт із заміною усіх коммунікацій та раціонального їх розміщення, також у квартирі встановлені нові багатокамерні вікна, продаж із новою технікою та меблями, встановлені 4 нові кондиціонери. У квартири залишилось доробити косметичний ремонт у коридорі і кухні, крім цього у квартирі зроблене утеплення підлоги. Відеоспостереження на поверсі, та місце для парковки автомобіля прямо на дворі. Щодо розташування: будинок знаходиться на Східному 2 по вулиці Незалежності України, прямо у центрі району, поруч школа, багато спортивних майданчиків та зон для відпочинку, магазинів, закладів. Чудовий район у якому є все для проживання ! Документи готові до продажу! Приходьте на перегляд та купуйте простору квартиру у чудовому районі нашого міста!

можливий продаж по єОселя
Незалежності України вул., 8
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної Авторської квартири. Капітальний Ремонт 2023 року. 3 окремі просторі і світлі спальні. -Кухня мебльована, зручна у використанні, з сучасною технікою та великою кількістю місць для зберігання. Вмонтовано Водоочищувач. -Прихожа обладнана шафою для зберігання речей, взуття, вмонтовані дзеркала, які візуально збільшують простір, та підкреслюють вишуканність дизайну. -Туалет та ванна Роздільно. -Майже по всій квартирі відновлена стеля (Зберегли висоту) з вмонтованими сучасними світильниками. -Підлога виведена, Ламінат, гранітний кахель, Санвузол - плитка. -стіни виведено, сучасні шпалери. -вікна з теплозберіганням та шумоізоляцією. -є внутрішнє утеплення квартири. - квартира оснащена системою сигналізації, і wi-fi. -Інфраструктура: Спальний мікрорайон міста, в кроковій доступності Варус, АТБ, магазини, кавярні, є Спортивна зала, Тенісний корт, Школи, садки і т.д. зручна транспортна розвязка, швидкісний. Особливу увагу приділено усім коммунікаціям, Повністю нова електрика, з продуманими вимикачами. Кожен метр квартири продумано, якісно, дорого, з любовью!Тож дзвоніть, Та дивіться на живо, за попередньою домовленністю. Новим власникам залишаються усі меблі та техніка, Ви відразу зможете відчути себе у новому житлі. Занести особисті речі, домеблювати за смаком і насолоджуватись життям. Відеоогляд по запиту.

Незалежності України вул., 4
rieltor.ua

Продам 1 ком , 9/9 ул Незалежности Украины Д33.ОСББ .Подготовлена к поклейке обоев. В квартире поменяны трубы, батареи , проводка . Наружное утепление стен. Вставлены М/П окна , лоджия застеклена .Кондиционер , счётчики на газ и воду . Металл двери , перегородка .Долга нет. 10 мин метро , рядом Варус , пиццерия , магазины . Школа , детский садик.На СМС не отвечаю 06******00 Сергей.

1 ком Восточ -3,ул Незалежности Укр д33, 9/9
olx.ua

Продам 4 кімнатну квартиру вулиця Незалежності 8 ( 2-Східний) . Розташована на 3 комфортному поверсі, зовні утеплена , під відеонаглядом та охороною, автономне опалення ( узаконене) . Квартира гарного планування, замінені всі комунікації, вікна , лічильники . Лишаються всі меблі та техніка. Працюємо за програмою є- оселя та є-відновлення.( Сертифакат за зруйноване житло). Готові вислухати всі пропозиції стосовно ціни . Всі додаткові питання по телефону.

Продам 4 кімнатну квартиру вулиця Незалежності 8 ( 2-Східний).
olx.ua

Продам Четырехкомнатную меблированную Квартиру на Втором Восточном по улице Независимости Украины Дом 22.-Улучшенная планировка с большим холом двухсторонняя,отдельные комнаты.Капитальный ремонт,поменяно все!Ремонт делали для себя,продажа в связи с переездом.В квартире остаеться все!Квартира утеплена с улицы,крыша над квартирой новая,кондиционеры,теплый пол-кухня,санузел,коридор.Рядом школа,детский сад,парк,магазины,ухоженный двор,чистый подъезд.06******38.

Продам Четырехкомнатную  Квартиру на Втором Восточном .
olx.ua

3-кімнатна квартира 11й поверх 16ти поверхового панельного будинку по вул. Незалежності України Довгинцівський район, м. Кривий Ріг, Дніпропетровської області. Загальна площа - 72.9 кв.м, житлова - 41.1 кв. м ( 17.9 / 11.5 / 11.5 ), Н-2.62 м, кухня - 8.5 кв.м, коридор - 15.1 кв. 2.6 кв.м, лоджія-3.5 кв.м. Всі кімнати роздільні, житловий стан. Вікна мп, лоджія засклена деревяні рами. Труби частково мп, двері всередині квартирні-деревяні. Чистий, акуратний підїзд, поряд магазини, школа, зупинки. Ціна: 28000 у.о. Олег: 09*********24

Продаж 3х кім. кв., вул. Незалежності України, В-2
olx.ua

Продаж 1 кім. квартири вул. Незалежності України, Східний -2, 1/9 пов., загальна площа 39кв.м. ,кімната 17,2 кв.м., кухня 8,5кв.м., балкон засклений, лічильники на світло, воду, газ, квартира в житловому стані. Дуже високий цоколь. Поруч розташовані спортивні волейбольні, баскетбольні, тенісні майданчики, парк для відпочинку. Варус, АТБ та інші продуктові магазини. Ціна 11 500 у.о. 09*********48 Микола Павлович. Торг присутній

Продаж 1 км. квартири вул. Незалежності України, Східний-2
olx.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Вул Незалежності Квартира в гарному стані кімнати всі окремі мебльована всі три кімнати при продажу залишається Також залишається техніка В зимку тепла( подача тепла з низу) утеплена з вулиці Вікна енергозбереження , труби поміняні, замінена електро проводка, лоджія утеплена в ній є погріб (дуже зручно завжди концервація і картопля підрукой) Цоколь високий( 3 метри), квартира суха і комфортна Стоять лічильники тепло , світло день/ ніч Будинок ОЗББ Борги відсутні

3 х- кімнат квартир Восточний 2!
olx.ua

Продам 4 кімнатну квартиру з холом, з євроремонтом по вул. Незалежності України, 1пов./16ет., електричний дім. Загальна площа квартири 88кв.м., Кухня 8,5кв.м., 4 окремі кімнати + хол, 2 великих лоджії, 2 сан вузла, передпокій, погреб. Є якісне зовнішнє утеплення усіх стін та лоджій. Квартира з євроремонтом, у гарному стані, тепла, світла й доглянута. М/п вікна, дві якісно зроблені та утеплені з середини лоджії, з 5и та 3х камерними м/п вікнами та освітленням. Якісний лінолеум у всіх кімнатах, у т. ч. на лоджіях (з підложкою та osb плитами). У всій квартирі зроблена електрика. Є 2 окремих сан вузли. У ванній кімнаті є ванна та душова кабіна, унітаз, раковина з шафкою, новий бойлер на 80Л, м/п труби. На кухні є функція тепла підлога, з кухні та з залу є виходи на лоджію. На одній з лоджій є спуск у сухий, просторий погреб. Централізоване опалення, збільшені секції батарей у кімнатах, та замінені крани на батареї. Тепла квартира. Є якісне зовнішнє утеплення усіх стін у т.ч. лоджій, зроблені міжпанельні шви. На кожному вікні та лоджіях є якісні, естетичні металеві решітки. Гарний чистий під’їзд. У домі діє ОСББ, постійно працюють на вдосконаленням елементів підвалу, кранів, запірної арматури та іншого обладнання, завжди доглянута придомова територія . Поміняні вікна та двері під’їзду на всіх поверхах на м/п. Є два діючі ліфти. Сусіди тихі та порядні. Перегородка (металеві двері) на поверх зачиняється. Залишається: кухонні меблі, електроплита Hansa, холодильник LG, мікрохвильова піч Samsung, телевізор Samsung SyncMaster T200HD, бойлер Ariston, шафа у холі. Гарне розташування, поруч знаходяться: дитячий садочок, гімназія 130, спорт клуб Crossfit, Варус, Парк щастя, АТБ та інші. Недалеко є зупинка міського транспорту та швидкісного трамваю станція «Міська Лікарня». У дворі є дитячий майданчик та зелені насадження, дерева. Документи в порядку. Реальному покупцю торг. Дзвоніть, відповім на всі ваші запитання.

власник
Продам 4 кімнатну квартиру з холом , Східний-2  від власника
olx.ua

Географія Кривий Ріг