Будинок 1998 року. Квартира знаходиться в добротному цегляному будинку, тепло взимку, комфортно влітку. Стіни - біла цегла. У квартирі три роздільні кімнати (дві спальни та велика вітальня).Висота стелі 2.75 м. Квартира простора, двостороння, з гарним ремонтом, обладнана якісними меблями та побутовою технікою. Всі вбудовані меблі залишаються новим власникам, інші за домовленістю. С\узел окремий. Є кладова на поверсі та підвал(бонус). Торг!!!

Садовського Миколи вул., 12
rieltor.ua

Квартира знаходиться близько до Центра міста. Стіни - біла цегла. Комфортний 4-й поверх. Куренівський ринок, два парки в пішій доступності, поряд АТБ, Сільпо, Ашан, міська електричка (станція Вишгородська), трамвайна лінія до метро (Контрактова Площа, ім. Т. Шевченка та ін.). Стан квартири хороший. Вирівняна стеля, стіни, оновлено паркетне покриття, електропроводка мідна. Невисокі комунальні платежі. Дві роздільні кімнати, великий балкон + лоджія. Ексклюзивний договір. СПІВПРАЦЮЄМО, АБЕ БЕЗ ДУБЛЯЖУ РЕКЛАМИ. Перегляди за домовленістю. Також є паркомісце для автомобіля (обговорюється окремо). Швидке звільнення. Ключі на угоді. Пишіть сюди або телефонуйте. Відеоогляд є (надам за запитом)

Продаж 2к квартири 53 кв. м на вул. Миколи Садовського, 12
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 2к квартири 46м2 Садовського 12 Куренівка Подільский район Вашій увазі пропонується 2к квартира, компактна, охайна, з гарним ремонтом який робився під себе і для себе. Квартира розташована в будинку по вулиці Садовського 12, в цегляному Будину збудованому за спецпроектом в 1998 році. Житло знаходиться на першому поверсі з окремим виходом в двір прямо до дитячого майданчику. Тиха місцевість навкруги, не дивлячись на те що вулиця трохи осторонь від червоної лінії там дуже зручна і транспортна, і автомобільні розвʼязки. В квартирі є все і навіть більше, квартира повністю умебльована і укомплектована всією технікою. Телефонуйте по всім питанням проконсультую і домовимось про перегляд.

Продаж 2к квартири 46м2 Садовського 12 Куренівка Подільский район
olx.ua