Продаж 2- х кімн. квартира по вул. М. Вовчка 4/4 цегляного будинку Загальна площа 44,2 кв.м Житлова 28,2 кв.м. Кухня 8,5 кв.м. Вхід по балкону в коридор. Санвузол сумісний. Вигляд з вікон на дитячий майданчик . Квартира чиста, охайна, дуже світла та затишна. Добре для власного проживання та для здачі в оренду. Продаж без заміни .

Марка Вовчка вул., 4
rieltor.ua

Вітаю, продаю простору трьох кімнатну квартиру в австрійському люксі, цегляному добротному будинку, безпечному та надійному ближньому центрі міста Львів по вулиці Марка Вовчка, загальноюплощею 70 кВ.м., середнім комфортним поверхом, 3/4. Велика та простора кухня, всі кімнати ізольовані, автентичні меблі. Індивідуальне газове опалення, залишаються мебель та техніка. До центру міста 15 хв пішки . Чудове місце розгалуження транспорту. З ремонтом, з відео спостереженням та охороною сигналізацією, поміняна сантехніка та проводка. Зовсім поруч парк, величний храм святого Юрія , новобудови , цирк і дуже легко добратися до залізничного вокзалу Чекаю на ваш дзвінок

Вовчка Марка улица, 27, Шевченковский, Львов, Львовская 130000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1 кім. квартири Вул. Марка Вовчка (середина). Поверх 3/3. Площа 44.2. Деревяне перекриття. Вхід по балкону в кухню. Санвузол роздільний(ванна). Пічне опалення. Квартира потребує ремонту. Продаж заміна. Ціна 49 500 $

Вовчка Марка улица, 17, Галицкий, Львов, Львовская 49500.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується на продаж просторна 1-кімнатна квартира, по вулиці Марка Вовчка. Площа квартири становить 44.2 квадратних метра. Вхід до квартири здійснюється через балкон. Не менш важливою перевагою є чудовий вид з балкону на старе місто, що додає квартирі особливого шарму та романтичної атмосфери. Особливим акцентом є простора та світла кімната, площа якої складає 28.7 квадратних метрів, що створює комфортне проживання. Крім того, кухня також простора і функціональна з площею 11 квадратних метрів. Окрім того у квартирі можна зробити перепланування, так як технічні характеристики дозволяють. Хороша транспортна розвʼязка, розвинута інфраструктура.

Продаж однокімнатної квартири вул. Марка Вовчка
olx.ua

Продаж 1 кім кв вул.Марка Вовчка, зручна локація до центру 10 хв пішки , поряд є все в пішій доступності , магазини, супермаркети , школи, садочки, ринок, зупинка транспорту, трамвай, маршрутки . В квартирі індивідуальне опалення 2х функційний котел , кам’яні сходи в під’їзді , ідеальний варіант для проживання , або бізнесу . Дах перекритий.

1 кім кв вул.Марка Вовчка
olx.ua

Житлові комплекси у Львів