Продаж повністю готового бізнесу подобової здачі в оренду із постійними клієнтами та чудовими відгуками на Booking. 1-кімнатної квартири у м. Львів по вул. Наливайка в історичному будинку початку 20 ст, за спільним проєктом архітектора Івана Левинського та Тадеуша Обмінського у стилі віденської сецесії. Квартира обєднана в один простір, проте із чітким зонуванням. Дуже затишна та продумана. В зоні вітальні - велике 2-х спальне ліжко із ортопедичним матрацом та якісним розкладним диваном. На кухні все необхідне - індукційна плита, посудомийна та пральна машинки та інша дрібна побутова техніка. Фактична площа помешкання становить 36 м.кв., з них: - житлова кімната площею 18.6м, - кухня - 9,6 м, - ванна кімната та передпокій. Квартира розташована на 1 поверсі 3-х поверхового цегляного австрійського будинку. Вхід парадний зі внутрішнього дворика. Комфортна на практична висота стелі - 3.15 м. В квартирі зроблений капітальний ремонт. Замінені всі комунікації та реалізований дизайнерський ремонт. Вікна виходять у затишний та тихий внутрішній двір. Підігрів води - сучасна газова колонка Bosch. Опалення - електричне. Відмінна локація - в самому серці Львова - до Опери 200 м. Все в пішій доступності - кафе, ресторани, супермаркети і тд. Чудова пропозиція яка вже сьогодні вам приноситиме кошти. Код обєкта: 12313

Наливайка вул., 11
rieltor.ua

Реальний обʼєкт!!!! Продаж 1-кім. квартири Центр. Квартира з ремонтом. Індивідуальне електричне опалення. 1-й поверх з 3-х. Площа 50 кв.м. Готовий бізнес під оренду чи подобово!

Наливайка вул., 7
rieltor.ua

Реальний обʼєкт! Продаж 1 кім. Кв. В Центрі! Квартира знаходиться по вул. Наливайка( 5 хв. Від Оперного театру). В квартирі зроблено Евроремонт , замінена електропроводка, сантехніка. Продаж з наявними усіма меблями та побутовою технікою. Дуже тепла, затишна та комфортна. Ідеально під бізнес та особистого проживання.

Продаж 1 кім. Кв. В Центрі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Австрійський будинок, мішане перекриття, бетонні сходи. 2 квартири на поверсі; Правильне планування, вхід парадний в коридор хол 11,2 кв.м. з вікном у внутрішній двір; 2 кімнати ізольовані та кухня-студія 27,4 кв.м. з двома фасадними вікнами; 2 фасадні балкони; висота стелі H=3,50 м; Світла та сонячна; Після капітального ремонту: нова електрика, сантехніка, заміна стояка каналізації, нова система вентиляції; Двоконтурний газовий котел (узаконений); В кімнатах та коридорі паркет, в холі плитка. Відреставрований австрійський пєц та міжкімнатні двері. Внутрішнє подвіря з паркомісцем. Є підвал 10 кв.м. Чистий продаж, документи готові. Продаж без комісії для покупця.

власник
Продаж 3 кім. Наливайка, 83 кв.м., 2/3ц, 149 000$, з ремонтом, центр
olx.ua

Житлові комплекси у Львів