Продаж 2кім., Грушевського д.18 (Центр) - 3/3 (польський будинок), є проект на горище. - 65,4/48,9/6,1 кв.м. - Перепланована в 2 ізольовані + 1 прохідна кімната. - Підїзд в хорошому стані, ліпнина, мармур. - деревяне перекриття, висота 3.30м. - Євроремонт, індивідуальне опалення (двохфункцій котел), сан.вузол обєднаний. - Два балкони: один на фасад будинку, другий у внутрішній дворик. - Комора в підвалі 10кв.м. - Продається з меблями та побутовою технікою. - Ціна 130 000 $. Комісія Агенції - 4% АН “Real City” Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла. З нами комфортно!

Грушевського Михайла вул., 18
rieltor.ua

Будинок споруджений 1897 року за проектом архітектора Наполеона Лущкевича Продаж 5-кім квартири центр вул.Грушевського 3/3ц Заг 105 /85/8.5м квартира правильного планування 2-ві квартири на поверсі з/б перекриття Хороший стан кімнати суміжно ізольовані рідний паркет індивідуальне опалення (+збережені пічки) частково поміняні вікна, балкон, з квартири є вихід на горище + підписи усіх мешканців торг

Грушевського Михайла вул., 15
rieltor.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-886-617-DR. Продається 5к квартира по вул. Грушевського. Квартира знаходиться в самому центрі Львова. Австрійська триповерхова камяниця. Висота стелі 3.3м. Будинок всього на 2 квартири. Індивідуальне опалення. Виконаний ексклюзивний ремонт в класичному стилі, всі меблі зроблені з дерева під замовлення. В квартирі є: 2 сан вузли, кухня (14 кв. метрів), підвал 25 кв. метрів, велика тераса, мармуровий камін, натуральний художній паркет, вікна та склопакети деревяні, двері вхідні та міжкімнатні з натурального дерева. Відновлений фасад будинку і повністю зроблений дах. Без Комісії для покупця.

Грушевського М., 17, Лычаков, Львов, Львовская 340000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж двохкімнатної квартири. Вул Грушевського, центр міста. Індівідуальне опалення, 2-й поверх з трьох, 74.5 м кв Телефонуйте: +38********22 (Олеся)

Продаж двохкімнатної квартири. Вул Грушевського, центр міста.
olx.ua

Продаж 1 км квартири Тільки появилась на ринку нерухомості !!! Львів Галицький рн Вул.Грушевського Центр міста(бічна тиха вул.Поповича) 3/4 австрійський будинок Памятка архітектури 50/15/20 Правильний вхід з сходової клітки,правильне планування,жалізобетонне перекриття,балкон. Квартира повністю з ремонтом,індивідуальним опаленням(двохфункційний газовий котел)+кондиціонер+діючий мармуровий камін. Ремонт робився для себе,збивалось все до цегли,заливались нові стяжки,повністю мінялась електрика,сантехніка. Відеоспостереження,бонусом кладовка на поверсі з ремонтом. На поверсі три квартири,будинок на один підїзд,тиха непроїздна вулиця.

Продаж 1 кімнатної квартири на вулиці Грушевського
olx.ua

Продається затишна трикімнатна квартира по вулиці Грушевського, у центрі міста. Квартира знаходиться на другому поверсі з трьох. Вона має фасадний балкон з чудовим видом на вулицю та місто. Загальна площа квартири - 92 квадратних метри. Вхід до квартири парадний, а також доступний додатковий чорновий вхід. Квартира має чудове планування та просторі кімнати, що забезпечують комфортне проживання. У квартирі встановлено двохфункційний котел для опалення та гарячої води. Двері у квартирі відреставровані, вікна металопластикові. Висота стелі становить 3,66 метра, що надає простору та світла квартирі. Ціна цієї чудової квартири - 135 000 доларів США. Звертайтеся за деталями та переглядом.

Продаж квартири в центрі Львова на Грушевського
olx.ua

Продаж просторої 5 кімнатної квартири в центрі міста Локація: вул. Грушевського Поверх 3 Площа 105кв.м Квартира знаходиться в польському будинку, парадний вхід, охайний підїзд. Індивідуальне опалення, збережені пічки Висота стелі 3,7 м Також можна приєднати горище Гарний варіант як для власного проживання так і під здачу в оренду.

Продаж просторої 5 кімнатної квартири в центрі міста, вул Грушевського
olx.ua

Продаж квартири в шикарному будинку відреставрованим фасадом і відремонтованим дахом. Квартира має два входи, парадний і чорновий. Один виходить на вулицю з виглядом на церкву. Другий у внутрішній дворик. Індивідуальне опалення ,також збереглися автентичні пєци. Три кімнати виходять на вулицю, .кухня та одна кімната виходять в дворик .Одна кімната прохідна, решта все ізольоване, тобто кімнати і вигоди. До квартири належить підвал 22,4 м2 і дві комори. Квартира потребує ремонту ! Без заміни. Ціна 140 000$ торг

Продаж квартири вул Грушевського Купити 4-х кімнатну квартиру
olx.ua

Житлові комплекси у Львів