Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 90 м2 повністю готова до проживання - з меблями та технікою в цегляному будинку у зручному спокійному районі за вул. Малишка (р-н Східний). Код квартири - #24021553 • 2 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлено індивідуальне опалення, утеплена стіна в спальній. 1 з кімнат – трансформ ер, нею можна розширяти кухню або робити окремою. Квартира має роздільне планування – окремі затишні кімнати і кухню площею 5,9 м2 з вбудованими кухонними меблями та технікою. Є власний підвал. Санвузол роздільний з ванною кімнатою. Квартира продається з меблями (2 дивани у вітальні, та в кухонній зоні, 2 столи, столик та 2 крісла, велика шафа з полиць під книги, місткі шафи в 2 кімнатах) та технікою (пральна машина, холодильник, газова плита). Затишний двір, поруч продуктові магазини, школа, садок 7 хв, стадіон 7 хв, 15 хв до центру та ринку. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Малишка вул., 1
rieltor.ua

Продається затишна квартира розташована на другому поверсі та має все, що потрібно для комфортного проживання. Вона приваблює не лише своєю функціональністю, а й ідеальним розташуванням. Головна перевага цієї квартири - можливість перетворити третю кімнату на кухню-студію. Розташування - ще один важливий аспект. Ви зможете насолоджуватися життям у самому серці міста, прогулюючись пішки лише 7 хвилин до стадіону або 15 хвилин до центру міста та ринку. Ще однією перевагою є спокійні сусіди та приємний, затишний двір. Інфраструктура цього району також заслуговує на увагу: ви знайдете продуктові магазини, школу та садок у радіусі 7 хвилин пішки. До всього цього додається зручне розташування магазинів, кіосків та зупинок транспорту всього за кілька кроків від вашого порога. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час

Малишка вул., 1
rieltor.ua

Продається зі всіма меблями та побутовою технікою. Квартира не кутова, в цегляному будинку, повноцінний 2- ий поверх, є 2- і шафи купе, кладовка.

Малышко улица, 3, Тернополь, Тернопольская 50000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Нова пропозиція на ринку! Продається двокімнатна квартира в цегляному будинку (чешка) з індивідуальним опаленням. Квартира некутова, у звичайному житловому стані, планування на дві сторони, високий перший поверх, металопластикові вікна, затишний двір.

Малышко улица, 12, Восточный, Тернополь, Тернопольская 36000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль