Продам 3-кімнатну квартиру за 5 хвилин ходьби від метро Київська. Будинок розташований на вулиці Матюшенка. 10 поверх 10-поверхової будівлі. Загальна площа – 60м2, кухня – 8.3м2. У квартирі виконано капітальний ремонт. Меблі та техніка залишаються. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура: школа, дитячий садок, парк, супермаркет, аптека, пошта, метро. До центру міста одна зупинка на метро. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/123007 ; ID объекта - RE-123007

Матюшенка вул., 11
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру по вул. Матюшенко 9 Тепла і затишна квартира На пʼятому поверсі десятиповерхового будинку! 36 кв. м Простора кухня Велика лоджія Залишаються усі меблі та техніка! До м.Київська 5 хвилин Ціна 30000 т у.е

Продам! 1 кімнатну квартиру по вул. Матюшенко
olx.ua

Продам 3х комнатную квартиру с хорошим ремонтом, общей площадью 75 м2, кухня гостиная 25 м2, 10/10, газ, остается мебель и техника. Есть балкон и большая лоджия с прекрасным видом на город. Два кондиционера. Ремонт крыши делался в 2021 году. У квартиры идеальное местоположение, до метро Киевская и супермаркета РОСТ 3 минуты пешком, ул. Матюшенко 11. Центр города 5 минут на машине, рядом детские площадки, магазины, остановка транспорта. Можно купить как готовый бизнес с арендаторами. Документы в порядке. Готовы к быстрой сделке. Оперативный показ. Работаем по программе єВідновлення.

Продам 3к квартиру, рядом с метро Киевская, єВідновлення
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам СВОЮ 1 кімн квартиру покращеного планування на узвозі Весніна (вул.Матюшенко, 9). Дуже простора та світла, чудовий вид з вікна, S = 34, 3 м кв (корисна) +6, 84 м кв засклена лоджія = 41, 14 м кв, 18, 5 м кімната, 8 м кухня. Гарний житловий стан, МПВ, кладовка, лічільники на воду, 9/9, є технгічний поверх, капремонт даху, 5 хв від М Київська / РОСТ, 15 хв від вул. Пушкінська. Гарні сусіди, новий ліфт (працює без перебоїв). Можливе перепланування в двокімнатну кв (студію з окремою кімнатою). Молодіжний парк в пешій доступності, до школи 150 м, до поліклініки 100 м, до церкви 200 м.

власник
Продам СВОЮ 1 кімнатну кв узвіз Весніна 41 м,  М 5хв, РОСТ
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру Матюшенко м. Київська поруч супермаркети, транспорт. Восьмий поверх панельного будинку. Залишається все як є, меблі та техника. Заходь та живи. Нове ліжко, матрац, є дивани, МПО, батареї, бойлер. Балкони засклені.

Матюшенко улица, 11, Журавлевка, Харьков, Харьковская 48000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в жилом состоянии. Остается мебель и техника (бойлер, стиральная машинка, холодильник). Большой балкон на кухню и комнату, красивый вид из окна. Счетчики на воду. 3мин до м. Киевская и до супермаркета Рост, школа, новая почта, киоск, бювет, детская площадка во дворе, асфальт без ям, в пешей доступности есть родник, стоянка для авто под домом, окна выходят на стоянку. 10-15мин на машине или метро до любого района города. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-919-129-DR.

Матюшенко улица, 3А, Журавлевка, Харьков, Харьковская 22000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-925-982-DR. Продам 2-кімнатну квартиру, станція метро Київська. На 2тажі в будинку покращеного планування. У квартирі косметика, продається з меблями та технікою, газова пічка. Прекрасна інфроструктура, поруч станція метро, супермаркети, поліклінники, дитсадки, школа, чудова транспортна розвязка.

Матюшенко улица, 5, Журавлевка, Харьков, Харьковская 27000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-921-041-DR. Продам 2к квартиру вул Матюшенка. метро Київська. Поліпшене планування. Велика кухня 9 кв. м. порадує будь-яку господиню. Лоджія 8 кв.м. Зроблено капітальний ремонт. Змінено все, починаючи від проводки. Вхідні броньовані двері. Є бойлер. Меблі та техніка за домовленістю. Комфортний 3-й поверх. Метро Київська 5 хвилин пішки. Чудова транспортна розвязка. Можливий обмін на будинок у Харкові. Також працюємо за сертифікатом.

Матюшенко улица, 9, Журавлевка, Харьков, Харьковская 31000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Харків