Квартира в будинку клубного типу на 8 квартир, планування: дві окремі спальні та велика кухня-їдальня, при потребі можна перепланувати у повноцінну 3-кім. квартиру. Повноцінний другий поверх, Стіни пошпакльовані та підготовані під чистову обробку. До квартири ще є підвал. Огляд за попередньою домовленістю.

Ломоносова М. вул., 54
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 67,2 м2 в престижній малоповерховій новобудові у спокійному районі Тернополя за вул. Квітки Цісик (р-н Старий парк). Код квартири - #24039075 • 4 поверх з 4; • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • з кухонними меблями; • дизайнерський ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлено індивідуальне опалення від газового котла, зроблений якісний ремонт та стильний дизайн інтер’єру, продумане освітлення та розводка електрики. Квартира має роздільне планування – окремі житлові кімнати, кухню площею 20 м2 з вбудованими кухонними меблями та технікою. Санвузол сумісний з ванною кімнатою обладнаний якісною сантехнікою. Квартира продається готова до проживання – з кухонними меблями та технікою. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте.

Ломоносова М. вул., 54
rieltor.ua

ID: 2 927 162 Пропонується на продаж 3 кімнатна квартира по вул. Квітки Цісик, загальною площею 67 кв. м. В квартирі зроблено дизайнерський ремонт із високоякісних матеріалів. Всі меблі та техніка. Поруч розвинена інфраструктура. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-927-162-DR.

Ломоносова улица, 54, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 80600.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в будинку клубного типу на 8 сімей, планування: дві окремі спальні та велика кухня-їдальня, при потребі можна перепланувати у повноцінну 3-кім. квартиру. Одна квартира на площадці. Повноцінний другий поверх, Стіни пошпакльовані та підготовані під чистову обробку. До квартири ще є підвал. Огляд за попередньою домовленістю.

Квитки Цисык (Ломоносова Михаила) улица, 54А, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 58000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо на продаж простору квартиру розташовану в будинку клубного типу на вул. Квітки Цісик. Вдале планування: 2 окремі спальні та простора кухня-вітальня, великий санвузол та гардеробна.Квартира без внутрішніх робіт, що дає змогу реалізувати всі Ваші задуми. Зроблена розводка теплої підлоги та електрики, залиті стяжки та зроблена гіпсова штукатурка. Зручний 3 поверх. Будинок розташований в престижному районі міста, кругом приватний сектор, поруч парк, до центру 5 хв пішки. Закрита територія, парковка. Поруч вся необхідна інфраструктура. Квартира варта Вашої уваги!Телефонуйте для уточнення деталей та узгодження перегляду! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-901-223-DR.

Ломоносова улица, 54, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 49300.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-км квартиру з панорамними вікнами у тихому місці Сучасний, новенький однопідїздний будиночок клубного стилю на чотири поверхи на тихій вулиці. Квартира на третьому поверсі. Дуже гарна велика кухня-студія з великими панорамними вікнами. Зроблена тепла підлога, підведена каналізація та всі труби для сантехніки. Стіни поштукатурені, стяжка залита, поставлені вхідні двері. Є документи на власність. Квартира готова до ремонту. Інфраструктура: зупинка, магазин Універсам, школа. Планується нова дорога з різними напрямками маршруток, поблизу доробляється торговий центр. Можливий торг. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час!

Ломоносова улица, 54Д, Канада, Тернополь, Тернопольская 40500.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 58, 2 м2 з панорамними вікнами та заскленим балконом в цегляній малоповерховій новобудові у центрі міста за вул. Квітки Цісик (р-н Старий Парк). Код квартири - #2 4 6 2 4 8 1 1 3 поверх з 4; новобудова; будинок зданий в експлуатацію; всі комунікації запущено; балкон; після забудовників. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, газ, електрика, каналізація), встановлені якісні металопластикові вікна і вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни, стартова штукатурка, цементна стяжка підлоги, розведена електрика. Стан квартири готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має функціональне планування, що включає 2 окремі кімнати, кухню-студію площею 18 м2 з виходом на балкон, сумісний санвузол, гардеробну/комірку та передпокій. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Квитки Цисык (Ломоносова) улица, 54Д, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 49500.0 USD
dom.ria.com

Сучасна новобудова з панорамними вікнами. Саме ця квартира має дуже гарні панорамні вікна. Будинок цегляний,однопідїздний. Квартира запланована,як кухня вітальня. Але можна перепланувати на 2 окремі кімнати. Документи оформлені.Квартира нотова до ремонту.

2к Ст.Парк-Канада вул.Ломоносова(Кв.Цісик)
olx.ua

Трикімнатна квартира на першому поверсі. Є спільний великий тамбур на дві квартири. Окремі кімнати, індивідуальне опалення, роздільний санвузол, два балкони. Гарне планування. Показ в зручний час. Можливий торг.

Продаж 3-кімнатної квартири вул. Квітки Цісик (Ломоносова)
olx.ua

Продається двокімнатна квартира в будинку клубного типу по вул. Квітки Цісик (колишня Ломоносова). Квартира знаходиться на 3 поверсі. Велика кухня студія і спальня. В квартирі встановлено теплу підлогу, залита стяжка, стіни по штукатурені, труби для сантехніки встановлені, підведена каналізація. Квартира готова для ремонту. Шикарне місцерозташування будинку, тихо, спокійно, поруч 2 парки. Поруч вся необхідна інфраструктура.

2 кім на вул.Квітки Цісик (Ломоносова)
olx.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль