Продається однокімнатна квартира з великою терасою в ЖК бізнес-класу на вул. Зелена – справжня знахідка для тих, хто цінує комфорт та стиль. Особливості квартири: * Загальна площа: 54,1 м². * Площа кухні-студії: 20,21 м². * Чудова тераса зі скляними огорожами, доступна з кухні та кімнати. * Квартира вже готова для чорного оздоблення: є стяжка, штукатурка, двоконтурний котел, якісні вікна та броньовані двері. * Фасад утеплений мінеральною водою для додаткового комфорту та економії. Переваги ЖК Viking Park: * Житловий комплекс, який поєднує житлові та бізнес-простори. * Широкий спектр комерційних майданчиків: ресторани, кавярні, магазини, банк. * Власний фітнес-клуб для активних мешканців. * Чудова інфраструктура: дитячі садки, школи, супермаркети в пішій доступності. * Зручна транспортна розвязка. 15 хв їхати до ТРЦ King Gross Leopolis Поряд супермпркети: Арсен, Сільпо, Макдональз (новий). Поряд супермпркети: Арсен, Сільпо, Макдональз (новий). Поруч ЖК Auroom Sunrise ( Аурум Санрайз ) на вул. Січинського, ЖК Auroom City на вул. Пимоненка, ЖК Авалон на Зеленій, ЖК Hygge lux на вул. Пасічна. Неподалік можна прогулятись до Винниківського лісопарку.

Пимоненка Миколи вул., 1
rieltor.ua

Продаж 1км. квартири по вулиці Пимоненка ЖК Аурум в зданій і заселеній новобудові. Індивідуальне опалення(котел газовий). Поверх 5. Ліфт працює. Осбб. Будинок заселений. Гарна пропозиція як для Власного проживання так і для здачі в оренду. Гостьовий і підземний паркінг. Розвинена інфраструктура. Гарна пропозиція як для оренди так і для Власного проживання.

можливий продаж по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 7
rieltor.ua

Продаж 3-к квартири + кухня студія з терасою в ЖК Світанок Вул. Пимоненка 32 Площа 109м2 Поверх 7 з 8 Автономне опалення Ціна 1440$/м2 Можливий продаж по програмі єОселя Будинок бізнес класу всього лише на 95 квартир відео спостереженням та відео домофонами. Збудований з цегли, утеплювач мінеральна вата 10. Якісне наповнення квартири: броньовані вхідні двері, якісні вікна, штукатурені стіни, стяжка, встановлені радіатори. На території будинку знаходиться продуктовий маркет, а поряд розташовані кафе, автомийка та господарчий магазин. Поруч школа да дитячий садочок до 5 хв. на авто. До центру 20 хв на авто, 10 хв пішки до красивого парку. В будинку є підземний паркінг та гостьовий. Весь перший поверх комерційні приміщення. Телефонуйте квартири Вашої мрії зовсім поруч!

можливий продаж по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 32
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2 кімнатної квартири Вул. Пимоненка в ЖК Аурум Сіті. Код квартири #27647989 Загальна площа -60м, кухня 10 м2 + 2 ізольовані кімнати . В квартирі розпочатий ремонт ( розведена ектрика , фільтри на воду та розведена сантехніка , чорнова штукатурка по стінах, підігрів підлоги і залита стяжка). Індивідуальне опалення, встановлений котел і лічильник, освітлення і сантехніка входить у вартість. Будинок зданий, заселений на 80%, неймовірне подвір"я з сучасним дитячим майданчиком . Хороша інфраструктура( дитячий садок, школа, супермаркет, ТРЦ, магазини) та зручна транспортна розвʼязка у всі кінці міста . Підземний паркінг , а також відкритий гостьовий паркінг поруч будинку. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Пимоненка Миколи вул., 7м
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири Вул. Пимоненка в ЖК Villa Magnolia Spring. Можливий продаж під ЄОселя 3% і 7%!!! Загальна площа -64 м2, Кухня студія 22м2 + 2 ізольовані кімнати по 10м2 і 16м2. Індивідуальне опалення, встановлений котел і лічильник. Будинок зданий, заселений на 80%, неймовірне подвір"я з сучасним дитячим майданчиком . Невисока поверховість, 4-5 поверхів, що однозначно говорить про комфорт проживання , адже менше поверхів -це менше сусідів . Хороша інфраструктура( поруч Сільпо , Метро, кавярня Какао, Спа центр та зрусна транспортна розвʼязка у всі кінці міста . Підземний паркінг ( є паркомісця в оренду ), а також відкритий гостьовий паркінг поруч будинку. Чекаємо вас на огляди ! Код квартири #24941349

Пимоненка Миколи вул., 20
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири в новобудові ЖК СВІТАНОК вул. Пасічна. Про квартиру: Планування- простора кухня 16 кв.м. з відпочинковою зоною, спальня 16кв.м з робочою зоною та входом у гардеробну кімнату . зроблено дизайнерський ремонт, усі нові меблі виготовлені з якісних матеріалів під замовлення. Вологостійкий ламінат, сучасна плитка 60*60 з підігрівом, на стінах декоративна штукатурка, трекові світильники. Нова якісна побутова техніка, в тому числі кондиціонер. Про будинок: 7-ми поверховий будинок бізнес класу. Побудований з цегли, утеплений мінеральною ватою. Під будинком підземний паркінг на 51 місце. На першому поверсі комерційні приміщення ,на даний час вже працює міні-маркет. Пропозиція від АН Ключове Рішення.

можливий продаж по єОселя
Пимоненка, 18
rieltor.ua

ПРОСТОРА ДВОРІВНЕВА КВАРТИРА В НОВОБУДОВІ Будинок комфорт класу. Хороша якість будівництва, всі стіни з цегли, фасад повністю утеплений. Над другим рівнем ще 70 см дахового перекриття з системами утеплення та гідроізоляції. Висота стель 2,8м Комфортно продумане планування: три окремі кімнати, простора кухня-вітальня з відкритим балконом, два великі санвузли. Світла, двостороння, приємний краєвид по обидві сторони. Автономне опалення (2-функційний газовий котел) Дворівневий підземний паркінг куди спускається ліфт. Школи, садочки, різні дитячі гуртки, кавярні, піцерії, поштові відділення - все близько. Поруч новий бізнес-центр. Новий Макдональдз, Арсен, МЕтро, сільпо та ін. Неподалік Винниківський ліс. До парку Погулянка хвилин 20 пішки. Зелений, тихий та безпечний район який активно розвивається. Тут все є для того щоб жити, працювати та відпочивати комфортно. ✓ Свідоцтво на право власності ЖК Аурум Сіті М.Львів, вул.Пимоненка 7 Забудовник AUROOM

Пимоненка Миколи вул., 7
rieltor.ua

Пропоную до продажу дворівневу квартиру у новобудові по вул.Пимоненка, ЖК Auroom City. Загальна площа 95/39 м2 Поверх 9/10. Будинок комфорт класу від надійного забудовника, зданий та заселений. Перший рівень: кухня вітальня у вигляді студії площею 39 м2, санвузол - 1,7 м2, коридор - 7 м2. Другий рівень: кімната площею - 20,7 м2; кімната - 12,7 м2; санвузол - 5,8 м2; коридор - 8,3 м2. В секції два ліфти, які спускають у підземний паркінг. Опалення індивідуальне, газовий котел. Є можливість придбати паркомісце та комірку за додаткову плату. Розвинута інфраструктура, поруч: дитячий садок, школа, супермаркет, ТРЦ, магазини, зупинки громадського транспорту. Власники розглядають ЄОселю. Вартість квартири 99500 $.

Пимоненка Миколи вул., 7е
rieltor.ua

Продаж Можна по програмі «єОселя» Продається 1 кімнатна квартира в новобудові ЖК Auroom City по вулиці Пимоненка ( бічна Зеленої). Новобудова здана і заселена, загальна площа 33.9 м кв, кухня - 8.3 м кв., висота стелі - 2.8. Поверх 4/10. Будинок зданий та введений в експлуатацію в 2021 році. Усі комунікації підключені. Готовий бізнес ! Квартира продається зі всіма меблями та технікою: двоспальне ліжко, холодильник, пральна машинка, сушильна машинка, мікрохвильова піч. В квартирі опалення індивідуальне (газовий котел), підігрів підлоги у ванній, коридорі та кухні. Квартира з панорамними вікнами, без балкону. В будинку є підземний паркінг, на території ЖК є гостьовий паркінг, дитячий майданчик та спорткомплекс. Поруч магазини, зупинка транспорту. Проживають орендарі, можна купити для здачі в оренду.

можливий продаж по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 7
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК Auroom Sunrise 50м2.Продається 1-кімнатна квартира площею 50 м2 у житловому комплексі Auroom Sunrise 2, розташованому на вул. Пимоненка. - Квартира розташована у другій секції на другому поверсі з восьми. - Загальна площа 49.91 м2. - Опалення автономне газове - Матеріал стін: Цегла Початкова площа квартири 46.57 м2, але також куплена комора площею 3.34 м2 та об?єднана разом з квартирою (вхід в комору з квартири, а не з загального коридору будинку). Це дає чудову можливість облаштувати гардеробну і не заставлювати житловий простір помешкання шафами, що крадуть місце. Будинок знаходиться на фінальному етапі будівництва, здача якого запланована на 2й квартал 2024 року. Продаж по переуступці. Новобудова;Тип будинку: Житловий фонд від 2021 р.;Назва ЖК: Auroom Sunrise 2;Тип угоди: Переуступка;Тип стін: Цегляний;Клас житла: Комфорт;Опалення: Індивідуальне газове;Меблювання: Ні;

Пимоненка Миколи вул., 7
rieltor.ua

Житлові комплекси у Львів

На продаж пропонується чудова 1-кімнатна квартира у ЖК бізне класу "Світанок" по вуд. Пимоненка, 32.. МОЖНА ПІД Є ОСЕЛЮ! 5-тий поверх 7- поверхової ЦЕГЛЯНОЇ новобудови. Квартира дуже світла, тепла, не кутова. Опалення - автономна будинкова котельня. Стіни утеплені мінеральною ватою. 0-ий цикл. Отже, Все можете зробити на свій смак і втілити всі свої дизайнерські вподобання. Вже змонтована тепла підлога у ванні та коридорі, оштукатурені стіни, залита стяжка, встановлені лічильники, змонтована система опалення, водопостачання, каналізації, газопостачання, електропостачання до вхідного електрощита в квартирі. Район - супер! Екологічно чистий куточок Львовоа. Практично через дорогу - Винниківський лісопарк,в кроковій доступності Парк Погулянка. Розвинена інфраструктура. Зручна транспортна розвязка. Ціна 65000 доларів США, Якщо під Є Оселю - 67000 доларів США. Телефонуйте для запису на перегляд та інвестуйте в своє майбутнє!

Пимоненка Миколи вул., 32
rieltor.ua

Продається затишна однокімнатна квартира, тільки після ремонту (ніхто не проживав) Ремонт є сучасним, якісним та продуманим.Площею 41м.кв. в ЖК АUROOM Sunrise, що знаходиться за адресою вул. Січинського, 2а. Квартира розташована на 2поверсі з 9-ти. Квартира складається з : кухні , коридору, санвузла , великої спальні та просторої гардеробної. Всюди є підігрів підлоги, встановлено два кондиціонери, які працюють на обігрів та охолодження. Кухня обладнана всією необхідною побутовою технікою від надійного виробника BOSH (вмонтована мікрохвильовка, духова піч, посудомийна машина Simens , варильна поверхня , витяжка, холодильник). В квартирі встановлено великі панорамні вікна, а також зроблено багато освітлення!! Будинок комфорт класу з дизайнерськими холами. Якісне будівництво від надійного забудовника AUROOM. Місце розташування просто чудове.

Пимоненка Миколи вул., 5
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну двох рівневу квартиру в новобудові 2021р ЖК AUROOM CITY, м.Львів вул. Пимоненка, будинок зданий та заселений, 9/10поверх, 87,7м2, ціна 117000 $, простора, сонячна квартира з великою терасою, на першому рівні кухня - вітальня, санвузол, на другому дві спальні, санвузол, гардероб. Опалення індивідуальне: газовий котел Buderus. 0-цикл, стяжка, штукатурка, вікна 5-камерні, броньовані двері, всі лічильники.У квартиру заведено: вода, електрика, газ, домофон, інтернет. Розвинута інфраструктура, поруч: дитячий садок, школа, супермаркет, ТРЦ, магазини, зупинки громадського транспорту. Також продається паркомісце з коміркою 20,5 м2 та комірка на поверсі за окрему плату. Є відео огляд, продаж без комісії для покупця, ріелторів прошу не турбувати.

власник
Продаж 3 кімнатної квартири
olx.ua

Продаж 3-кімн новобудова ЖК Аурум Сіті, забудовник AUROOM, вул Пимоненка (вул Хлібна) 5/10поверх, 71м2. Будинок зданий і частково заселений. Ліфт працює, Опалення індивідуальне: газовий котел Buderus. 0-цикл, стяжка, штукатурка, вікна 5-камерні, броньовані двері, всі лічильники. Заведено у квартиру: вода, електрика, газ, домофон, інтернет В будинку є підземний паркінг, є ліфт

Продаж 3-кімн новобудова ЖК Аурум Сіті AUROOM вул Пимоненка - Хлібна
olx.ua

Новобудова преміум класу на 85 квартир, Rubicon Premium, 4-6 поверхів. Право власності на квартиру оформлено. - 2 поверх - всі вікна за схід, вигляд на приватний сектор і ЖК Вілла магнолія - кухня-студія 23 м.кв. - 2 роздільних кімнати 11 і 15 м.кв. - 2 сан. вузли - встановлено котел - чорнова стяжка, розведена електрика Можна докупити паркомісце (біля зарядки для електромобілів) по переуступці

власник
Продаж 2-к квартири 71м.кв., новобуд, Львів, Пимоненка 14
olx.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру в ЖК Вікінг Парк, вул Пимоненка 1 Загальна площа 38,5кв..м. Кухня 17,5кв.м., Спальня 12,5кв.м., С/в суміжний Балкон з кухні Поверх 6/8 Будинок зданий, Переуступка Ціна 61000$

Продам квартиру вул.Пимоненка 1, ЖК Вікінг Парк
olx.ua

Продаж 1 - кімнатна квартири в новобудові з ремонтом ЖК AUROOM CITY, м. Львів, вул. Пимоненка. Будинок зданий та введений в експлуатацію в 2021 році. Усі комунікації підключені. Сусідні квартири - заселені. Право власності. Квартира надзвичайно тепла. Розташована всередині будинку. Вигляд з квартири в двір. Індивідуальне опалення - газовий котел. Загальна площа 37.2. Складається з кімнати, кухні, коридору, санвузла, заскленого балкону. Ремонт виконано в світлих тонах, з якісних матеріалів. Наявна уся побутова техніка: Телевізор, газова поверхня, духовка, холодильник, посудомийна та пральна машини. Кондиціонер. Район з розвиненою інфраструктурою, Концепція місто в місті. Все необхідне для життя поруч з будинком. Зручна транспортна розвязка. Вартість квартири 78 000 $.

Продаж 1 кім. квартири в новобудові ЖК AUROOM CITY, вул. Пимоненка.
olx.ua

Продаж квартири в малоквартирному будинку у ЖК VILLA MAGNOLIA по вул. Пимоненка 20 ЖК якісний, має закриту внутрішню територію та гарний ландшафтний дизайн. Квартира складається з 3 ізольованих житлових кімнат 2 санвузлів та великої кухні-вітальні!!! Загальна площа складає 87,6 м2 Поверх 4 Вікна з квартири виходять у внутрішній та зовнішній двір) Відчуття комфорту та простору додають високі стелі 3,31м У квартирі є підігрів підлоги, кондиціонер, сейф та чудовий балкон з виглядом у внутрішній двір. Ремонт майже довершений, є розроблений дизайн- проек за яким виконувались усі роботи виключно з якісних, дорогих матеріалів. Залишилось тільки вмонтувати деякі елементи і завезти меблі. Квартира простора, світла та комфортна! Є можливість докупити паркомісце та підвал! Чудова локація у будинку є усе необхідне для комфортного проживання!

Продаж 3 км квартири ЖК VILLA MAGNOLIA
olx.ua

ЖК Аурум Сіті,квартира з гарним плануванням:спальна кімната з гардеробною,кухня-студія з відпочинковим диваном,ванна ,лоджія.Залишаюються всі меблі і поб.техніка.на території ЖК є магазини,спортзал,кавʼярні.

Продаж квартири в ЖК Аурум Сіті,вул.М.Пимоненка,7
olx.ua

Продамо власну двокімнатну квартиру р-н Сихів вул. Пимоненка 19 Чешка Вторичний ринок! Розглядаємо продаж по Є Сертифікат. Квартира в житловому стані залишаємо переважно всі меблі і техніку. Квартира на 4 поверсі з південної сторони будинок цегляний несучі стіни в 2.5 цегли муровані,бетонне перекриття. Квартира чиста тепла і доглянута,дві окремі кімнати одна кімната 13.70м2 друга кімната 13м2 кухня 9м2 коридор 6.80м2 сан вузол роздільний потребує ремонту,але все в робочому стані загальної площі 3,60м2 балкон 1.67 м2 Будинок обслуговує ОСББ Комунальні послуги за все включно з інтернетом + домофон зимою до 3000 грн літо до 2000 грн. Є комірка біля квартири на сходовій клітці.До будинку закріплений гостьовий паркінг,новий сучасний ліфт,відеонагляд прибуд тереторії ,до квартири заведений інтернет Оптоволокно,МПВ вікна з енергозберігаючим склом,броньовані вхідні двері,домофон. Район забудований новобудовами,багато міні маркетів супер маркети Метро,Сільпо все в піщій доступності,садочки,ліцей,школи,коледжі все поруч зручне розташування будинку перша лінія від головної дороги поруч парк ліссова зона.Розглянемо Ващі пропозиції переоформлення максимально швидке документи обновлено і перевірено в Нотаріуса. 06******26

власник
Продаж 2 ох Пимоненка 19 Сихів квартиру  Чешка Власник
olx.ua

Продаж квартири в одному з найкращих житлових комплексів Львова ЖК Світанок Дуже хороша локація мікрорайон елітних малоповерхових малоквартирних забудов: все в пішшій доступності- великі торгові центри, магазини, кафе, дитячі садочки та школи. Найбільшою перевагою є близкість до двох парків та одночасно зручне сполучення з центром міста . Одразу напроти будинку паркова зона-заповідник з власними джерелами та прогулянковими зонами. Дизайнерський проект ремонту передбачає ваш максимальний комфорт проживання. Світла кухня-вітальня з панорамними вікнами і хорошим краєвидом; спальня з гардеробною кімнатою та продуманою робочою зоною; стильна ванна кімната з безліччю місця для зберігання особистих дрібниць, прихожа з вмонтованою шафою. Також передбачений кондиціонер та підігрів підлоги

Пимоненко Николая улица, 18, Пасеки, Львов, Львовская 84500.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартири в одному з найкращих ЖК Львова ЖК Світанок. Малоповерхова забудова, висока якість будівництва. Дуже хороша локація одразу поруч паркової зони та близькості до центру міста. Також в пішшій доступності великі торгові центри, зупинка транспорту, кафе, дитячі садочки, школи і т.д, парк Погулянка, одразу навпроти будинку найбільша природня паркова зона-заповідник. Покращене планування: простора кухня-студіо з вмонтованими меблями та побутовою технікою, коридор з прихожою, окрема гардеробна кімната, затишна спальня. Все передбачено для комфортного проживання: підігрів підлоги, кондиціонер.

Пимоненко Николая улица, 18, Лычаковский, Львов, Львовская 76000.0 USD
dom.ria.com

Переуступка. Продаж просторої однокімнатної квартири у сучасній новобудові ЖК Auroom Sunrise 2. Адреса - вул. Пимоненка. Секція 2. Площа 46,57 м² . Квартира знаходиться на 8-ому поверсі 10-ти поверхового будинку. Здача 1-ий квартал 2024р. Планування: кухня, спальня, коридор, санвузол. Є балкон. Зручний район для проживання з розвиненою інфраструктурою та транспортною розвязкою. Покази по домовленості.

Продаж 1 кім. квартира 47 м2, ЖК Auroom Sunrise 2, вул. Пимоненка
olx.ua

Продаж квартири в новобудові по вул. Пимоненка ЖК Auroom Sunrise 2 Площа квартири 44.5 м.кв., 6 поверх з 8 Здача 2 квартал 2024 року Якісне будівництво Котел Спальня та кухня-студіо Відкритий балкон

Продаж 1 кім. квартири в новобудові по вул. Пимоненка
olx.ua
1 - 24 з 28 результатів