Приваблива пропозиція: невелика, але стильна квартира з унікальним авторським ремонтом у самому серці живописного містечка. Загальна площа - 40 кв.м., розташована на першому поверсі пятиповерхового цегляного будинку з ліфтом. Ця квартира привертає увагу якістю та дбайливим підбором матеріалів. Усі вікна виготовлені з високоякісного метало-пластикового скла, а в кожній кімнаті встановлені кондиціонери для вашого комфорту. Під час ремонту використані тільки матеріали преміум-якості: керамограніт з Італії та Іспанії, шпалери з Німеччини та Бельгії. Виділяється особлива увага до деталей, зокрема, наявність оригінальних картин від відомого українського художника, що створюють неповторну атмосферу. Переваги цього житла також включають парковку та охорону території, що забезпечує вашу безпеку та зручність. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає якісне та комфортне житло в тихому та зеленому районі.

Мира улица, 1, Буча, Буча, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Квартира студия! В пригороде Киева, Гостомель! Квартира с документами! Сразу на ремонт! Очень хорошее месторасположение! Сразу рядом Центральный Бучанский парк! Возле дома остановка маршрутки до метро (м.Академгородок), до Бучанского вокзалу маршруткой 7 мин! Дом кирпичный, утеплен! Планировка очень классная! Очень просторно, большое окно, делает квартиру очень светлой! На фото ШОУРУМ! Он НЕ продается! Ждем вас на просмотр! Елена

Мира улица, 3, Буча, Буча, Киевская 12500.0 USD
dom.ria.com

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Буча Гостомель. Будинок зданий. Є розсрочка. Велика квартира в новому 5 поверховому будинку. Комплекс знаходиться навпроти Центрального Бучанського парку. Зручна розвязка для виїзду на Київ та Ірпінь. Тихий затишний район. Комплекс з 7 цегляних будинків. Є ліфт. Опалення індивідуальне. Будинок утеплений. Можлива розстрочка до 5 років. Квартири без комісії. Телефонуйте не соромтеся. Проконсультуємо з усіх питань, що Вас цікавлять.

мирна, 3, Буча, Буча, Киевская 26100.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Класна квартира в хорошій локація. В квартирі: лазерна стяжка підлоги, встановлено лічильники, заведені комунікації, електричне опалення, велике вікно, є місце під гардероб. Територія закритого типу, облаштована тротуарною плиткою, зеленою зоною, композиціями з квітів біля кожного будинку, декоративними деревами, на території є дитячий сучасний ігровий майданчик. Поруч продуктові магазини, кавярні, аптека, салон краси, зупинка громадського транспорту. В 5 хвилинах на авто: Бучанський парк, новус, відділення нової пошти тощо.

Мира улица, 3, Буча, Киевская 11000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Буча

Географія Буча