Дублювання та використання авторських рекламних матеріалів категорично заборонено! Алмаз, що потрапив до рук віртуозного майстра огранювача, набуває не лише краси, вишуканості та індивідуальності, а й цінності антикварного виробу, який згодом стає ще дорожчим. Ця квартира стала унікальним алмазом у руках майстрів архітектури та дизайну. Ви закриваєте за собою двері і опиняєтеся в зовсім іншому світі – світі гармонії та спокою, стилю та краси, творчості та харизми. Цю квартиру необхідно побачити та відчути, тоді Ви зрозумієте, що вона Ваша! Вітальня з дровяним каміном та кінозалом буде огортати Вас своїм теплом та затишком. Тут же розташований кабінет для роботи та читання книг. Кухня-їдальня також має свій камін і створює атмосферу як для сімейних обідів та свят, так і для організації творчих вечорів під акомпанемент чудового роялю. Зимовий сад заспокоює та створює гармонію душі та думок. Але яка атмосфера панує у японському саду біля своєї міні-річки з кольоровими коропами! Це треба просто побачити та відчути. На окрему увагу заслуговує спальня зі своєю спа-зоною, сауною, джакузі, мармуровим масажним столом - здоровя та краса невідємні складові успішних людей. Про цей простір багато говорити не варто - його треба побачити і розчинитись у ньому. Надійна охорона з відеоспостереженням працює цілодобово. Вїзд у двір через шлагбаум. Є можливість встановлення під ключ ліфта. У підїзді лише 6 квартир. Ми продаємо обидві квартири на поверсі. По другому варіанту окрема презентація. До Майдану Незалежності, Михайлівського Собору та Михайлівської площі лише 100 метрів! До Софіївської площі 300 метрів. Це історичний та діловий центр Києва. Без комісії. Ціна квартири Вас приємно здивує – просто порівняйте ціни з подібними варіантами. 339 кв метрів за 750 000 у.о. Історичний Старий Київ, Шевченківський район, вулиця Михайлівська, будинок 15. Поверх 4/4. Загальна площа 339 кв.м., житлова 194 кв.м. Висота стелі 3,50 метрів. Відео розповість більше. Телефонуйте. Представник власника Маргарита Клименко. Дублювання та використання авторських рекламних матеріалів категорично заборонено!

Михайлівська вул., 15
rieltor.ua

Дублювання та використання авторських рекламних матеріалів категорично заборонено! Характер і стиль відображається у цій квартирі з перших секунд! Динамічністю та енергією наповнено весь простір вітальні. Тут можна комфортно відпочивати одному або цілою компанією друзів, або влаштувати переговори у тісному колі своїх компаньйонів, або налаштуватись на перегляд фільмів у своєму кінозалі. А може влаштувати тусовку із подругами? Вибір за вами! Спальня – особливе місце відпочинку. Дизайнер чудово зрозумів задум господаря і втілив його в реальність! Спальня перетворилася на простір релаксу, любові та гармонії. Тут же літній сад, гардеробна, простора ванна кімната з джакузі та душовою. І ніщо не порушує тиші – усі вікна виходять у тихий двір. Квартира під цілодобовою охороною. На поверсі 2 квартири, у підїзді лише 6 квартир. Закритий двір з паркомісцями, вїзд через шлагбаум. Є можливість встановлення ліфта. Продаються обидві квартири на поверсі. По другому варіанту окрема презентація. Технічне оснащення квартири максимальне, індивідуальне газове опалення (свій котел). Мансардний поверх побудований капітально із застосуванням метало-конструкцій, внутрішнього утеплення по всьому периметру квартири, німецькі віконні системи, перекриття залізо-бетонні, стіни цегла. Система кондиціювання, протипожежна система, система "тепла підлога". У ремонті використані лише якісні європейські матеріали. Без комісії. 350 000 у.о. Заходь і живи із задоволенням в самому центрі столиці! До Майдану Незалежності, Михайлівської площі 100 метрів. До Софіївської площі 300 метрів. Щасливий випадок для придбання такого обєкту! Відео розповість більше. Історичний Старий Київ, Шевченківський район, вулиця Михайлівська, будинок 15. Поверх 4/4. Загальна площа 171 кв.м., житлова 103,70 кв.м. Висота стелі до 3,50 метрів. Усі подробиці під час показу. Телефонуйте. Представник власника Маргарита Клименко. Дублювання та використання авторських рекламних матеріалів категорично заборонено!

Михайлівська вул., 15
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропозиція в історичному центрі Києва! Чудова пропозиція для бізнесу, метро 500 м., активний трафік. Ціна 168 000 євро (еквівалент $) Адреса: вул. Михайлівська 21 Загальна площа 60 м2, висота стелі Н=4,12м, великі вікна (два вікна виходять у напрямку готеля Інтерконтиненталь на Володимирський проїзд, чотири віква виходять у двір), у приміщенні три окремі кімнати, на першому поверсі житлового будинку, (є можливість з часом обладнання окремого входу з фасаду - пакет дозвільної документації, проект реставрації та перепланування є) Стан: офісний ремонт встановлене сантехнічне обладнання, замінена проводка, сучасні радіатори та склопакети, лічильники (вода/світло) вікна: на сквер у напрямку готеля Інтерконтиненталь та у двір; Прадне: охайне, у будинку закрита територія під шлагбаум - є місто для паркування, є дит.майданчик. Поруч: Софіївська та Михайлівська площа 1 хвилина пішки, готелі, сквер, бутикі, затишні кафе, до станції Метро "Майдан Незалежності" 500 метрів

Михайлівська вул., 21
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається трикімнатна квартира в історичному районі міста. Привітні сусіди і тихий двір дозволять відчути комфорт для життя в бурхливому мегаполісі столиці. Цегляний будинок з товстими стінами, які зберігають тепло взимку і прохолоду влітку. Розташований в дворі, тому шум авто не чути. Чудово розвинута інфраструктура : в пішій доступності два супермаркети, безліч кафе і ресторанів. Школи і два дитячі садочки; метро "Майдан Незалежності", "Золоті Ворота" і "Теартральна"; Свято-Михайлівський Золотоверхий Монастир, ТРЦ «Глобус» ,Софія Київська, парк «Володимирська Гірка» і «Пейзажна Алея». Квартира з ремонтом. Кімнати роздільні. Стеля 4м. С/У роздільні. Балкон (засклений) 3.5м2 з видом в двір. Кухня 10м2. Дві кладові. Дві кімнати по 20м2, третя 16м2. У всіх кімнатах встановлені металопластикові вікна. Опалення централізоване. Є лічильники на водопостачання. В дворі є паркомісце. Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир і земельних ділянок у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Юридичне оформлення угод купівлі продаж.

Михайлівська вул., 24в
rieltor.ua

Продаж 1-кім.кваритири: м.Київ, вул.Михайлівська, 24А- 120 000 у.е. Загальною площею 44,4 м. кв., житловою площею 27 м. кв., розміщена на 3 поверсі 5 житлового будинку, забезпечена всіма комунікаціями. Гарне місце, поряд Михайлывська площа, 2 хвилин пішки. Також є поряд, школа, садочек. Підїзд чистий, охайний, працює консьєрж, домофон. Біля будинку дитячий майданчик, парковка для авто, дитячий садок, центр Києва – Майдан Незалежності Продаж від власника. Без відсотків!

Продаж 1-кім.кваритири: м.Київ, вул.Михайлівська, 24А- 120 000 у.е.
olx.ua

Майдан Незалежності Центр Однокімнатна квартира знаходиться на 6 (шостому) поверсі 8 (восьми) поверхового багатоквартирного житлового будинку, квартира складається з 1-ї кімнати -18,10 кв.м., кухня – 9,0 кв.м., санвузол – 2,90 кв.м., коридор – 8,60 кв.м., балкон – 0,9 кв.м., матеріал стін цегла, перекриття залізобетонні, висота приміщень 2,50 м., комунікації: водопостачання, водовідведення, електропостачання, газопостачання, теплопостачання, будинок обладнаний домофоном, телекомунікаційною мережею.

Михайлівська 2 Майдан Незалежності 1 кімнатна під чистову
olx.ua

Продаж три кімнатної квартири загальною площею 60 м2 в історичному центрі міста в царському будинку 1917 року, з гарним видом на Михайлівську площу та Михайлівський золотоверхий монастир. Квартира розміщена на другому поверсі, дуже охайне чисте та тепле парадне, широкі сходи. Товщина стін 70 см., висота стелі 4 метри, санвузол роздільний. Окрема кухня площею 8 м2. На Михайлівську зі спальні є вихід на балкон, з дуже гарним видом! Дуже гарна локація, квартира в чудовому стані, 5 хвилин до Майдану незалежності та Хрещатику, Міністерство закордонних справ, пейзажна алея, Софіївська площа та безліч інших історично важливих локацій. У дворі парковка, встановлено шлагбаум; Поспішіть придбати цю гарну квартиру, таких варіантів більше не має. Чекаю на ваші пропозиції та готові на перегляд! A 1 2 4 8

Продажа Квартиры Центр Майдан Крещатик улица Михайловская 21
olx.ua

Михайлівська, 24а. Будинок введено в експлуатацію - дореволюційний, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат суміжне. Є газ. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі є: - телевізор, - кабельне тб, - праска, фен, - шафа, - холодильник, - ліжко, - пральна машина, - мікрохвильовка, - посуд, - кондиціонер, - супутникове тб, - лічильники, - інтернет дротовий (кабельний) Загальний стан квартири - хороший стан. Торг доречний, прямий продаж. Міцний старовинний царський будинок після капітального ремонту, парадне в доброму стані, високі стелі Н=4 м. Охайна доглянута прибудинкова територія, свій облаштований двір, розвинута інфраструктура, поруч з будинком безліч памяток архітектури, музеїв, соборів, до ст.метро "Майдан Незалежності" 7 хвилин пішки. Михайловская, 24а. Дом введен в эксплуатацию – дореволюционный, в квартире 2 комнаты. Планировка комнат смежна. Есть газ. Горячая вода – централизованная. Отопление центральное. В квартире есть: - телевизор, - кабельное тв, - утюг, фен, - шкаф, - холодильник, - кровать, - стиральная машина, - микроволновка, - посуда, - кондиционер, - спутниковое тв, - счетчики, - интернет проводной (кабельный) Общее состояние квартиры – хорошее состояние. Торг уместен, прямая продажа. Аккуратная ухоженная придомовая территория, свой обустроенный двор, развитая инфраструктура, рядом с домом множество памятников архитектуры, музеев, соборов, до ст.метро "Майдан Незалежности" 7 минут пешком.

Продаж 2к кв Центр Київа З ремонтом Царський будинок Золоті Ворота
olx.ua

Михайлівська, 6А. Будинок у тихому дворі. Вікна квартири виходять у двір на три сторони. 
Будинок 1860 р Зведено архітекторами: Карлом Шиманом. Мав реконструкцію / залізобетонні перекриття / керамічна цегла / товщина стін будинку біля 1 м. Площа 48.5 м² Поверх 2/4, без ліфта Висота стелі 3.80 м. Квартира розміщена одна на поверсі. Вітальня / кухня студіо / спальня / роздільний санвузол / балкон / гардероб. Ванна кімната з вікном. 
Новий якісний ремонт: Підлога товщиною в 40 смповністю замінена (пересипана та перекладена). Покладено паркет дуб під маслом (виробник Єстонія). Стеля укріпленна і звукоізольована. Стіни з царської цегли гідроізольовані. Перед нанесенням штукатурки укріплені профілями. На стінах натуральний вапняний декоративний матеріал toscana. Освітлення - дизайнерські люстри та бра фірми Anzazo, Liberty, Garden. Основне освітлення точкове якісне фірми Kloodi Плитка керамограніт exagres, oset Меблі мякі виготовлені під замовлення фабрики Snite Меблі корпусні вбудовані виготовлені під замовлення фірми Snite Кухня фарбований Мдф, фурнітура Blum. Hpl. Сантехніка чорнова geberit / чистова paffoni. Умивальники ручної роботи, натуральний камінь Лабрадорит Cтільниці в с/у та на балкон виготовленні під замовлення з дерева дуб. Cпальня з натурального дуба. Сигналізація. Поруч парк Володимирська гірка, метро, Михайлівська площа.

Квартира 50 м² з новим ремонтом, Михайлівська 6А, історичний центр
olx.ua